KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaw müşteriler varya yemeğe gitti onlar bende geldim ama gelcekler az sonra
zaten sinir oldum kendime pasaklıyım bugün müşteri geldi klava:

Son düzenleme:

yaw müşteriler varya yemeğe gitti onlar bende geldim ama gelcekler az sonra
zaten sinir oldum kendime pasaklıyım bugün müşteri geldi klava:

kaydirigubbakcemile3 olsun canım sen her halinle güzelsindir görmedim amasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile5

:kedi: sağol canım ya
ama bugün hakikaten saç baş darmadumanım yaw :S

:kedi: sağol canım ya
ama bugün hakikaten saç baş darmadumanım yaw :S

olsun ya insan hergün hergün süslenemiyoya onlar zaten işleriyle uğraşıyodurlar ama genelde kendine bakmadığın zaman illa bişey olur ben sabah saçımı zor topluyorum kocam hadi hadi zor yetişiyom valla

iyiyim şehnaz...çok şükür..sen de iyisin umarım..tüm yazıları okuyamadım sen de hamişlerden m,s,n yoksa..yerimseniben

tünaydın kanki..:teselli:
[

yok sekerim ne hamilesi ben dogurali 1 bucuk sene oldu
bu arada hergün rüyamda hamis görüyorum kendimi
sanirim bi kaza kursununa hamis kalacam sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada tünaydin canolar

olsun ya insan hergün hergün süslenemiyoya onlar zaten işleriyle uğraşıyodurlar ama genelde kendine bakmadığın zaman illa bişey olur ben sabah saçımı zor topluyorum kocam hadi hadi zor yetişiyom valla

bayağıdır bende bakmıyodum kendime
bu ara daha bi bakmaya çalışıyom

yok sekerim ne hamilesi ben dogurali 1 bucuk sene oldu
bu arada hergün rüyamda hamis görüyorum kendimi
sanirim bi kaza kursununa hamis kalacam sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada tünaydin canolar

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 bende çok korkuyorum ya bi kaza kurşununa hedef olucam diye her ay bi korku yaşıyorum

sen evde oturuyon o bilardo macinami gidiyor yok artik yani

kiz adam 24 saat basimdami durcak gitsin kaydirigubbakcemile3 ama erken gelsin yani hamile degilken bole cok istemezdim erken gelmesini ama hamilelik beni dahada bagimli yapti kocise hemen gelsin istiyom ama sonra onuda anliyom hergun evde ne yapcek SIKILIR kocam valla ne bilimm hamilelik psikolijisi istee kaydirigubbakcemile3

elif, şehnaz,hazal...hoşgeldiniz arkadaşlar..

hosbulduk cnm

herkese selam kizlar bugun kan vermeye gittim geldim ama uykum gelio bide cok sicak burasi yaa biraz uzansam iyi gelcek galiba bilmiyorumkismile

valla ne güzel

dimi böcüğüm havam karizmam olsun birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…