• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mazerett Kaßul etmiyoruzzzzzzzzzzzz :roflol:

ya ama benim gerçekten mazeretim vardı...doktora gittim öğlene kadar biter diye düşünmüştüm ama tahliller filan 16:00-17:00 gibi çıktım doktordan...bir daha ki buluşma h.sonu (pazar) olursa çok gelmek istiyorum.h.içi ve c.tesi çalışıyorum da...:içelim:

bidahaki buluşma nezman ben de gelmek istiyorum ya hep gittiğim yerlerde sizler varsınız ben yokum kıakanıyorum vallasenağlama
çook çok çok eğlenceli ve kalabalık bir grupmuşsnuz yaza yapılırsa birdahakine ben de gelirim çarşamba okulum vardı benimsenağlama

üüffff cıtırlarla dolmuş burası.
ne dicemi şaşırdım,hepiniz güzel ve hoş cıkmışsınız.:asigim:
maşallah,dostluğunuz daim olsun.
pek tadlusunuz pek..:nazar:a.s.

ya ama benim gerçekten mazeretim vardı...doktora gittim öğlene kadar biter diye düşünmüştüm ama tahliller filan 16:00-17:00 gibi çıktım doktordan...bir daha ki buluşma h.sonu (pazar) olursa çok gelmek istiyorum.h.içi ve c.tesi çalışıyorum da...:içelim:

ßak yine yapacakLar... Es_Se konu açtı ßuLu$malar ßölümüne.. ßen geLemicem ama sen gideßilrsen git.... Pazar günü sanırım oLacak :)

a.s.a.s.İzmirden SELAMLAR, bu sabah itibarıyla döndüm ama yüreğimin bir kısmı İstanbul'da kaldı, çok güzel insanlarla tanıştım, aslında gitmek zor geldi önce kaldığım yer baya bir uzaktı ama organizatör karcıma söz vermiştim bir kere gitmem farz olmuştu; İstanbul buluşmasından izlenimlerim; BUYRUN: hihoyyyt

Kar canım benim parçalandı baştan beri herkesi toplamaya çalışmış, gelecek olanların listesi bile vardı elinde, sahiden kar gibi beyaz yüzü ve yüreği var. Krımızı elbisesiyle artistgibiydi walla...öpüyom burdan onu....
Ecnal ay bu kızın niki ne karışık yaw...kendisine de söyledim hatta...Öyle şeker öyle sevimli ki yavrukuşum benim...
Mısırdan...tee Mısırdan gelmiş, nasıl canlı nasıl cıvıl cıvıl esmer güzelim...
Beyyza...şepppşeker beyzam...nasıl hoş nasıl güleryüzlü,cnm benim....
Esse...esse öyle temiz görüntüsü var ki, içinin saflığı temizliği yüzünden belli...Bi de çok hoş sohbet canım benim...Artık bebek bekliyos essecim...
Serray biraz açıkta oturdu fazla sohbet edemedik ama (bebişini sigaradan uzak tuttu haklı olarak) içi dışı bir, sohbeti dinlenebilir hoş bir hatun...Sblue herhaliyle sana benzettim kıs ben Seray'ı..
Diğer arkadaşlarla çok sohbet edemedim ben aramız uzaktı ama hepsi çok cici, çok samimiydiler,,,Aybelim, masummasal, vokalanestezi, mozi,blondegirl,büyümeyenbebek, gündüzün karanlığı,,,başja da var mıydı bilemiyorum...
Ve beeennn,,, İstanbul'da çok güzel insanlarla tanıştım...bu buluşmayı düzenleyen küçük kankim kara ve buluşmaya gelen diğer üyelere teşekkür ediyorum,,,hepinizi gönülden İzmir'e bekliyoruZZZ...İyi ki İstanbul buluşmasına gelmişim, iyi ki yolum KK dan geçmiş....Sizi çok SEFDİM canlarım... :nazar::nazar::nazar:ŞenizŞenizŞeniz

Dipnot: İçlerimde en yaşlı bendim ühüühühüüü,senağlama buna rağmen beni kendilerinden ayırmadılar canlarım...Şeniz

Son düzenleme:
a.s.a.s.İzmirden SELAMLAR, bu sabah itibarıyla döndüm ama yüreğimin bir kısmı İstanbul'da kaldı, çok güzel insanlarla tanıştım, aslında gitmek zor geldi önce kaldığım yer baya bir uzaktı ama organizatör karcıma söz vermiştim bir kere gitmem farz olmuştu; İstanbul buluşmasından izlenimlerim; BUYRUN: hihoyyyt

Kar canım benim parçalandı baştan beri herkesi toplamaya çalışmış, gelecek olanların listesi bile vardı elinde, sahiden kar gibi beyaz yüzü ve yüreği var. Krımızı elbisesiyle artistgibiydi walla...öpüyom burdan onu....
Ecnal ay bu kızın niki ne karışık yaw...kendisine de söyledim hatta...Öyle şeker öyle sevimli ki yavrukuşum benim...
Esse...esse öyle temiz görüntüsü var ki, içinin saflığı temizliği yüzünden belli...Bi de çok hoş sohbet canım benim...Artık bebek bekliyos essecim...
Serray biraz açıkta oturdu fazla sohbet edemedik ama (bebişini sigaradan uzak tuttu haklı olarak) içi dışı bir, sohbeti dinlenebilir hoş bir hatun...Sblue herhaliyle sana benzettim kıs ben Seray'ı..
Diğer arkadaşlarla çok sohbet edemedim ben aramız uzaktı ama hepsi çok cici, çok samimiydiler,,,masummasal, vokalanestezi, mozi,blondegirl,büyümeyenbebek, gündüzün karanlığı,,,başja da var mıydı bilemiyorum...
Ve beeennn,,, İstanbul'da çok güzel insanlarla tanıştım...bu buluşmayı düzenleyen küçük kankim kara ve buluşmaya gelen diğer üyelere teşekkür ediyorum,,,hepinizi gönülden İzmir'e bekliyoruZZZ...İyi ki İstanbul buluşmasına gelmişim, iyi ki yolum KK dan geçmiş....Sizi çok SEFDİM canlarım....ŞenizŞenizŞeniz :nazar::nazar::nazar:

Dipnot: İçlerimde en yaşlı bendim ühüühühüüü,senağlama buna rağmen beni kendilerinden ayırmadılar canlarım...Şeniz
ablam benım gozlerım yasardı cok mutlu oldum ınan sımdı senı esıme anlatıyodum bı baktım yorumun canım ablam senı gercketen cok sevdım ıns mayıs sonu yıne gorusurzzz en buyugumuz dedı ama sız bakmayınnn aramızda engencı ornek alınıcak bırı optum ablamm

arkadaslar mayıs 3 beykozda gorusuyoruz bu ara sıcka gorusme ama buyk gorusme mayıs sonu uskudar fetıhpaşada olcak ıstanbulu feth edıcezz mayıs bırden sonra kar arkadasımız topıgı acıcakk ıkı gorusmeyede beklerız mazaret kabul etmeyız:))

ablam benım gozlerım yasardı cok mutlu oldum ınan sımdı senı esıme anlatıyodum bı baktım yorumun canım ablam senı gercketen cok sevdım ıns mayıs sonu yıne gorusurzzz en buyugumuz dedı ama sız bakmayınnn aramızda engencı ornek alınıcak bırı optum ablamm

Görüşlerin için çok teşekkürler essecim...Sizlerle tekrar bir arada olmak isterim cidden...Nazarlara gelmeyin çok süpersiniz...:lepi:

Diğer arkadaşlarla çok sohbet edemedim ben aramız uzaktı ama hepsi çok cici, çok samimiydiler,,,masummasal, vokalanestezi, mozi,blondegirl,büyümeyenbebek, gündüzün karanlığı,,,başja da var mıydı bilemiyorum...
Ve beeennn,,, İstanbul'da çok güzel insanlarla tanıştım...bu buluşmayı düzenleyen küçük kankim kara ve buluşmaya gelen diğer üyelere teşekkür ediyorum,,,hepinizi gönülden İzmir'e bekliyoruZZZ...İyi ki İstanbul buluşmasına gelmişim, iyi ki yolum KK dan geçmiş....Sizi çok SEFDİM canlarım....ŞenizŞenizŞeniz :nazar::nazar::nazar:

bızde senı cok sevdık ablacımm ıyıkı gelmıssın buarada senın yanıda bendaha yaslı duruyorum hıçde ole deme yanıı

Desibelcim, canım evet fazla sohbet edemedik ama senden çok iyi elektrik aldım ben.
Bir kere her halinden hanımlık, asalet akıyor.
Çok güzel bir kimyan var. Bende çoğunun yanında ablaydım ama hiç öyle hissetmedim kendimi. Senide ben hiç büyükmüşsün gibi görmedim.
gerçekten çok hoş bir bayansın, seninle daha uzun sohbet etmeyi çok isterdim ama malum bebişim vardı. Bir dahaki buluşmada daha fazla sohbet edebilmek dileğimle, çoook öpüyorum.
(bu arada sblue kim onuda merak ettim doğrusudelikafadulden)

Diğer arkadaşlarla çok sohbet edemedim ben aramız uzaktı ama hepsi çok cici, çok samimiydiler,,,Aybelim, masummasal, vokalanestezi, mozi,blondegirl,büyümeyenbebek, gündüzün karanlığı,,,başja da var mıydı bilemiyorum...
Ve beeennn,,, İstanbul'da çok güzel insanlarla tanıştım...bu buluşmayı düzenleyen küçük kankim kara ve buluşmaya gelen diğer üyelere teşekkür ediyorum,,,hepinizi gönülden İzmir'e bekliyoruZZZ...İyi ki İstanbul buluşmasına gelmişim, iyi ki yolum KK dan geçmiş....Sizi çok SEFDİM canlarım... :nazar::nazar::nazar:ŞenizŞenizŞeniz

bende seni sevdim evet fazla sohbetimiz olamadı
bende o ortamı sevdim inşallah bir dahaki geldiğinizde görüşmek üzere
izmir buluşmanız inşallah güzel gecer güneş55 ablama benden slm söylerseniz sevinirim

Desibelcim, canım evet fazla sohbet edemedik ama senden çok iyi elektrik aldım ben.
Bir kere her halinden hanımlık, asalet akıyor.
Çok güzel bir kimyan var. Bende çoğunun yanında ablaydım ama hiç öyle hissetmedim kendimi. Senide ben hiç büyükmüşsün gibi görmedim.
gerçekten çok hoş bir bayansın, seninle daha uzun sohbet etmeyi çok isterdim ama malum bebişim vardı. Bir dahaki buluşmada daha fazla sohbet edebilmek dileğimle, çoook öpüyorum.
(bu arada sblue kim onuda merak ettim doğrusudelikafadulden)
Sağol serayycım iltifat yağdırmışsın bana...Şeniz Yine bir buluşmada birlikte olup senin güleryüzlü sohbetini dinlemek isterim...Elektrik karşılıklı demek ki ben de senden hoş bir elektrik aldığımı söylemeliyim...Sblue kim dersen; İzmir KK nın en sevimlisi ben seni ona benzettim fizik ve kimya olarak...kaydirigubbakcemile3
bende seni sevdim evet fazla sohbetimiz olamadı
bende o ortamı sevdim inşallah bir dahaki geldiğinizde görüşmek üzere
izmir buluşmanız inşallah güzel gecer güneş55 ablama benden slm söylerseniz sevinirim

Sen fazla kalamayınca sohbet imkanımız sınırlı oldu canımcım.İnşallah başka bir buluşmada güzel sohbetler edebiliriz..kaydirigubbakcemile5Güneş Ablaya selamlarını ileticem...a.s.

desibel ablam dipnotunun ilk cümlesini hiç beğenmedim.:kızgın: ne yaşlısı sululuğumu affet ama taş gibisin maşallahsırnaşık şey:nazar::nazar::nazar: ne de olsa izmir'densin:jeyyar::jeyyar: buluşmamızı ne güzel anlatmışsın. söyleyecek söz bulamıyorum:1hug::1hug::1hug:seviyorum senia.s.Allah muhabbetimizi bozmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dipnot: buluşmanın en tecrübeli bayanı desibel ablamdıyerimsenibenonunla da tanıştığıma çok memnunuma.s

bu arada kar pc sı cokmus bı sure gıremıcke haberınız olsun offffff:(
işde geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:jeyyar:Şeniz

ßugüne kadar dayanması Mucizeydi zatiiiiiiiii

:delphin:
deme yaa dualarım tutdu canım resımlerıde attım rahmetıne kavusduyenı pc geldı heheh
nazara geldı cnm bugunku bulusmada bukadarcık bı seyle kurtulduysak yınede ıyıı tek uzuntum tam gırgır gececektık kar olmuca aramızda:( inş biranonce doner aramızaaa
anam dondum daa obur taraf kabul etmedı enı daha eglen gez toz dedıler :)
kızlar bizde yalovalı kklar olarak hafta sonu buluşuyoruz... resimlerden gördüğüm kadarıyla buluşmanız çok içten geçmiş, güzel dostlukların başlangıcı atılmış görünüyor.. darısı bizim başımıza...bu arada hepiniz muhteşemsiniz, allah nazardan saklasın sizleri...:nazar::nazar::nazar: kaydirigubbakcemile3
amınnnn canımmm
gelemediğim için çok üzgünüm...hepiniz çok ama çok güzel çıkmışsınız...keşke bende olabilseydim :(
canım sanada buyuk gecmıs olsun cok opuyom bıtenemm
gelemedım ama kankıler sızı bır arada gormek cokkk guzellll
aşkummmmmmmmmm hep aklımdaydın unutma sen benım kankımmsınnnn bıtanemsınnn
arkadaslar mayıs 3 beykozda gorusuyoruz bu ara sıcka gorusme ama buyk gorusme mayıs sonu uskudar fetıhpaşada olcak ıstanbulu feth edıcezz mayıs bırden sonra kar arkadasımız topıgı acıcakk ıkı gorusmeyede beklerız mazaret kabul etmeyız:))

anam durun beykoz cok uzak bana :(

kızlar tum guzel dılekler ıcın cok teşekkur edeımmmmmmm dılerım kı dostlugumuz bozulmaz kankalıgmız devam eder yenı dostluklarıda beklerız ahanda dondum kızlar servısıdekı cocugun basının etını yedım garıbım 1 gun ıcınde yapıyp getırdı gerı :)pc teslım edrkende bıdaha gorusmemek uzere dedı heheh ay sıze cok alısmısım ya yapamıyom sıssızzz:(

delikafaduldenizmir'den benden de sevgiler çıtırlar...ne hoş buluşma ne hoş yüzler...sibel arkadaşıma da maşallah bi kez daha..:nazar:..istanbulu komşu kapısı yaptı valla...ESRA sen benim elma şekerim...ne tatlı bi kız bu yahu...baban tatlıcı mı diycem komik olcak...organizasyon süperrr karcım yeni nikin benden elma şekeriiiii.....:emir_bebek:

delikafaduldenizmir'den benden de sevgiler çıtırlar...ne hoş buluşma ne hoş yüzler...sibel arkadaşıma da maşallah bi kez daha..:nazar:..istanbulu komşu kapısı yaptı valla...ESRA sen benim elma şekerim...ne tatlı bi kız bu yahu...baban tatlıcı mı diycem komik olcak...organizasyon süperrr karcım yeni nikin benden elma şekeriiiii.....:emir_bebek:

abla ya herkesden bı nıck aldım valla bende ızmırı kardes sehır yapmısdım eskıden amasınırlenıp ıptal etmısdım nese gene kardesım sın bıtenem ben kar olmakda ısrarlıyım temız saf ve neşelı :)senı cokopuyom senınlende bulusmak dılegıyle tez zaanda yada dur ben gelırım belkı oraya ..ıstanbuldan saygılar ..

desibel ablam dipnotunun ilk cümlesini hiç beğenmedim.:kızgın: ne yaşlısı sululuğumu affet ama taş gibisin maşallahsırnaşık şey:nazar::nazar::nazar: ne de olsa izmir'densin:jeyyar::jeyyar: buluşmamızı ne güzel anlatmışsın. söyleyecek söz bulamıyorum:1hug::1hug::1hug:seviyorum senia.s.Allah muhabbetimizi bozmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dipnot: buluşmanın en tecrübeli bayanı desibel ablamdıyerimsenibenonunla da tanıştığıma çok memnunuma.s

Oyy oyy beyzacıma bakın, neler de yazmış bana...:utangac:ablasının bitanesine gönülden teşekkürler...Şeniz :asigim:

kar canım benim çok güzel bir buluşma organizasyon etmişsin çok eğlendiğinizde resimlerdende belli yorulduğun ama bence yorulduğuna değmiş bi dahaki buluşmaya inş. bende gelcem ama işlerimi ayarlayabilirsem emeğine sağlık güzelim

Back