-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.181
iyim canim kizimla takiliyoz nette
Ah ah hicsorma valla yaprak ne zormus ya öbür tarafi aldirmicam 2 hafta sönra alalim demisti ama yok ben dayanamiyom.
Bugün daha iyim agiriyor valla süzüldümhicbisi yiyemiyom sade corba ve süt
ah canım ya antibiyotik falan vermedimi
diğer tarafıda aldır ama bir anönce oda ağrı yapar tekrar
iyim cok sükür canim nasi yetisiyon gii hepsine hamarat kankim
ben kostura kostura yemek yaptim kiz bi birakmadi bilmiyom daha nasil oldu.
iyi kizimda kendi kendine konusuyor suan
geçmiş olsun polişşş. Hiç diş ağrısı çekmedim çok şükür. Seninkide geçer inşallah en kısa zamnada
iyim cok sükür canim nasi yetisiyon gii hepsine hamarat kankim
Ben kostura kostura yemek yaptim kiz bi birakmadi bilmiyom daha nasil oldu.
Iyi kizimda kendi kendine konusuyor suan
valla mutfaga oturdum tv falan mutfaktada var pc'yıde kaptım mutfaga geldim kendime kahvede yaptım hepsini bir arada yapmaya calısyorum hamaratlık böyle bişi sanırım.
öp bebişi benim için
slm arkadaslar bende kankasini bulamayanlardanim paristebirgece paristen mi katiliyon canim ??
ayy maşallah yerim onu ben . Biizmkide hiç susmöuyo kız. Ne dedğide anlaşılmıyo. Habire konuşuyo. Dün doğum günü yaptık. Ablamların kızlar geldi. Onlardan ayrılmak istemiyo. Saat gece 12 olmuş hala kalkın oynayalım diyo. Sabahta bakıcıma telefon ettiriyomuş güya. Rumeysa gel diyomjuş sonra başlıyomuş ağlamaya.
Ama ağzı çok pis oldu. Abisi herşeyi öğretti gıcıklığına. Yeterki bişeyine dokun hemne , mınyak diyo. Bakıcımız sandalyesinden kaldırıdı, mınyak dedi. Sonra üzüldüğünü görünce sana demedim aneanne şuna dedim diyo. (şu da oğlanın yaptığı benim resmim, kombinin üstünde asılı)
hoş buldum loooobilo hoşgeldin
slm arkadaslar bende kankasini bulamayanlardanim paristebirgece paristen mi katiliyon canim ??
vavvvvvvvvvalla mutfaga oturdum tv falan mutfaktada var pc'yıde kaptım mutfaga geldim kendime kahvede yaptım hepsini bir arada yapmaya calısyorum hamaratlık böyle bişi sanırım.
öp bebişi benim için
saol canim benim.
Masallah kiz saglam dislerin o zaman.
Insallah gecer bi an önce
allahtan anlaşıylıyızcevap ikilemis...............
ay yerim ya onun manyk demesi bile ne tatlidir simdi.
dogum günüde kutlu olsun prensesimizin
çok şükür. Hiç çürüğüm yok
maşallah kız bendede çok var çürükdolgulu hepsi
allahtan anlaşıylıyız
aslında yarın . ama ablamlar gelsin diye dün yaptık. iki sene önce bugün karnımdaydı. :86:
aboo nazar değmesin o zaman.
yarin bi daha kutlariz daha dogmamis
3.düsünüyormusun
he valla hamilelikte etkilenmedi sanırsam dişlerin.. bazılarının çürümeleri artıyomuş
Kızlar havalar nasıl orda?
Burda çok bulutlu bunaltıcı sıcak bir hava varnefes alamıyorum sankı
bu nasıl Nisan ayı anlamadım gitti bir yagmur yagıyor bır duruyor kıyamet gibi havamı olur nısanda ya