KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam hatunlar bugunde burda tatil kocis evde yazamiyom ondan bi göz atayim dedim.
teyzemler sabah gittiler off valla cok yoruldum yemek disari git gez gel canim cikti.
siz napiyorsunuz.
off ben gidiyom yine disari cikicaz kaynimin cocuklariyla bulusucaz sizi tak tek öptüm:KK54:

selam cnm iyiyim ben kendi adima.
evet misafir cok yoruyor insani
iyi gezmeler

ben geldim kizlarr
bilge kizin cok tatli masaallah :nazar::nazar: kiz cocuklarini cok seviyorum ilerde benimde bir kizim olur insaallah. aminnnnnnnnnnnn
sağol canım. inşallah olur

ac bacim ac orayada gelirik biz...
nereye acacan kizzz acar acmaz dolusur millet sonra yine dagilirlar bizbize kalirsak buradan farkli bisi olmazki :KK50:

geyie açacaktım. ama senle aynı fikirde olduğum için tereddütlüyüm tabi. :44:

sağol canım. inşallah olur

geyie açacaktım. ama senle aynı fikirde olduğum için tereddütlüyüm tabi. :44:

evet cnm simdi acarsak herkes bi selam vercek kendini tanitcak azbucuk sonra yine bizbize devam ederiz.
bi selam veripte devamini getirmeyenlere sinir oluyorum :63::63:

Son düzenleme:
nan kuşum yerim seni yerim:KK19:
tribini bilem nasıl özlemişim loo:KK14:
gız o kadar sorduk sorduk 1 kere sormadık böle olduk işte görünmü:KK57:
kalbimdesin nan sen sırf senin için gidip mesaj hakkı yapacam kendime sana msj çekecem bol bol bezdirecem seni:KK53:
napıyon ne var ne yok keyifler iyimi nasıl gidiyo işin canım alıştınmı zorluk çekiyomusun yeni yerinde
yanındaki kızla iyi anlaşıyomusun onu kankin yapmamışsındır inş:63:o meymenetsiz şefi görüyonmu seninle uğraşıyomu hala..eee kısacası hayat nasıl gidiyo bacummmmmm:97:
atarım tabi nen
hani nerde gelmedi mesjlar:KK57::KK57:
neyse o kadar özledim ki burnumda tütüyonuz :KK43::KK43:
muhabbetlerimizi özledim:KK14::KK14:
bak bak bak . tiplerini yiyek senin emi. :KK19:

yapoy tüm sorularında katılıyom. sorulabilecek herşeyi sormuş. (henüz uykum açılmadı da :KK75:)

günaydın bacummmmm:KK1:
yiyiyn beni yiyin triplerimi:78::78::78:
sagol cnm ben iyiyium sukur. ama oglum rahatsiz dis yuzunden bugun yinde uyuyamadik e zan duzelcek ya..

ilk disini ben gordum cnm zaten surekli kontrol ediyordum. ucu cikmis geriside gelir herhalde..

bende cok seviyorum bu sarkiyi, :KK9::KK9::KK9::KK9:
yapo u sarkida cok guzel kiz.
[video=youtube;aK9Brfz67sY]http://www.youtube.com/watch?v=aK9Brfz67sY&feature=related[/video]

:KK53::KK53:
aa başkası görseydi hediye almak zorunda kalırdı he :KK1::KK1:
Nihoooo çalışmalar bildiğin gibi:KK1:

herifle buluşamıyoruz bu aralar:KK53::KK53::KK53:
:KK9::KK9:
bizimki tam gaz devam:KK60::KK60:
adı ne olacak bacım topiğin
vayyy ihanet he :63::63::63:

hee bu arada yapom işle alakalı bi takım sorular sormuş

ceydayı heç demicem o nerelerde laa:KK57::KK57:
benide arayıp sormiyii:63::63: onada bi tirip atayım nen trip atmaya bile özledim

yanımdaki bayanla iyiyiz ona bile bazen trip atayım diyorum anlamıyo bile:KK52::KK52:
yok yok iyi çok sukur yanımdaki bayan kanki olmak yolundaki temelleri atmaya başladık
yakında katları çıkacağız:KK60::KK60:
beni boş bıraktınız
ee nedemişlerr ya davulcuya ya zurnacıya öylemiydi la o söz:44::44:

artık üryalarıma bile girmiyonuz nen

la bilge geçen karışık karışık üryalar gördüm sen aklıma geldin:KK52::KK52::KK52:

off konudan konuya atlıyom kafayı yemiş bu kız diceniz:KK60::KK60:

ya bu yeni işim çok yorucu off:KK47: çok yorgunum aslında ama sırf size yazmak için oturuyorum bu rahatsız sandalyede :KK6:
ülen bu kadar fedakarlıktan sonra bu mesacımı okuyupta bana çağrı bile yapmayı çok görürseniz varyaaaa:KK4::KK4:
bu topiği basarım he:KK60::KK60::KK60: len bilge öbür açtığın topiğide yakarım :KK52::KK52:

neyse kızlar ben yatmaya gidicem belki uzandığım yerde kanıtı izlerim
eğer hayatımda birtakım yenilikler olursa söylerim size

off kendim çaldım kendim oynadım gidiyorum ben
yarın için günaydın sizlere

sepet sepet yumurta sakın beni unutmayın len hayırsız kankiler sizi sefiyom byy

Son düzenleme:
hee bu arada yapom işle alakalı bi takım sorular sormuş

ceydayı heç demicem o nerelerde laa:KK57::KK57:
benide arayıp sormiyii:63::63: onada bi tirip atayım nen trip atmaya bile özledim

yanımdaki bayanla iyiyiz ona bile bazen trip atayım diyorum anlamıyo bile:KK52::KK52:
yok yok iyi çok sukur yanımdaki bayan kanki olmak yolundaki temelleri atmaya başladık
yakında katları çıkacağız:KK60::KK60:
beni boş bıraktınız
ee nedemişlerr ya davulcuya ya zurnacıya öylemiydi la o söz:44::44:

artık üryalarıma bile girmiyonuz nen

la bilge geçen karışık karışık üryalar gördüm sen aklıma geldin:KK52::KK52::KK52:

off konudan konuya atlıyom kafayı yemiş bu kız diceniz:KK60::KK60:

ya bu yeni işim çok yorucu off:KK47: çok yorgunum aslında ama sırf size yazmak için oturuyorum bu rahatsız sandalyede :KK6:
ülen bu kadar fedakarlıktan sonra bu mesacımı okuyupta bana çağrı bile yapmayı çok görürseniz varyaaaa:KK4::KK4:
bu topiği basarım he:KK60::KK60::KK60: len bilge öbür açtığın topiğide yakarım :KK52::KK52:

neyse kızlar ben yatmaya gidicem belki uzandığım yerde kanıtı izlerim
eğer hayatımda birtakım yenilikler olursa söylerim size

off kendim çaldım kendim oynadım gidiyorum ben
yarın için günaydın sizlere

sepet sepet yumurta sakın beni unutmayın len hayırsız kankiler sizi sefiyom byy

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
nan özlemişim seni nihom ya valla görüyon bacım buraların tadı tuzu kalmadı işte:KK14: napak bizde yeni topik açak didik belki yeni birileri gelirde canlanırız diye :KK14: ama eski günlerin yerini tutmaz hiç bişi ahh ahhh yaptığımız o paris muhabbetleri neyim arar olduk valla :KK53::KK53::KK53:
yerin belli niho ya:KK14::KK14:

X