KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sadrazam bana hala öyle geliyor canım
belki yanılmışlardır diye
o yüzden bişe y söyleyemeyeceğim:)

herkes vermis kilolarini darisi basima insallah dahada fazlasini veririm:sm_cool:

elacim bence bi yanilma yoktur cünkü cinsiyetinin gec belli olmasindan belli kizlarinki hep gec belli olur

burda benim eltimin ilk cocuguna hep kiz demisler bi dogmuski erkek sok yasamislar ama simdi 2 tanede kizi var

polyanan has arkadaşım beni
teolog öcüüü..pissss..
canım kaç kere göstermedi kendini yani 16+4haftalıkken öğrendim özel bi hastanenin doktorundan
eminim didi yani didi resmen

hımm anladım bebeğim sende has arkadaşımsın ozman ödüm patlıyo yaa erkek miş gibi yanılma olcak sanki neyse öpüyorum arkadaşım seni özür:KK43:(
sen nekadarlıkken öğrendin cnm

yok canım ne özür diliyon estagfurullah olur öyle şeyler
ben 18 haftalık iken öğrendim
inan hala acaba erkek mi diye aklıma geliyor

evettt aynen aynı duyguları ben yaşıyorum...
ama yok canım kızdır onlar teyzesi kuşlarını yirim ben onların

canlarım bu arada bişi sorcam yaa bebeğe hangi marka bez kullancaksınız bi fikriniz varmı??
ben prima alırım die düşünüyorum senelrdir yaygın bi marka ama onunda araştırmasını yapcam

prima benim kızımda pişik yaptı çok kötü yeni bez almaktan kurtulan biri olarak baby star tavsiye ederim

prima benim kızımda pişik yaptı çok kötü yeni bez almaktan kurtulan biri olarak baby star tavsiye ederim

öylemi hoşgeldin cnm...bende bunu dikkate alıcam canım merak etme...
ben senden yaşça çok küçüğüm deneyimlerini ve 12 yıllık evliliğin sırrını bizede anlatırsın burda

gerçekten mi herkes genelde prima diyordu
baystar diyorsun demek
huggies de iyi diyorları biakç kötü yorum da onun için duydum kafam akrıştı

ara ara geliyom gidiyom ben kizimin olacagini 19 yada 20 haftalikken falan ögrendim catlamistik artik yani

huggies hemen çişi dışına çıkarıyo canım dene belki sen memnun kalırsın
sır rı falan yok canım birbirine alışınca insan yuvarlanıp gidiyo

X