- 8 Ekim 2009
- 6.071
- 2
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.721
nihan sen nekadarlık evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ağzın bal yesin ne güzel dedin
aminnnnnn diyim bende
en güzeli canım ya aslında benimde içimde kapanmak çok istiyorum ama yapamıyorum işte kapalılara çok özeniyorum ben bide çok güzel giyiniyolar
3 yıllık canımnihan sen nekadarlık evlisin
kim kimi üzüyormuş bakalımmmklava:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende 6 - 7 aydır kapalıyım tam alıştığım söylenemez ama alşımaya çalışıyorum ama sanki açıkken daha güzeldim gibi geliyor bazen ama çevremdekiler çok yakıştırdı kapalılığı
benimde çok hoşuma
gidiyo ama bizim burda
herkes birbirini öyle bir süzüyo ki çekiniyorum
çok güzel giyiniyolar
örtü ayakkabı çanta etek gömlek hatta taşıdıkları poşet bile uyumlu
şehnazz naber canım paşan nasıl
görüşürüz canımŞenizkızlar çıkıyom ben geldi müşteriler görüşürük
ne güzel bak yapmışsın sakın yakışmıyo diye düşünme ne mutlu sana bence kapanmak çok güzel şimdi kapalılar için ne güzel şeyler var hiç yakışmazmı tam alışamamışsındır sana öyle geliyodur eminim kapalıyken daha güzelsindirolumunekankayizsmile
iyiyim hayatim cok saol sen nasilsin
pasada cok iyi suan arabalarini dizmis onlarla oynuyo gamyoncuiremsu
bu arada bakimlilikla ilgili bissiler gördüm ama tam okuyamadim
bakimli olun bakimli benim cocugum oldugu halde ben genelde bakimli sekilde gezerim disari cikacagim zaman asla fönsüz ve makyajsiz cikmam(makyajda öyle sanatci makyaji gibi degil az bi allik ,göz kalemi ve ruj veya parlatici)
görüşürüz canımŞeniz
ay sağol canım yaa.s. Allah her isteyene nasip etsin inşallah
ne güzel bende çocuğu olupta bakımlı olan anneleri çok beğeniyorum bazıları çocuk olunca salıveriyolar kendilerini bu konuda seni çok tebrik ediyorum şehnazcımvereliniortak
iyiyim hayatim cok saol sen nasilsin
pasada cok iyi suan arabalarini dizmis onlarla oynuyo gamyoncuiremsu
bu arada bakimlilikla ilgili bissiler gördüm ama tam okuyamadim
bakimli olun bakimli benim cocugum oldugu halde ben genelde bakimli sekilde gezerim disari cikacagim zaman asla fönsüz ve makyajsiz cikmam(makyajda öyle sanatci makyaji gibi degil az bi allik ,göz kalemi ve ruj veya parlatici)
şehnaz resimdekide senmisin peki
tabisi benim canim
bak bak valla bakimli olmak güzel sey
çok güzelsin canım yaşın kaç dün belki söylemişsindir ama ben kaçırmışım sanırım bide saçının rengi çok hoşmuş
resim tersya bakayım derken bilgisayarın içine gircem güvenlikte bana bakıyor uzaktan bu ne yapıyor diye