KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kıs bende anneme aynısını yapardım o sinirlenirdi ben gülerdim bu sefer daha çok sinirlenirdi..ne gülüyosun derdi..bende sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum derdim...oda sinirin bozulunca gülmen mi gerekiyo derdi..çok komik olurdusırnaşık şey

banada sey oluyor bazen, kavga ediyoruz ama kavga o kadr sacma bi sebebten ki birden gülesim geliyor ne kdr sacma sapan seyden kavga ediyoruz diye
ama burnumda kil aldirmak istemiyorum, diyorum sinirden gülüyorum ben, yumsadigimi zannetme falan :KK1:

ya bende okadar seneler boyu okuyup güzel bi meslek sahibi olupta evde durup çalışmayaları anlayamıyorum :eek:lmaz:

hayırlısı olur inş
çocuğum oldumu çalışmak istemiyorum çünki
sen çalışıyomusun canım

yok hayatım benim alanımda muhasebe..
şuan bebeğim olucağı için üniye devam edemicem ama açıktan onuda halletcem:))
şuan kpss nin akıbetini bekliyoruz eşim kamu yönetimi mezunu..sınava girdi..ve 8 puan daha fazla alması gerekirken düşük aldı..kopyacılar ortalamayı yükselttiler..
neolucağını merak ediyoruz..iptal olmasından yanayız..böle kapatılmasın üstü

ya bende okadar seneler boyu okuyup güzel bi meslek sahibi olupta evde durup çalışmayaları anlayamıyorum :eek:lmaz:

benim kuzende öyle... 8 senedir ögretmenlik okuyor, seneye evlencek, fransaya tasinicak ve meslegini asla yapamicak...
ömrünü heba etti, hasta oldu üniversite ugrunda, simdi evlenip hicbisi yapmicak kafamçokkarıştı

banada sey oluyor bazen, kavga ediyoruz ama kavga o kadr sacma bi sebebten ki birden gülesim geliyor ne kdr sacma sapan seyden kavga ediyoruz diye
ama burnumda kil aldirmak istemiyorum, diyorum sinirden gülüyorum ben, yumsadigimi zannetme falan :KK1:

:))ne kadardır ayrısınız şimdi

en güzeli canim. biz baslarda hic küs kalamazdik, anca 1 saat. sonra dayanamazdik.
rekorumuz 3 gün falan simdi sanirim.
uzatilan kavgalar taraftari degilim ben, hersey konusularak hal olmali bence
ben onunla küsken ne kdr hakli olursam olayim dayanamiyorum ona küs kalmaya

aynen bende dayanamıyorum eşimle küs kalmaya
çok iyi bir insan hiç kötü davranışı hak etmiyo
opuyorumnanaktan

benim kuzende öyle... 8 senedir ögretmenlik okuyor, seneye evlencek, fransaya tasinicak ve meslegini asla yapamicak...
ömrünü heba etti, hasta oldu üniversite ugrunda, simdi evlenip hicbisi yapmicak kafamçokkarıştı

çok yanlış...okumak çok zahmetli ve masraflı bişi..bunu hiçe saymak doğru değil..ama hayırlısı olsun

sana hak vermiyor değilim bu konuda
ama şimdi eşinin çalıştığı yetiyosa
bi sıkıntın yoksa maddi açıdan
eşinde bu nedenleri öne sürerek çalımanı istemiyorum orda burda diyosa
şahsen ben bu durumdayım
e sende ne gerek var diyosun

çok yanlış...okumak çok zahmetli ve masraflı bişi..bunu hiçe saymak doğru değil..ama hayırlısı olsun

bencede cok yanlis. ailesi o kdr zahmete katlandi, masraf yapti.
sen git evlen, hepsini sil. hic okumasaydin daha iyi, ne diye aliyosun ki diplamoyi sirf duvarina asmak icin mi :KK1:

şahsen ben bu durumdayım

ben calismayi sevmiyorum pek keske esimin durumu yetsede hic calismak zorunda kalmasam
ama ben 17 yasimdan beri calisiyorum artik gina geldi kafamçokkarıştı

ya kadının mesleği kolunda bilezlik olması gerekiyor. Eskisi gibi annelerimizin zamanındaki gibi değil evlilikler görüyoruz etrafımızda aldatmalar,şiddet,zorba,hırgür vs vs..
güzel yaşanılacak mutlu bir hayat istiyorsak ve buna başlangıç için bişeyleri geride bırakmamız gerekiyorsa kendimize güvenmemiz gerekiyorki yeni başlangıçlar yapabilelim. dünya hali kimin başına ne geleceğini bilemeyiz...

ya kadının mesleği kolunda bilezlik olması gerekiyor. Eskisi gibi annelerimizin zamanındaki gibi değil evlilikler görüyoruz etrafımızda aldatmalar,şiddet,zorba,hırgür vs vs..
güzel yaşanılacak mutlu bir hayat istiyorsak ve buna başlangıç için bişeyleri geride bırakmamız gerekiyorsa kendimize güvenmemiz gerekiyorki yeni başlangıçlar yapabilelim. dünya hali kimin başına ne geleceğini bilemeyiz...

benim annemde hep öyle dedi. kizim oku, kimseye muhtac olma ileride, kendi hayatin senin elinde olsun... iyikide annemi dinlemisim...
hicbiseyin garantisi yok hayatta, gidecek yerim, durumum yok diye bi kocaya katlanmak kabus olur...

şahsen ben bu durumdayım
kendine göre haklısındır canım
valla ben çalışmamış yapamam seviyorum çalışmayı :hulya:

Kesinlikle çok doğru, heleki bu zamanda kadınında ayaklarının yere basması lazım.........

X