KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selülitler varisler alınan kiloar cıkan sivilceler
oluşan ödemler
say say bitmez Allah aratmasın da tek derdimiz bunlar olsun ya

amiiin canim tek derdimiz bunlar olsun evet.
bende bir tek varis olmadi canim ama saydiklarinin hepsi var bide cenemle dudagimin arasindaki kivrimda hafiften bi gebelik lekesi olustu beniiimmafoldumbenay ne yapicam bilmiyorum ilac aldim ama kullansammi kullanmasammi karar veremedim acikcasi

alyans cım 31. haftaya girmek üzreyeim 7 buçuk alık
polyanan ne kadar az almışsın
kaç kilo ile başladın

gebelik lekelerine en iyi çözüm ihmal etmeden 30 ve üzerii faktörü olan güneş kremleri canım
ama çoğu gebelik lekesi doğumdan sonra gidermiş

alyans cım 31. haftaya girmek üzreyeim 7 buçuk alık
polyanan ne kadar az almışsın
kaç kilo ile başladın

sen sanki cok almissin kaydirigubbakcemile3
173 boyum hamile
78kalmadan önceki kilomdu
simdiki kilomuda sen tahmin et ay kendime inanamiyorum

alyanscim bende 33 haftalik hamileyim 8 ay 1 haftalik yapiyo galiba bilmiyorumkismile

aramızda 3 hafta var ama
3 haftaya kadar kaç olacak acaba sn iki ay çok kilo alnıyor diyorlar ya şişersem
bir derdim var bölümüne konu açayım bari

sen sanki cok almissin kaydirigubbakcemile3
173 boyum hamile
78kalmadan önceki kilomdu
simdiki kilomuda sen tahmin et ay kendime inanamiyorum

alyanscim bende 33 haftalik hamileyim 8 ay 1 haftalik yapiyo galiba bilmiyorumkismile

ama iyi az kilo almışşsın.. nasıl başardın bunu :uhm:...valla bravo.. a.s6 kilo çok çok iyi...demet şeneri geçecen az kaldı gebelikte az kilo olma konusunda..:sm_cool:

polyanan benden de az almış maşallah

kiz zaten kilolu hamile kalanlardanim valla drum cok üstüme düsüyor bu konuda türkiyede kilo aldim valla 4 haftada 4 kilo

insallah gecer dogumdan sonra bu leke cildiyeciye gittim oda öyle dedi 50 koruma faktörlü günes kremi

yok polyanan cım ya sanmam kilolu oldugunu balıketlisindir diye düşünüyorum
doğumun nasıl olacak hayırlısyla doktorun 40 haftayı bekletecek mi

aramızda 3 hafta var ama
3 haftaya kadar kaç olacak acaba sn iki ay çok kilo alnıyor diyorlar ya şişersem
bir derdim var bölümüne konu açayım bari

dogru valla bende zaten yeni yeni almaya basladim son aylar ya olacak okadar artik
hic dert etme veririz dogumdan sonra

kiz zaten kilolu hamile kalanlardanim valla drum cok üstüme düsüyor bu konuda türkiyede kilo aldim valla 4 haftada 4 kilo

insallah gecer dogumdan sonra bu leke cildiyeciye gittim oda öyle dedi 50 koruma faktörlü günes kremi

önce sen bi doğu.. emzirmeydi koşturmaydı spordu üstesinden gelirsin evvel allah...sorun etme..

ama iyi az kilo almışşsın.. nasıl başardın bunu :uhm:...valla bravo.. a.s6 kilo çok çok iyi...demet şeneri geçecen az kaldı gebelikte az kilo olma konusunda..:sm_cool:

valla her önüme geleni yemiyom bide bol su ve sebzeyle besleniyom doguma kadar kac kilo alirim allah bilir valla istahim coook acik bu aralar

X