- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.781
Allah kavuştursun canım:97:
bir an öncede hayırlısıylada bitirirsin inşallah okulunu:97:
Allah kavuştursun :97:
Bu arada memnun oldum
kız yapo avatarında kendimi gördüm sanki. masa aynı benim masadan. kasada aynı benim kasadan.
kızda bana benziyo. bende saçlarımı düzleştirmiştim bööön.
habirede yazıyo aynı ben
bende benzettiydim kendimi accık al sen kullan kız bacım sıkıldım saten değiştirecem
kız yapo avatarında kendimi gördüm sanki. masa aynı benim masadan. kasada aynı benim kasadan.
kızda bana benziyo. bende saçlarımı düzleştirmiştim bööön.
habirede yazıyo aynı ben
aman 80 verip bide içine masrafmı yaptıracaklar
sen bide zaten bu evinin yıkıntısı döküntüsü olacak diye kaçıp sıfır eve taşınmak istiyon dimihiç size göre değilmiş o ev
he öyle gözüküyo ne yapalım. herifle cebelleşmekten bıktım. nasılsa sözüme gittiği yok.Bilooo hakkınızda hayırlısı olsun
sen iyisimi oturdugun evı yaptır mıss gibi otur bacım
bende benzettiydim kendimi accık al sen kullan kız bacım sıkıldım saten değiştirecem
yok kız aslında ev tam benim istediğim gibi. herşeyini kendi zevkime göre yaptırıp girebilirm . ama hem kuzey hemde çok pahalı. burada güney kuzey acayip farkediyo. sende bilin
Canım çok feba peynirli poğaca çekiyor.
çayın yanında hımmmmm.
he öyle gözüküyo ne yapalım. herifle cebelleşmekten bıktım. nasılsa sözüme gittiği yok.
senin diğer avatraı msnye yükledim zati. senin eskileri kullanıyom öyle . ezik bilge
namı diğer feriha
Canım çok fena peynirli poğaca çekiyor.
çayın yanında hımmmmm.
bide patatis salatası olsunmu yanındaoffffff ne iyi giderdi nan şimdi çaylan
biri yapoyu birleştirsin
mercimek köfteside olsun yaa. kaç gündür canım çekiyo. şöle limonlu limonlu marula sarı sarıp yiyelim
nası yaniiii