- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
evt hayatım..ama o minik bişeyi kollarıma alıcağım onu giydiriceğim fikri beni deli ediyo sevinçten...
okulu bitirdim işletme mezunuyum
23 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
evliliğim çok güzel Rabbime hamd olsun
ee hepimiz zaman zaman düşünüyorz bunları ondan güldüm :kedi:
ekmek elden su gölden yaşarken kaydirigubbakcemile5
atlatirsin canim insallah en kolay sekilde. herkeste olur o korkular, ben hamile degilim, cocuk düsünmedigim halde dogumu düsününce bana bile geliyorlar yani :)
evt hayatım..ama o minik bişeyi kollarıma alıcağım onu giydiriceğim fikri beni deli ediyo sevinçten...
Evliyken en çok neden tartışıyosunuz?kıskançlı, maddiyat, aileler vs..........
geçen bi doğum videosu seyrettim zaten..rengim soldu...sen türkiyeye gelmeyi düşünmüyomusun..eşin burda yaa omu yanına gelcek sen mi gelceksin
ya ondan ziyade ne bilim demekki bişeyler yolunda gitmiyorki sorumluluk almak istemiyorum fisfisfis
harika canım..hep böle sürsün inş...
şimdi ne yapıyosun evdemisin...
sabahlara kadar ağlayacağını uykusuz kalacağını da hayal edebiliyorsun dimi sırnaşık şey
açıkçası bizde okadar çok tartışıyoruz ki...olmicak şeylerden tartışıyoruz..ama evlilik bu çok fazla yorucu aynı zmanda keyifli bi yolculuk..yani bebeğimin babasına benziceği fikri onunla benim ortak bi noktamızın olması bana şuan heycan veriyo...
eşin çok mu üzüyo cnm seni
bebiim kedi adıma cevaplayayım ne eşimin ailesindne şikayetçiyim nede o benim ailemden hepsini çok severim benim sorunum genelde eşimle kafamçokkarıştı
evdeyim çoğunlukla
eşim çalışmamdan yana değil
ama bayramdan sonra iş başvurularında bulunucam
okdar okudum evdemi durucam hep
çocuğumuz olanakadar çalışmak istiyorum en azından
boşver bebişim yaaa afaganlar basıyor beni konuşunca
bizimde tartışmalarımız incir çekirdeğini doldurmaz
küs kalmayız hiç bi şekilde
ben çabuk sinirlenrim eşim ise hiç sinirli değildir çok sakindir
ben bişeye sinrlendimmi o güldümü çıldırıyorm işte genelde böyle sonra hiçbişe olmamış gibi konuşuruzzopuyorumnanaktan
bizimde tartışmalarımız incir çekirdeğini doldurmaz
küs kalmayız hiç bi şekilde
ben çabuk sinirlenrim eşim ise hiç sinirli değildir çok sakindir
ben bişeye sinrlendimmi o güldümü çıldırıyorm işte genelde böyle sonra hiçbişe olmamış gibi konuşuruzzopuyorumnanaktan