KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aman 80 verip bide içine masrafmı yaptıracaklar
sen bide zaten bu evinin yıkıntısı döküntüsü olacak diye kaçıp sıfır eve taşınmak istiyon dimi hiç size göre değilmiş o ev

kız yapo avatarında kendimi gördüm sanki. masa aynı benim masadan. kasada aynı benim kasadan.
kızda bana benziyo. bende saçlarımı düzleştirmiştim bööön.
habirede yazıyo aynı ben

Bilooo hakkınızda hayırlısı olsun

sen iyisimi oturdugun evı yaptır mıss gibi otur bacım

kız yapo avatarında kendimi gördüm sanki. masa aynı benim masadan. kasada aynı benim kasadan.
kızda bana benziyo. bende saçlarımı düzleştirmiştim bööön.
habirede yazıyo aynı ben

bende benzettiydim kendimi accık al sen kullan kız bacım sıkıldım saten değiştirecem

aman 80 verip bide içine masrafmı yaptıracaklar
sen bide zaten bu evinin yıkıntısı döküntüsü olacak diye kaçıp sıfır eve taşınmak istiyon dimi hiç size göre değilmiş o ev

yok kız aslında ev tam benim istediğim gibi. herşeyini kendi zevkime göre yaptırıp girebilirm . ama hem kuzey hemde çok pahalı. burada güney kuzey acayip farkediyo. sende bilin

Bilooo hakkınızda hayırlısı olsun

sen iyisimi oturdugun evı yaptır mıss gibi otur bacım
he öyle gözüküyo ne yapalım. herifle cebelleşmekten bıktım. nasılsa sözüme gittiği yok.

bende benzettiydim kendimi accık al sen kullan kız bacım sıkıldım saten değiştirecem

senin diğer avatraı msnye yükledim zati. senin eskileri kullanıyom öyle . ezik bilge
namı diğer feriha

Canım çok fena peynirli poğaca çekiyor.

çayın yanında hımmmmm.

Son düzenleme:
şşşşiiiit aşaşğıdakiler öyle seyretmeyin oğlum. iki çift bişey yazn laaaa. tiyatromu oynuyo burdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…