KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he kutlarız . babsıda öyle diyodu zati:86:
3. cüye gelinde düşünmüyorum ve bugün bir adım atıp hap kullanmaya başlayacam.
çokk korkuyorum çokkkk:18:

hee ya . genelde hep hamilelikte çıkar diş ağrıları

hapmi kullanacan kendinmi alcan yoksa dr tavsiyesimi
anaa hap demisken benimkide bitmisti dünde icmedim hasta olmam insallah iyiki hatirlatin kiz:KK19:
korkma bacim allah ne demisse o olur:KK1:

hapmi kullanacan kendinmi alcan yoksa dr tavsiyesimi
anaa hap demisken benimkide bitmisti dünde icmedim hasta olmam insallah iyiki hatirlatin kiz:KK19:
korkma bacim allah ne demisse o olur:KK1:

öyle tabi ama tedbirede almak lazım. valla doktora gitmem lazımdı aslında ama hiç fırsatım yok. netten baktım adetin ilk 5 günü içinde başlanması lazım diyo. benim 4. günüm. :26:
ben cep telefonunu kurup öyle içiyodum . sen hangisini kullanıyon poliş

öyle tabi ama tedbirede almak lazım. valla doktora gitmem lazımdı aslında ama hiç fırsatım yok. netten baktım adetin ilk 5 günü içinde başlanması lazım diyo. benim 4. günüm. :26:

spiral yokmu bacım sende

ben hamilelikten önce diana35 kullaniyordum cok memnundum bi yan etkisini falan görmedim hormanlarimi düzenliyodu ayricam ama simdi cerazette diye bi hap aliyorm emziren anneler icin özel bi ilacmis türkiyede yok ama sanirsam araliksiz iciyorum ben bunu bide hic hasta olmuyorum

ben hamilelikten önce diana35 kullaniyordum cok memnundum bi yan etkisini falan görmedim hormanlarimi düzenliyodu ayricam ama simdi cerazette diye bi hap aliyorm emziren anneler icin özel bi ilacmis türkiyede yok ama sanirsam araliksiz iciyorum ben bunu bide hic hasta olmuyorum

he kız sen emziriyon bide. emzirirken kullanmayın diyolar burda. hormonları etkiliyomuş. adetmi olmuyon:44:

Halıları nezaman kaldırıcaksınız kızlar?
bende hic kaldirmiyorum canim yikayip temizleyip bi daha seriyorum yaz kis seriliyor bizdede.
sen kaldiriyonmu
he kız sen emziriyon bide. emzirirken kullanmayın diyolar burda. hormonları etkiliyomuş. adetmi olmuyon:44:

evet öyle diyorlar yan etkileri varmis ama benim kullandigimin yokmus sadece emziren annelere özelmis bide pahaliki sorma
bu ilaci araliksiz kullaniyorum ya hic adet olmuyorum öyle kullanmam lazimmis.
sen hangi ilaci alacan netten arastir etkisi az olanini al

mersin, hatay o tarflarda kaldırıyolar halıları. çok sıcak oluduğu için yazın. demi tubiş. benim arkadaış mersinliydi o anlatmıştı.

bende hic kaldirmiyorum canim yikayip temizleyip bi daha seriyorum yaz kis seriliyor bizdede.
sen kaldiriyonmu

evet öyle diyorlar yan etkileri varmis ama benim kullandigimin yokmus sadece emziren annelere özelmis bide pahaliki sorma
ben yasmine başlayacam yine. evde bi kutu vardı inşallah atmamışımdır.

nasıl yani bacım yazın halılarımı kaldırıyonuz siz:44: anlamadım

he bizde heç kaldırmayız

kızım o sizin oraya has bişey. burda heç halı kalkmaz. yaz kış serilidir.

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: heee bizim burda halılar kaldırılır temızlenir köşeye koyulur

kışa doğru tekrardan serilir evcilik oynuyoruz sankı :KK1:

banada saçma gelıyor kaldırmak tekrar sermek bilmem ne ama guyya daha cok sıak oluyormuşmuş

sen kaldiriyonmu

Oraları biliyorum hayatım bızde kaldırmıyorduk.

Tr'de kaldıran şehirler var ondan sorduydum

Ben kaldırmak ıstemıyorum ama bıkarsın kaldır dıyorlar

zaten benım evın her tarafı halı değil sevmıyorum halıyla doldurulmuş evleri

ama millet laf edıyor bak bak kaldırmamıs falan gıbı

mersin, hatay o tarflarda kaldırıyolar halıları. çok sıcak oluduğu için yazın. demi tubiş. benim arkadaış mersinliydi o anlatmıştı.

ben yasmine başlayacam yine. evde bi kutu vardı inşallah atmamışımdır.

vet onuda cok kullaniyorlar insallah atmamissindir canim baslarsin

Ben kaldırmak ıstemıyorum ama bıkarsın kaldır dıyorlar

zaten benım evın her tarafı halı değil sevmıyorum halıyla doldurulmuş evleri

ama millet laf edıyor bak bak kaldırmamıs falan gıbı

her yerin değişik bi adeti var. bizim buralrda her yer halıdır. kaldırmak fikri bana çok ilginç gelmişti.

X