KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senden sonra sırada ben varım ortak.. aman unutmayın beni evde kalcam yoksa-tatlicadiarzu-

kızlar değil yüzüğümü ayağımı yere yatar kendimi sürürüm sırnaşık şey evde kalmayasınız diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar değil yüzüğümü ayağımı yere yatar kendimi sürürüm sırnaşık şey evde kalmayasınız diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok güldüm yahu karın kaslarım acıdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok güldüm yahu karın kaslarım acıdelikafadulden

allah gülmekten ayırmasın inşallah

kendim için bişi istiyosam nolimm
evlenin hepiniz kocişleride tanıştırır ailecek görüşürüz ozamannn :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evlenin hepiniz kocişleride tanıştırır ailecek görüşürüz ozamannn :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

inşallah canım inşallah:teselli:

harıka çıkmış resımler anlaşılan çokk guzel geçmış...........ne ıyı ettınız ...............ınş başka buluşmaya...............

ortim bir kısmet bulsun hele. sonra darısı benim başımakaydirigubbakcemile5 ortii belki biizm gibi 2 orti buluruz kısmet artıkfisfisfis

aman allahımkafam çok karıştı bu ne hoş buluşma olmuş ne kadar çok resim var öylekafamçokkarıştı yaaa maşşallah hepinize dostluğunuz daim olsun:enbuyukkk::hooray::1hug:

Son düzenleme:
resımler cok guzel yalnız kımsenın haberı yok gıbı nerdeyse
dostluğunuz daım olsun
desıbel abla senı tekrar gördum cok mutlu oldum
kızlar allah hepınızı nazardan saklasın

kızlar resimleriniz çok güzel bende gelmek istiyordum gelemedim mazeretim vardı senağlama diğer tarafada yazdım yarın bakırköye geçcem öğleden sonra gelen olursa buluşalım kızlarrhihoyyyt

gelemediğim için çok üzgünüm...hepiniz çok ama çok güzel çıkmışsınız...keşke bende olabilseydim

kızlar resimleriniz çok güzel bende gelmek istiyordum gelemedim mazeretim vardı senağlama diğer tarafada yazdım yarın bakırköye geçcem öğleden sonra gelen olursa buluşalım kızlarrhihoyyyt

YAGMUR2005 .!.:
gelemediğim için çok üzgünüm...hepiniz çok ama çok güzel çıkmışsınız...keşke bende olabilseydim

Mazerett Kaßul etmiyoruzzzzzzzzzzzz :roflol:

dostluğunuz daim olsun kızlarr, hepiniz birbirinizden güzelsiniz....maşallah, maşallah....

:çok üzgünüm:kızlar, ben iyi değildim gelemedim. :çok üzgünüm:Hepiniz çok sevimli çıkmışsınız, maaşallah diyeyim
Sarp nasıl da büyümüş, Serap'ın oyuncak bebesi n'olacak!:asigim:

Süper bi buluşma olmuş! Ankara'da buluşma olursa eğer ben de gelmek isterim mutlaka... Biline...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…