KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

[video=dailymotion;xie9ip]http://www.dailymotion.com/video/xie9ip_video0322_fun[/video][video]http://www.kadinlarkulubu.com/media.php?do=details&mid=54[/video]

:KK60::KK60::KK60::KK60: nasıl yuvarlandı arkaya hiçte çaktırmıyo bide iyice dikiyo ayakları havaya:KK60::KK60::KK60:
maşallah çok tatlııı senin kız bilo:97::97:

:KK60::KK60::KK60::KK60: Nasıl yuvarlandı arkaya hiçte çaktırmıyo bide iyice dikiyo ayakları havaya:KK60::KK60::KK60:
Maşallah çok tatlııı senin kız bilo:97::97:
sağol canım. Darısı seninbaşına olsun. :KK16:
kilotlu çorabıda çıkarmış heralde kendi:KK60: Bu kız bebekleri kilotlu çorabı hiç sevmiyo he:KK1:

evet hiç sevmiyo çorabı, kızınca bi köşeye saklanıyo , çaktırmadan orda çıkartıyo:KK1:

sinek avlamaya devammı ettiniz demişya hazal ona didim ava devam diye:KK1::KK1:
heee. Doğru orayı kaçırmışım:KK60:
Soğuktan sinekte bulamıyok haaa

sağol canım. Darısı seninbaşına olsun. :KK16:

evet hiç sevmiyo çorabı, kızınca bi köşeye saklanıyo , çaktırmadan orda çıkartıyo:KK1:

heee. Doğru orayı kaçırmışım:KK60:
Soğuktan sinekte bulamıyok haaa

birinci alıntı için:KK1::Aminnnnnnnn
ikinci alıntı için :çok fena çokkk ama çokta tatlı yerim:KK19:
üçüncü alıntı içinde :he kız valla sinekler bile uğramıyo artık:KK59::KK14::KK14::KK14:

ve ayrıcaaa çok sıkıcı bi günnnnn:95::95::95::95::95::95::95:

birinci alıntı için:KK1::Aminnnnnnnn
ikinci alıntı için :çok fena çokkk ama çokta tatlı yerim:KK19:
üçüncü alıntı içinde :he kız valla sinekler bile uğramıyo artık:KK59::KK14::KK14::KK14:

ve ayrıcaaa çok sıkıcı bi günnnnn:95::95::95::95::95::95::95:
kategorilemeye bayıldım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
pazartesi sendromuuuuuuuuuuu:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

ben geldim kizlarr
bilge kizin cok tatli masaallah :nazar::nazar: kiz cocuklarini cok seviyorum ilerde benimde bir kizim olur insaallah. aminnnnnnnnnnnn

selam hatunlar bugunde burda tatil kocis evde yazamiyom ondan bi göz atayim dedim.
teyzemler sabah gittiler off valla cok yoruldum yemek disari git gez gel canim cikti.
siz napiyorsunuz.
off ben gidiyom yine disari cikicaz kaynimin cocuklariyla bulusucaz sizi tak tek öptüm:KK54:

X