KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

niye şaşırdın canım:44:
borçlarımız varda şuan o yüzden bekleyelim diyo yoksa oda istiyor

genelde erkekler isterde kadinlar birazdaha bekleyelim derde ondan.
üfff benim ablamda öyle 2. cok istiyor ama enistem istemiyor ablam kafasina herseyi taktigi ve tedavi gerektigi icin

o nasil bi laf kiz koptum haaa önce aklina girer sonra karnina
herşey istemekle bitiyo manada.
bunlari dünürlerse bir ömür boyu cocuk düsünmezler

sana katılıyom. her çocuk kısmetiyle doğar. eşin kendince haklı yaprak ama sanıldığı kadar zor olmuyo aslında. o kadar faki r insanlar var bi sürü çoluk çocuha sahip. ilkini şimdi yapın. ikincisini borçları bitirince yaparsınız

hayat zor tabii...ömür boyu değilde,biraz erteleyınce iyi oluyor

sonuçta onun geleceğini sağlamaya çalışıyorsun...

çocuk ilk 5 yıl hiç bişeyin farkında olmuyo. ne versen giyio ne versen yiyo. ama sonrasında o da maddiyata düşüyo. oğlum ilk zamnalar çalışmamı istemezdi ama şimdi çalış anna diyo. çalışınca her istediğimi aloıyosun diyo

Hayırlısıyla Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Ya bu arada canım nasıl patates salatası çekti benimde Yanınada kısır mümkünse yada mercimek köftesi de olur.. :S Ay çokta güzel yaparım hemdeee olsada yesek :78:

Son düzenleme:

bebek isteyince belki hemen olabilir ama ben çok bebek istiyorum diyede eşimi kendimi vede doğacak bebeği sıkıntıya sokmak istemem ona gelecek hazırlamak lazım..şu aralar yeni evli olduğumuz için ister istemez borçlar var belki maddi sıkıntılar hiç bir zaman bitmez ama azalabilir.. o yüzden istemiyor eşimde duygusuz değil yani öyle sanmayın zaten her seferindede söylüyorum şartlarım yerinde olsa 1 dk beklemem

bebek isteyince belki hemen olabilir ama ben çok bebek istiyorum diyede eşimi kendimi vede doğacak bebeği sıkıntıya sokmak istemem ona gelecek hazırlamak lazım..şu aralar yeni evli olduğumuz için ister istemez borçlar var belki maddi sıkıntılar hiç bir zaman bitmez ama azalabilir.. o yüzden istemiyor eşimde duygusuz değil yani öyle sanmayın zaten her seferindede söylüyorum şartlarım yerinde olsa 1 dk beklemem

Çoçuk birseyın farkında olmasada sen oluyorsun sonuçta...

Kimse yokluk içinde büyütmek ıstemez.

şahsen ben böyle düşündüğüm için ertelemeye çalısıyorum.

fakır ınsanlarında cocukları var elbette.

ama bakmak var bakmak var yanı...

yapıyorlar 2-3 cocuk onlarıda süründürüyorlar kendılerınıde ne gereği var olmasın daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…