- 21 Eylül 2010
- 1.832
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.761
Bende geldim ama kımse görmedı benıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada tubişim yaprakcımm
Bende geldim ama kımse görmedı benıı
afiyet olsun bidenem sigarayı az iç ama
dün göremedim seni naptın gezdinmi:97:
:26: ay hoşgeldin canım kusura bakma:26:
hoşgeldiinnnn
neler yapıyosun kendini tanıtırmısın biraz:93:
Ne kusuru canım yaa hoşbulduuukk
yoğunmuşsun 2 gün canım
dün bende kendımı göremedim
sevgili görümcem geldide
ondan öncekı günde annemdeydım
neler yapıyosun sende kendinden bahsedermisin canımNe kusuru canım yaa hoşbulduuukk
Tabikiiii :)
İzmirliyim, 26 yaşındayım, bekarım..
Özel bir şirkette Yönetici Asistanlığı yapıyorum..
anlat kendini bizlere tanışalım
hemen anlatıyorumm öhömm öhöömm :87:
Adım Gizem 20 yaşındaşındayım.
Sakarya üniversitesinde insan kaynakları yönetimi okuyorum 2.sınıftayım 4.sınıfında bitmesini 4gözle beklıyorumm
sonracığımaaa he bi de askerr beklıyorumm şafakk 134
hee görmedim kız. bende niye sormadı bu yaprak diyodumbilo evi sormuştum sana görmedin zaar ne yaptınız güzelmiydi ev
selam canım. eve baktık . şok olduk. eşimle çekişe çekişe gittik zaten evi açınca adam eşim nasıl sevindi. çünkü ev inşaat tı. petekler bile takılmamış. yerler beton. ayrıca kuzay cephe. fşyatıda bu haliyle 80 miş. olmadı tabiki.slm kızlar
bilge gelmiş geçmiş olsun bilge ev bakmaya gitmişsini noldu beğendinizmi
yaprak polyanan hazalda yok bugün hazal nerdesin
nihanla konuştum slm ı var sizlere iyiymiş canım benim özledim çok valla
delüü. güle güle git . allaha emnaet ol.kızlar bacılar ben gidiyom hee hakkınızı helal edin makinaya girip çıkamamak var di mi
tamam canım ay çok pis heyecanlıyım bi taraftan da sabahtan beri su içiyom kadın öle demişti durmadan çişe çıkıyom yaa yolda barim gelmese
polyanna benden önce demiş ama bende deyim bari. sakın yağmurdan etkilenmehe bacım ne edekk sıkışa sıkışa giderük artıkın kız bacım bi de burda şarıl şarıl yağmur yağıyo anammmm
Sakarya üniversitesinde insan kaynakları yönetimi okuyorum 2.sınıftayım 4.sınıfında bitmesini 4gözle beklıyorumm