- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.661
trendyola girdinmi hiç
ipek yolun şahane kıyafetleri hep tükenmiş
fiyatlarıda çok düşmüşmş
he baktımda öyle ayrıntılı incelemedim ama uygun genel olarak fiyatları dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
trendyola girdinmi hiç
ipek yolun şahane kıyafetleri hep tükenmiş
fiyatlarıda çok düşmüşmş
niye rejimdemisin
he baktımda öyle ayrıntılı incelemedim ama uygun genel olarak fiyatları dimi
iştahım kapandı. yemeye yemeye midem küçüldü. ama öğlen bakıcıma bulgur pilavı pişirttim onu biraz fazla kaçırdım.
ben yemediğim zaman hemen zayıflarım. umarım tekrar açılmaz iştahım.
evet oldukça uygun.
bende elbiseleri verdim. bitince eklerim resimlerini
he hazır gitmişken ver verebildiğin kadar bacım ama şimdi iştahın gitti sonradan açılıpta tekrar yüklenirsen daha fazla alırsın
spor falanda yap akşamları yürüyüş falan yürüyüşe çıkamazsan evde mekik falan çek yararı olur
aaa verdinmi ne güzel ya bende elbise istiyorum ama hiç böyle göz zevkime hitap eden bi elbiseye rastlamadım olmadı bende diktiriyim iyi fikir:97:
bnede bulamıyom . çoğu açık bayanlara hitap ediyo. kısa kollu içine badi giysen elbisenin anlamı kayboluyo. bu verdiğim terzinin dikişi çok hoş.. beğenirsem valla bi daha alacam kumaşımı diktircem zevkime göre.
ne zamana diker kısa sürede veriyomu kaça dikiyo bide
bunuda 50 yapar zaar kumaşı sendenmi ondanmıişi çok. haftaya provaya gel dedi. öteki haftaya da bitiri sanırım. yazın giymek için iyi olacak. tatilde insan ne giyeceğini şaşıyo. fiyatıda konuşmadık valla. bi etek diktirmiştim 28 e dikmişti.
bunuda 50 yapar zaar kumaşı sendenmi ondanmı
ondan. ama çok kumaş seçeneği yok. dedğim gibi bi daha kumaşımı kendim alıp diktircemm.
hadi resimleri bekliyom vallah meraklan:97:
bende elbiseleri bekliyom merakla,
ahhahaha
hafta sonu neler yapacan yapo
hımm ne güzel. bende yozgata gidebilirim. daha belli değil ama . :97:yarın arkadaşım davet etti oraya gideceğim bacım
pazarda evde oluruz zaar yada dışarı çıkarız havaya göre :97:
sen neydecen bilo
hımm ne güzel. bende yozgata gidebilirim. daha belli değil ama . :97:
anacunamı gidicen ablacunamı
gezmeye :)
ben çıkıyom yapcum. sana iyi tatiller . çok öpüyom. byeeeeeee:80: