KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok polyanan cım ya sanmam kilolu oldugunu balıketlisindir diye düşünüyorum
doğumun nasıl olacak hayırlısyla doktorun 40 haftayı bekletecek mi

yani balik etliyim diye avutayim kendimi
normal dogum düsünüyoz canim sancilar ne zaman basladi ozaman. allah yardim etsin hepimize

bide ben cok yürüyordum kizlar alis vers merkezleri göl kenarlari hic bos durmuyordum evde ev isi ondanda cok kilo almamis olabilirim ama simdi agirlastim eskisi gibi degilim.

hadi bakalım polyanan son 2 ayı nasıl atlatacağız bakalım
alyans cım dediğin gib doğum emzirme derken veriliyor ama
kiminin üzerinde kalıyor
bir de emzirme de süt olsun diye tatlıları bol yiyince daha çok alınıyor
benim halam 45 kiloydu 65 le doğuma girdi 56 idi en son bu bayramda gördüm yine 65

valla ablalarim bana söylüyorlar sakin süt olsun diye tika basa yeme alakasi yok diyorlar
sade kilo aldiginla kalirsin
bol su ic diyorlar bide keciboynuzu kaynat ic diyorlar.

ben şimdi de keçiboynuzu yiyorum zaten emzirme döneminde ne güzel kiloları vermek varken dikkatli olalım da yine şişmeyelim
artık kendimize destek oluruz ya nasıl beslendiğimize dair filan

kızlar sşzşn doğumunuz yaklaşıyo o yüzden meme uçlarınıza krem sürün ufaktan ufaktan çok kişiden duydum ağrı sancı oluyomuş polyanan teolog canım sizler özellikle

tabi teologcum birbirimize yazariz nasil beslendigimizi bendemi yemeye baslasam simdiden.

elacim haklisin canim yara olmamasi icin simdiden baslamaliyiz krem sürmeye aslinda ben karnima badem yagi sürerken biraz gögüslerimin uclarinada sürüyorum bi faydasi olur insallah.

evt canım siz başlayın ufaktan ufaktan
kadının biri doğumdan çekmediğim acıyı göğüs uçlarımdan çektim dedi(
korktum yani siz araştırmanızı yapın yatmadan önce masaj yaparak sürün oldumu:))
bende son 2 ayda başlarım...

alyans cım ben face açmıyorum..tek iletişimim burası..

kızlar şimdilik herkese iyi akşamlar..yemek yapmam lazım..8 gibi eşim gelir..sonra tekrar görüşürük kankilerimmm:a015:

polyanan teolog söleyin bakem benim bebeğimin cinsiyetinde bi yanılma olmaz demi doktorum eminim dedi..ayy o kadar sevinçliyimki sanki yanılma olcakmıuş gibi geliyo rabbim büyük gücüne gitmesin ama kızım olmasını çok istiyodum ve rabbim verdi..
ama bacak arası boş dedi eminmisin dedim eminim dedi resmini bile verdi bacak arasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…