mısırdan yüzüğünü sürtmen yetmez. havaalanında ayağını sürt tatlum. arkamdan beyzuşumda gelsin de.onunda nice nice seyahatleri olsun de. çok yüzsüz gördüm kendimi canımkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
senden sonra sırada ben varım ortak.. aman unutmayın beni evde kalcam yoksa-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar değil yüzüğümü ayağımı yere yatar kendimi sürürüm sırnaşık şey evde kalmayasınız diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok güldüm yahu karın kaslarım acıdelikafadulden
allah gülmekten ayırmasın inşallah
kendim için bişi istiyosam nolimm
evlenin hepiniz kocişleride tanıştırır ailecek görüşürüz ozamannn :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
allah gülmekten ayırmasın inşallah
kendim için bişi istiyosam nolimm
evlenin hepiniz kocişleride tanıştırır ailecek görüşürüz ozamannn :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aman allahımkafamçokkarıştı bu ne hoşmu buluşma olmuş ne kadar çok resim var öylekafamçokkarıştı yaaa maşşallahhepinize dostluğunuz daim olsun:enbuyukkk::hooray::1hug:
kızlar resimleriniz çok güzel bende gelmek istiyordum gelemedim mazeretim vardı senağlama diğer tarafada yazdım yarın bakırköye geçcem öğleden sonra gelen olursa buluşalım kızlarrhihoyyyt
YAGMUR2005 .!.:gelemediğim için çok üzgünüm...hepiniz çok ama çok güzel çıkmışsınız...keşke bende olabilseydim
Mazerett Kaßul etmiyoruzzzzzzzzzzzz :roflol:
sen niye gelmedin bakeem...klava:
kendimizi affettiririz o zaman canım sana:1hug: yarın bakırköye gelmek isteyen varmı yada yolu geçecek olan ben orda olucam buluşabiliriz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?