KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evt hayatım..ama o minik bişeyi kollarıma alıcağım onu giydiriceğim fikri beni deli ediyo sevinçten...

atlatirsin canim insallah en kolay sekilde. herkeste olur o korkular, ben hamile degilim, cocuk düsünmedigim halde dogumu düsününce bana bile geliyorlar yani :)

Evliyken en çok neden tartışıyosunuz?kıskançlı, maddiyat, aileler vs..........

atlatirsin canim insallah en kolay sekilde. herkeste olur o korkular, ben hamile degilim, cocuk düsünmedigim halde dogumu düsününce bana bile geliyorlar yani :)

geçen bi doğum videosu seyrettim zaten..rengim soldu...sen türkiyeye gelmeyi düşünmüyomusun..eşin burda yaa omu yanına gelcek sen mi gelceksin

biz tartisirsak bile cok ufak seylerden tartisiyoruz, yanlis anlamalardan genelde...

geçen bi doğum videosu seyrettim zaten..rengim soldu...sen türkiyeye gelmeyi düşünmüyomusun..eşin burda yaa omu yanına gelcek sen mi gelceksin

benim esim gelicek canim vizesi cikinca...
izleme canim öyle seyleri ya, herkeste farkli geciyor dogum, bazilari cok rahat bi sekilde atlatiyor...

ya ondan ziyade ne bilim demekki bişeyler yolunda gitmiyorki sorumluluk almak istemiyorum fisfisfis

açıkçası bizde okadar çok tartışıyoruz ki...olmicak şeylerden tartışıyoruz..ama evlilik bu çok fazla yorucu aynı zmanda keyifli bi yolculuk..yani bebeğimin babasına benziceği fikri onunla benim ortak bi noktamızın olması bana şuan heycan veriyo...

eşin çok mu üzüyo cnm seni

harika canım..hep böle sürsün inş...
şimdi ne yapıyosun evdemisin...

evdeyim çoğunlukla
eşim çalışmamdan yana değil
ama bayramdan sonra iş başvurularında bulunucam
okdar okudum evdemi durucam hep
çocuğumuz olanakadar çalışmak istiyorum en azından

sabahlara kadar ağlayacağını uykusuz kalacağını da hayal edebiliyorsun dimi sırnaşık şey

kesinlikle hiç şikayetçi olmicağımdan eminim..canım o benim parçam..ona kendimden daha iyi bakıcağım ve şikayet etmiceğim kesin...şuanki duygularımı anlaman zor

boşver bebişim yaaa afaganlar basıyor beni konuşunca

evdeyim çoğunlukla
eşim çalışmamdan yana değil
ama bayramdan sonra iş başvurularında bulunucam
okdar okudum evdemi durucam hep
çocuğumuz olanakadar çalışmak istiyorum en azından

tabi cnm o kadar boşuna okumadın tabi...
çalışmalısın bencede...

bizimde tartışmalarımız incir çekirdeğini doldurmaz
küs kalmayız hiç bi şekilde
ben çabuk sinirlenrim eşim ise hiç sinirli değildir çok sakindir
ben bişeye sinrlendimmi o güldümü çıldırıyorm işte genelde böyle sonra hiçbişe olmamış gibi konuşuruzzopuyorumnanaktan

boşver bebişim yaaa afaganlar basıyor beni konuşunca

ahh bebeğim herşey paylaştıkça azalır..aslında senle konuşsam inan paylaşıcak çok şeyimizin olduğunu görürsün...anlatki dinleyelim seni..anladığım kadarıyla çok bunalmışsın bunların sebebi ne??

en güzeli canim. biz baslarda hic küs kalamazdik, anca 1 saat. sonra dayanamazdik.
rekorumuz 3 gün falan simdi sanirim.
uzatilan kavgalar taraftari degilim ben, hersey konusularak hal olmali bence
ben onunla küsken ne kdr hakli olursam olayim dayanamiyorum ona küs kalmaya

kıs bende anneme aynısını yapardım o sinirlenirdi ben gülerdim bu sefer daha çok sinirlenirdi..ne gülüyosun derdi..bende sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum derdim...oda sinirin bozulunca gülmen mi gerekiyo derdi..çok komik olurdusırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…