KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iştahım kapandı. yemeye yemeye midem küçüldü. ama öğlen bakıcıma bulgur pilavı pişirttim onu biraz fazla kaçırdım.

ben yemediğim zaman hemen zayıflarım. umarım tekrar açılmaz iştahım. :KK50:

he hazır gitmişken ver verebildiğin kadar bacım ama şimdi iştahın gitti sonradan açılıpta tekrar yüklenirsen daha fazla alırsın
spor falanda yap akşamları yürüyüş falan yürüyüşe çıkamazsan evde mekik falan çek yararı olur

he hazır gitmişken ver verebildiğin kadar bacım ama şimdi iştahın gitti sonradan açılıpta tekrar yüklenirsen daha fazla alırsın
spor falanda yap akşamları yürüyüş falan yürüyüşe çıkamazsan evde mekik falan çek yararı olur

bi versem almam tekrar ya. bünyemi biliyom ben. havalar ısınsın çıkarız akşam üstleri yürüyüşe.

aaa verdinmi ne güzel ya bende elbise istiyorum ama hiç böyle göz zevkime hitap eden bi elbiseye rastlamadım olmadı bende diktiriyim iyi fikir:97:

bnede bulamıyom . çoğu açık bayanlara hitap ediyo. kısa kollu içine badi giysen elbisenin anlamı kayboluyo. bu verdiğim terzinin dikişi çok hoş.. beğenirsem valla bi daha alacam kumaşımı diktircem zevkime göre.

Son düzenleme:
bnede bulamıyom . çoğu açık bayanlara hitap ediyo. kısa kollu içine badi giysen elbisenin anlamı kayboluyo. bu verdiğim terzinin dikişi çok hoş.. beğenirsem valla bi daha alacam kumaşımı diktircem zevkime göre.

ne zamana diker kısa sürede veriyomu kaça dikiyo bide

X