- 2 Eylül 2009
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
ben calismayi sevmiyorum pek keske esimin durumu yetsede hic calismak zorunda kalmasam
ama ben 17 yasimdan beri calisiyorum artik gina geldi kafamçokkarıştı
benim çalışmamamın başlıca nedeni bu
ama dünşünüyorum çalışmayı eşimde ikna oldu
bayramdan sonra iş başvurularında bulunucam benim ailemde hep okumuş
yardımcı olurlar bana iş konusunda
benim çalışmamamın başlıca nedeni bu
ama dünşünüyorum çalışmayı eşimde ikna oldu
bayramdan sonra iş başvurularında bulunucam benim ailemde hep okumuş
yardımcı olurlar bana iş konusunda
insallah hayirli bi is yeri bulursun canim...
e boşanmalar neden arttı çünki artık kadınlar iş sahibi kariyer mevki sahibi. bakıyorki bu adamla olmuyor alıyor çantasını çıkıyor. ona katlanmak zorunda olmuyor. nasılsa kendini bakar ne çeksin adamı ...
cnm benim eşinle ortak kararınız önemli sonuçta..sen okumuş birisin..istediğinde bi iş bulabilirsin..eşin şuan istemese bile sende rahatsan çalışmayabilirsin..ama sen en zoru başarıp bileğine altın bileziğini çoktan takmışın bile..çalışıp çalışmamak şimdi sizin biliceğiniz iş...
mersinden bende yönetici asistanıyım işdaşım çok burda :) bi fabrikada çalışıyorum bende. 26 eylülde bende evleniyorum inşallah bizde birbirimizi yiyoruz ama çok sürmüyo.
hem o hemde bu internet belasi yüzünden cok yuvanin yikildigini düsünüyorum ben
mersinden bende yönetici asistanıyım işdaşım çok burda :) bi fabrikada çalışıyorum bende. 26 eylülde bende evleniyorum inşallah bizde birbirimizi yiyoruz ama çok sürmüyo.
canım internetten dolayıda yıkılan yuvalarda varda ar namus kalmadıki kimsede, internet araç, yapmak steyen hertürlü herşeyi yapar...
erkekler desen nefisleri doymayan acaip bi varlık oldular.
rabbim herkeze hidayet versin diyelim :Saruboceq:
Allah hayırlı etsin..vereliniortak
şöyle bir durumda var çevremde kadın ççalışıyor tamam güzel ama bu seerde
ben bunu ödedim sen şunu öde sen ben olayına dönüyor iş
evliliktede bu çok yanlış ne olursa olsun biz dir herşey
şöyle bir durumda var çevremde kadın ççalışıyor tamam güzel ama bu seerde
ben bunu ödedim sen şunu öde sen ben olayına dönüyor iş
evliliktede bu çok yanlış ne olursa olsun biz dir herşey