- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
bende kanka olabilirm :))
hoşgeldin cnm anlat bakalım kendini tanıyalım senide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kanka olabilirm :))
tabi cnm o kadar boşuna okumadın tabi...
çalışmalısın bencede...
kıs bende anneme aynısını yapardım o sinirlenirdi ben gülerdim bu sefer daha çok sinirlenirdi..ne gülüyosun derdi..bende sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum derdim...oda sinirin bozulunca gülmen mi gerekiyo derdi..çok komik olurdusırnaşık şey
evet canım
hayırlısı olur inş
çocuğum oldumu çalışmak istemiyorum çünki
sen çalışıyomusun canım
ya bende okadar seneler boyu okuyup güzel bi meslek sahibi olupta evde durup çalışmayaları anlayamıyorum lmaz:
banada sey oluyor bazen, kavga ediyoruz ama kavga o kadr sacma bi sebebten ki birden gülesim geliyor ne kdr sacma sapan seyden kavga ediyoruz diye
ama burnumda kil aldirmak istemiyorum, diyorum sinirden gülüyorum ben, yumsadigimi zannetme falan
en güzeli canim. biz baslarda hic küs kalamazdik, anca 1 saat. sonra dayanamazdik.
rekorumuz 3 gün falan simdi sanirim.
uzatilan kavgalar taraftari degilim ben, hersey konusularak hal olmali bence
ben onunla küsken ne kdr hakli olursam olayim dayanamiyorum ona küs kalmaya
benim kuzende öyle... 8 senedir ögretmenlik okuyor, seneye evlencek, fransaya tasinicak ve meslegini asla yapamicak...
ömrünü heba etti, hasta oldu üniversite ugrunda, simdi evlenip hicbisi yapmicak kafamçokkarıştı
25 temmuzdan beri canim
ya bende okadar seneler boyu okuyup güzel bi meslek sahibi olupta evde durup çalışmayaları anlayamıyorum lmaz:
çok yanlış...okumak çok zahmetli ve masraflı bişi..bunu hiçe saymak doğru değil..ama hayırlısı olsun
sana hak vermiyor değilim bu konuda
ama şimdi eşinin çalıştığı yetiyosa
bi sıkıntın yoksa maddi açıdan
eşinde bu nedenleri öne sürerek çalımanı istemiyorum orda burda diyosa
şahsen ben bu durumdayım
e sende ne gerek var diyosun
benim kuzende öyle... 8 senedir ögretmenlik okuyor, seneye evlencek, fransaya tasinicak ve meslegini asla yapamicak...
ömrünü heba etti, hasta oldu üniversite ugrunda, simdi evlenip hicbisi yapmicak kafamçokkarıştı
ya kadının mesleği kolunda bilezlik olması gerekiyor. Eskisi gibi annelerimizin zamanındaki gibi değil evlilikler görüyoruz etrafımızda aldatmalar,şiddet,zorba,hırgür vs vs..
güzel yaşanılacak mutlu bir hayat istiyorsak ve buna başlangıç için bişeyleri geride bırakmamız gerekiyorsa kendimize güvenmemiz gerekiyorki yeni başlangıçlar yapabilelim. dünya hali kimin başına ne geleceğini bilemeyiz...
kendine göre haklısındır canımsana hak vermiyor değilim bu konuda
ama şimdi eşinin çalıştığı yetiyosa
bi sıkıntın yoksa maddi açıdan
eşinde bu nedenleri öne sürerek çalımanı istemiyorum orda burda diyosa
şahsen ben bu durumdayım
e sende ne gerek var diyosun
ya kadının mesleği kolunda bilezlik olması gerekiyor. Eskisi gibi annelerimizin zamanındaki gibi değil evlilikler görüyoruz etrafımızda aldatmalar,şiddet,zorba,hırgür vs vs..
güzel yaşanılacak mutlu bir hayat istiyorsak ve buna başlangıç için bişeyleri geride bırakmamız gerekiyorsa kendimize güvenmemiz gerekiyorki yeni başlangıçlar yapabilelim. dünya hali kimin başına ne geleceğini bilemeyiz...