KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sorma yaa sinir bozucu dercede yoğunluk var bugün nette yavaş sinir oldum

benim yurtdışında tek merak ettiğim yer MISIR :asigim: birazcık odunum sanırım balayına oraya gitmek isterim
ama benim odun gitmez klava:

yazmayınca seni gitti zannettim ece inşallah gidersiniz ama çok yorucu olur oraya gitmişken gezmek gerek ama düğün yorgunluğuyla nası gezeceksin

ben 5 te çıkıyorum işten. Bizlerde emekli olunca şöyle yazlık yerde ev alırız inşallah kızlarboshayallersmile

olsun piramitlere sokarsın belki düzelir kız seninki bide kayboluyormuş içinde Allah korusunkaydirigubbakcemile3

fena olmaz hee kaybolsa

ya hayal benimkisi yoksa zaten bugünkü şartlarda gitmemiz imkansız
assos istiyorum ben ama zaman bi yaklaşsın karar veririz
antik kentlerde ilgi alanıma giriyo

antik kentler benimde ilgimi çeker oliymposta bir sürü resim çekmiştim. bizi götüren minibüsçü insanlar bu taşlara bakmaktan ne anlıyor demişti hatta

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: ben bayılırım ya öyle antik kuntik şeylere işte
acaba pc de resmi varmı mudanyada bi yer var adını unuttum kumlu falan bşiydi neyse
orda yıkılmış bir kilise vardı aman allahım ya çıkaramadılar beni 1 saat ordan harika bi yerdi ama yine olsa yine giderim boshayallersmile
ben araştırıyorm işte nereler var diye birde açık bi yer olmıcak yoksa kesinn kavga ederiz biz

çıktım ben gelirim 6 ya doğru yine

nihan görüşürüz yarın canım Şeniz

süpermis konu
misiri bende cok merak ediyom
yilbasina yer ayirttirmistikda gidememistik oturmustum totomun üstüne

açık biyer derken kemerde millet üstsüz güneşleniyordu geçen sene gitmiştik bizde bi kaçkere atışmıştık sinir bozucu sende bu gibi şeyi kastettin dimi
inegölde de var kız kalesi diye bi yer eşim götürcekti sözde beni

Son düzenleme:
çıktım ben gelirim 6 ya doğru yine

nihan görüşürüz yarın canım Şeniz
by canım ama sen gelince ben olmıcam:a015::a015:
süpermis konu
misiri bende cok merak ediyom
yilbasina yer ayirttirmistikda gidememistik oturmustum totomun üstüne

ay yer ayırtıpta gidememek ne sinir bozucu üzüldüm neden gidemediniz ki

bizim oteldede yaşlı yaşlı kadınlar 50-60 yaşında üstsüz güneşleniyodular çok komikti sarkık sarkıkkaydirigubbakcemile3

ben yurtdışına gitmeyi isterim eşim kıbrısa gidelim diyor ama ben feci halde uçaktan korkuyorum bayılırım herhalde uçağa binsem o yüzden gidemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…