günaydın arkadaşlar nasılsınız
ece arkadaşını Allah kurtarsın Allah yardımcısı olsun bebek anne karnında nekadar gününü tamamlarsa okadar iyi diye biliyorum ben doktorun bi bildiği vardır bence
nihan sen nasılsın
aaa hayırlısı neyse o olsun da gelceklerse bursadayken gelsinler yolda vakit kaybedilmesin birde aman ben ilk kez hamile birine bu kadar yakın oldum psikolojim bozuldu ya her gece rüyamda onu görüyorum devamlı aklımda o var
benim gece sinyaller gelmişti (sularım filan gelmişti) sabah gidicez doktora ben telaşla evin içinde dolanıyorum eşime bir baktım beyfendi banyoda sakal traşı oluyor yuhh yani dedim bizim şuanda yolda olmamız gerekiyo bu ne sakinlik Nevar demişti oğluma yakışıklı gözükeyim:bbo:
aklıma geldi anlatayım dedim yetişirler onlarda biz yetiştiysek
korkma kız benim hiç sancım olmadı zaten direk sezeryan epidural oldu rahattım korkulcak bişey yok belki seninki daha rahat bile olur dünyanın en güzel şeyi yaa nasıl anlatılır ki acı umrunda değil o yüzü görünce hep saatlerce ona bakmıştım
günaydin kizlar
iyim nihancim sen nasilsin erkencisiniz valla oooh ne güzel
ece okudum arkadasin olayini allahim yarabbim dogum diye git sonra geri gel cok sinir bozucu bisi ama bebek saglikli bi sekilde anne karninda nekadar cok durursa okadar cok iyi diye biliyorum hayirlisi artik