- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.201
Kızlar havalar nasıl orda?
Burda çok bulutlu bunaltıcı sıcak bir hava varnefes alamıyorum sankı
bu nasıl Nisan ayı anlamadım gitti bir yagmur yagıyor bır duruyor kıyamet gibi havamı olur nısanda ya
he kutlarız . babsıda öyle diyodu zati:86:
3. cüye gelinde düşünmüyorum ve bugün bir adım atıp hap kullanmaya başlayacam.
çokk korkuyorum çokkkk:18:
hee ya . genelde hep hamilelikte çıkar diş ağrıları
hapmi kullanacan kendinmi alcan yoksa dr tavsiyesimi
anaa hap demisken benimkide bitmisti dünde icmedim hasta olmam insallah iyiki hatirlatin kiz
korkma bacim allah ne demisse o olur
öyle tabi ama tedbirede almak lazım. valla doktora gitmem lazımdı aslında ama hiç fırsatım yok. netten baktım adetin ilk 5 günü içinde başlanması lazım diyo. benim 4. günüm. :26:
ben cep telefonunu kurup öyle içiyodum . sen hangisini kullanıyon poliş
öyle tabi ama tedbirede almak lazım. valla doktora gitmem lazımdı aslında ama hiç fırsatım yok. netten baktım adetin ilk 5 günü içinde başlanması lazım diyo. benim 4. günüm. :26:
ben cep telefonunu kurup öyle içiyodum . sen hangisini kullanıyon poliş
spiral yokmu bacım sende
ben hamilelikten önce diana35 kullaniyordum cok memnundum bi yan etkisini falan görmedim hormanlarimi düzenliyodu ayricam ama simdi cerazette diye bi hap aliyorm emziren anneler icin özel bi ilacmis türkiyede yok ama sanirsam araliksiz iciyorum ben bunu bide hic hasta olmuyorum
Halıları nezaman kaldırıcaksınız kızlar?
nasıl yani bacım yazın halılarımı kaldırıyonuz siz:44: anlamadımHalıları nezaman kaldırıcaksınız kızlar?
kızım o sizin oraya has bişey. burda heç halı kalkmaz. yaz kış serilidir.
bende hic kaldirmiyorum canim yikayip temizleyip bi daha seriyorum yaz kis seriliyor bizdede.Halıları nezaman kaldırıcaksınız kızlar?
he kız sen emziriyon bide. emzirirken kullanmayın diyolar burda. hormonları etkiliyomuş. adetmi olmuyon:44:
ben yasmine başlayacam yine. evde bi kutu vardı inşallah atmamışımdır.bende hic kaldirmiyorum canim yikayip temizleyip bi daha seriyorum yaz kis seriliyor bizdede.
sen kaldiriyonmu
evet öyle diyorlar yan etkileri varmis ama benim kullandigimin yokmus sadece emziren annelere özelmis bide pahaliki sorma
bu ilaci araliksiz kullaniyorum ya hic adet olmuyorum öyle kullanmam lazimmis.
sen hangi ilaci alacan netten arastir etkisi az olanini al
nasıl yani bacım yazın halılarımı kaldırıyonuz siz:44: anlamadım
he bizde heç kaldırmayız
kızım o sizin oraya has bişey. burda heç halı kalkmaz. yaz kış serilidir.
bende hic kaldirmiyorum canim yikayip temizleyip bi daha seriyorum yaz kis seriliyor bizdede.
sen kaldiriyonmu
evet öyle diyorlar yan etkileri varmis ama benim kullandigimin yokmus sadece emziren annelere özelmis bide pahaliki sorma
bu ilaci araliksiz kullaniyorum ya hic adet olmuyorum öyle kullanmam lazimmis.
sen hangi ilaci alacan netten arastir etkisi az olanini al
Oraları biliyorum hayatım bızde kaldırmıyorduk.
Tr'de kaldıran şehirler var ondan sorduydum
mersin, hatay o tarflarda kaldırıyolar halıları. çok sıcak oluduğu için yazın. demi tubiş. benim arkadaış mersinliydi o anlatmıştı.
ben yasmine başlayacam yine. evde bi kutu vardı inşallah atmamışımdır.
normalde burdakilerde hic sermiyor
Ben kaldırmak ıstemıyorum ama bıkarsın kaldır dıyorlar
zaten benım evın her tarafı halı değil sevmıyorum halıyla doldurulmuş evleri
ama millet laf edıyor bak bak kaldırmamıs falan gıbı
vet onuda cok kullaniyorlar insallah atmamissindir canim baslarsin