KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o fifolara lifolara sabaha kadar çalışmıştım da anca anlamıştım. ooff ooffff.... beynimin kasıldığını hissettim resmen o konuda :S

:KK52:

:KK8::KK8::KK8::KK8:

dilek senin fazlan mı var yaaaaa delü müdür nedür :KK19:

var kıı olmamı kiloda rekor kırdım bu kış 5 kilo vermem lazım dünden beri tutuyom kendimi inşallah devamı gelirde verim valla yoksa yaın hiçbi giydiğim olmucak :KK59::KK59:

cnm sen de dikakt et verirsin inş. aman birden yemeden vermeye kalkma sakın. daha kötü olursun cnm yaa

[
anamm:KK53::KK53: 4 lt mi kız ben burda 1 çay bardağı çay içince tualete koşuyom seni düşünemedim bian hee nerde toplanıyomuş bacım yağlar atılmazsa sordunmu:KK52::KK52::KK53:

nereye denk geliyosa artık bi yerde toplanıyomuş :KK25::KK25::KK25:
ceydacım ne kadara maloldu bu kavitasyon muydu neydi o??
bu arada beni de işteyken şaduman bey diye arayn çok olurdu :p

valla tatlım ben kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans ve vakum paketi aldım. kadının dediğine göre sadece kavitasyon bi işe yaramıyomuş :KK61: Ben 6 seans gidicem ve bu 1.5 ay sürecek. Normalde bu saydıklarımın 6 seans maliyeti 2.500TL ama ben bi indirime denk geldim bi fırsat sitesinden 99TL ye satın aldım bu paketi :21:

nereye denk geliyosa artık bi yerde toplanıyomuş :KK25::KK25::KK25:

valla tatlım ben kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans ve vakum paketi aldım. kadının dediğine göre sadece kavitasyon bi işe yaramıyomuş :KK61: Ben 6 seans gidicem ve bu 1.5 ay sürecek. Normalde bu saydıklarımın 6 seans maliyeti 2.500TL ama ben bi indirime denk geldim bi fırsat sitesinden 99TL ye satın aldım bu paketi :21:

ayy ciddi misin çok iyi yaa... ay ebn de böle bişiye denk gelsem simitlerden esteeikle felan mı kurtulsam diyorum ya. ne kadar zayıflasam da doğumdan kalan simitler gitmiyo kızlar yaa. spora devam edicem gene geçmezse liposakşın felan düşünücem artık.

kız bilge kavitasyıon mu karaciğer yalanması yapıyomuş :18::18::18:

ya onda bi ek varmış o olmayınca kavitasyon yağlanma yapıyomuş. Dün konuştık geçmişe bi bak istersen sende karaciğer yağlanması vardı sanırım zati demi

ayy ciddi misin çok iyi yaa... ay ebn de böle bişiye denk gelsem simitlerden esteeikle felan mı kurtulsam diyorum ya. ne kadar zayıflasam da doğumdan kalan simitler gitmiyo kızlar yaa. spora devam edicem gene geçmezse liposakşın felan düşünücem artık.

liposuction sakın düşünme bence canım ya kavitasyon-lenf drenaj satın alırısın sen de benim gibi ucuza emin ol daha iyi :KK34: ben sana hangi siteden aldığımı vs yazarım zaten sık sık çıkıyor böle fırsatlar :KK34:
ya onda bi ek varmış o olmayınca kavitasyon yağlanma yapıyomuş. Dün konuştık geçmişe bi bak istersen sende karaciğer yağlanması vardı sanırım zati demi

tamam canım bi bakayım dediğin gibi bende de karaciğer yağlanması var zaten ay Allah korusun ya ben kadına sorayım onu :18:

selam kizlaarrr
ceydosum tebrik ederim bitanem buyuk basari cok sasirdim valla:KK9::KK9::KK9::KK9:
yapraak sanada gecmis olsun bebikim
gece disimin agrisi bi tuttu öldüm resmen :KK5: sabahin köründe dis cerrahina gittik sol alt ve üst cekilip dikis atildi suan konusamiyorum yüzüm uyusuk 2 hafta sonrada sag taraf alinacak.

günaydın kızlaaarrr :):)
hayırlı cumalar dılerım hepınızeee :KK34:

cumaow0.jpg

selam kizlaarrr
ceydosum tebrik ederim bitanem buyuk basari cok sasirdim valla:KK9::KK9::KK9::KK9:
gece disimin agrisi bi tuttu öldüm resmen :KK5: sabahin köründe dis cerrahina gittik sol alt ve üst cekilip dikis atildi suan konusamiyorum yüzüm uyusuk 2 hafta sonrada sag taraf alinacak.

ayy cnm cok gecmıs olsunnn :KK59::KK59:
ben de bugun dıs doktoruna genel kontrole gıdıcem.. dolgum mu dustu anlamadım.. sag yukarı arka tarafta hıc bısı gozukmuyor.. hıssedemıyorum da :KK37::KK37:

selam kizlaarrr
sağol canım hoşgeldin

ay bacım sanada geçimş olsun dün akşam evde sen geldin aklıma acaba ne yaptın diye ağrısı devam ediyomu diye..ay bide altlı üstlü alınmış çok deçmiş olsun canım benim:KK19:
bişi soracama bacım hep merak etmişimdir. doktorlarınız türkmü yoksa alman doktorlaramı gidiyonuz gülme ama merak ettiğim için sordum:26:

cumaow0.jpg

günaydın canım hoşgeldin:KK71:

Son düzenleme:
sağol canım hoşgeldin

ay bacım sanada geçimş olsun dün akşam evde sen geldin aklıma acaba ne yaptın diye ağrısı devam ediyomu diye..ay bide altlı üstlü alınmış çok deçmiş olsun canım benim:KK19:
bişi soracama bacım hep merak etmişimdir. doktorlarınız türkmü yoksa alman doktorlaramı gidiyonuz gülme ama merak ettiğim için sordum:26:

hos buldum cnm :KK54::KK54: nasılsınız bugun :KK34:

ayy cnm cok gecmıs olsunnn :KK59::KK59:
ben de bugun dıs doktoruna genel kontrole gıdıcem.. dolgum mu dustu anlamadım.. sag yukarı arka tarafta hıc bısı gozukmuyor.. hıssedemıyorum da :KK37::KK37:
saol canim ihmal etme git hemen.
sağol canım hoşgeldin

yok kiz niye güleyim:KK19:
kadin doktorum türk dis doktorum alman.
türk doktor pek bulunmuyor burda hem almanlar daha güven verici gibi geliyor bana niyeyse

selam kizlaarrr

Sağol tatlım :KK70:

canım benim ya geçmişş olsun o sıkıntıyı çektiğim için biliyorum Alalh kolaylık versin arkadaşım :KK50:

cumaow0.jpg

Hayırlı cumalar sana da.. hoşgeldin :KK71:

X