- 19 Mayıs 2010
- 401
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.741
günaydın kızlarrrrr:) bugun sevgılıme süpriz yaptım internetten yılın en iyi sevgilisi oscarı aldım gün içinde gelecek vericem mutlu olcak ilk hediyem de kıyamammm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nen bizde seni çok özledik kanki can. sen gittin buralar ıssız teksas kasabalarına döndü. kovboyculuk oynayacaz derken yapoyu vurdum. paris i heç sorma adı sanı bilinmeyen bir efsaneye döndü. ahh niho ahhhhhh. bizde yeni bir kasaba barim kuralım belki başka taşınanlar olur dfeyin topic açtık ama oranında benden ve yapodan başka ziyaretçisi yok. senin yerini kimse tutmuyor bacım. [video=dailymotion;x852k1]http://www.dailymotion.com/video/x852k1_edip-akbayram-gittin-gideli_music[/video]hee bu arada yapom işle alakalı bi takım sorular sormuş
ceydayı heç demicem o nerelerde laa
benide arayıp sormiyii onada bi tirip atayım nen trip atmaya bile özledim
yanımdaki bayanla iyiyiz ona bile bazen trip atayım diyorum anlamıyo bile
yok yok iyi çok sukur yanımdaki bayan kanki olmak yolundaki temelleri atmaya başladık
yakında katları çıkacağız
beni boş bıraktınız
ee nedemişlerr ya davulcuya ya zurnacıya öylemiydi la o söz:44::44:
artık üryalarıma bile girmiyonuz nen
la bilge geçen karışık karışık üryalar gördüm sen aklıma geldin
off konudan konuya atlıyom kafayı yemiş bu kız diceniz
ya bu yeni işim çok yorucu off çok yorgunum aslında ama sırf size yazmak için oturuyorum bu rahatsız sandalyede
ülen bu kadar fedakarlıktan sonra bu mesacımı okuyupta bana çağrı bile yapmayı çok görürseniz varyaaaa
bu topiği basarım he len bilge öbür açtığın topiğide yakarım
neyse kızlar ben yatmaya gidicem belki uzandığım yerde kanıtı izlerim
eğer hayatımda birtakım yenilikler olursa söylerim size
off kendim çaldım kendim oynadım gidiyorum ben
yarın için günaydın sizlere
sepet sepet yumurta sakın beni unutmayın len hayırsız kankiler sizi sefiyom byy
nan özlemişim seni nihom ya valla görüyon bacım buraların tadı tuzu kalmadı işte napak bizde yeni topik açak didik belki yeni birileri gelirde canlanırız diye ama eski günlerin yerini tutmaz hiç bişi ahh ahhh yaptığımız o paris muhabbetleri neyim arar olduk valla
yerin belli niho ya
günaydın canım. hee onunda artık bi oscarı olacak , sevinmezmi garibimmmmgünaydın kızlarrrrr:) bugun sevgılıme süpriz yaptım internetten yılın en iyi sevgilisi oscarı aldım gün içinde gelecek vericem mutlu olcak ilk hediyem de kıyamammm:)
nen bizde seni çok özledik kanki can. sen gittin buralar ıssız teksas kasabalarına döndü. kovboyculuk oynayacaz derken yapoyu vurdum. paris i heç sorma adı sanı bilinmeyen bir efsaneye döndü. ahh niho ahhhhhh. bizde yeni bir kasaba barim kuralım belki başka taşınanlar olur dfeyin topic açtık ama oranında benden ve yapodan başka ziyaretçisi yok. senin yerini kimse tutmuyor bacım. [video=dailymotion;x852k1]http://www.dailymotion.com/video/x852k1_edip-akbayram-gittin-gideli_music[/video]
aha bu şarkıyı da sana armağan ediyom kanki can. kendine çok iyi bak. çok öpüyozzz
günaydın canım. hee onunda artık bi oscarı olacak , sevinmezmi garibimmmm
günaydın caydoşşşş
sevinsin ya hak etti :) bir aylık sevgilime yllık oscar veriyorum ben olsam havalara uçarım:)
maşallah bir ayda bir yıllık icrat yapmış demekki
ahahahahahaha :) icraat evet:) ütü yapıyor cam siliyor vileda yapıyor bulaşıkları makineye diziyor çokta güzel yemek yapar daha ne olsun dilimi ısırayım hehehe persembede anneme getircem ayy bu işte bi terslik var:))
ay ışıltısı nöbetçi muhabbet topiğine de uğra .
selam cicisler nerdesiniz
yeni topicteyiz ciciş
hee bu arada yapom işle alakalı bi takım sorular sormuş
ceydayı heç demicem o nerelerde laa
benide arayıp sormiyii onada bi tirip atayım nen trip atmaya bile özledim
yanımdaki bayanla iyiyiz ona bile bazen trip atayım diyorum anlamıyo bile
yok yok iyi çok sukur yanımdaki bayan kanki olmak yolundaki temelleri atmaya başladık
yakında katları çıkacağız
beni boş bıraktınız
ee nedemişlerr ya davulcuya ya zurnacıya öylemiydi la o söz:44::44:
artık üryalarıma bile girmiyonuz nen
la bilge geçen karışık karışık üryalar gördüm sen aklıma geldin
off konudan konuya atlıyom kafayı yemiş bu kız diceniz
ya bu yeni işim çok yorucu off çok yorgunum aslında ama sırf size yazmak için oturuyorum bu rahatsız sandalyede
ülen bu kadar fedakarlıktan sonra bu mesacımı okuyupta bana çağrı bile yapmayı çok görürseniz varyaaaa
bu topiği basarım he len bilge öbür açtığın topiğide yakarım
neyse kızlar ben yatmaya gidicem belki uzandığım yerde kanıtı izlerim
eğer hayatımda birtakım yenilikler olursa söylerim size
off kendim çaldım kendim oynadım gidiyorum ben
yarın için günaydın sizlere
sepet sepet yumurta sakın beni unutmayın len hayırsız kankiler sizi sefiyom byy
diğer topiği sevmedim illede burayı ıstıyorum ben kopamıorum burdan neolcek şimdi