KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Super bisi olmus bu yaaaaaaa...insallah dostluklariniz daim olur kizlar hepiniz harikuladesiniz :)))

efet yaa cok stres cekdım ama degdı beklıyom bıdahalkıne bıtenemm cok opuyom senı :)
Super bisi olmus bu yaaaaaaa...insallah dostluklariniz daim olur kizlar hepiniz harikuladesiniz :)))

sagol canımbenım yaa

vaay vaay vaay ben masaları sayamadım maşşallah hiiç kıskanmadım :dilcikar: desibel hanıım gittin bide buluşma mı yaptın oralarda seni senii sengözlerimebaksanab
eh bizim buluşmada yakınallah tan yoksa içime oturcekti :roflol: a.s.

ılk kahve dunyasına gttıgımde bı bayan gozume carpdı ama aynı desibel abla yanına gıdıp soramıyom o sırada gunduzunkaranlıgı geldı ona bak bu desibel dıyom gunduzunkaranlıgda ya degılse dıyo ben dayanamıycam dedım valla sorcam dedım bı yandanda kadına nasıl sız kk danmısınz dıyem kıtabıı atılganlıgma engel olamadımve desibel abla dedım ılk :)işde ılk ızlenım..
mısırdan ay bıtenem bulusma gunu sabah 10 ıtıbarıyla teller elımızden dusmedı zaten ):ıkı gun gıremedım kk yamısırdanla telde butun sayfaları okudu bana sag ol kuzum :) ılk sarılısımız asla unutmöıycam ve kameramıda evde unutmusum yoksa cekım yapıcakdım üfff..
esse kuzum senın gozlerının ıcıguluyodu pat aha bu benım essem dedım beyzayıda bılıyodum cunku bırlıkde gelceklerdı cunku :)..

sen bızım anadolu bulusmamızı bekle guzelımmmm asıl ozamanbulusmaolcak :)..desibel hanımda şeref konuklarımızdandı ..desibelinizi gerı yolladık ama sataşmayın bıze artık litfen ızmırlıler..:)

hepiniz çok güzelsiniz
desibelimiz bir başkadır ama
haftayada biz buluşuyoruz bekleriz fotolarımıza bakmaya kaydirigubbakcemile5

süperdi gerçekten.delikafadulden kar çok heyecanlıydı. gelen herkesi samimiyetle kucakladı.:1hug: bir ara ter içinde kaldı garibim. gözü hep dışardaydı. hepimiz hafiye gibiydik zati.sengözlerimebaksanab mekana iki kadın yan yana gelmesin dönüp hemen bakıyoruz kk'dan mıdır diye. komik oldu. kar'cık yoruldu ama dediğin gibi değdi.bir dahaki buluşmayı iple çekiyorum.inşallah sende gelebilirsin. az önce bir yere daha yazdım. kk'da yazışmak güzel ama tanışmak daha da güzel:enbuyukkk:

Desiiiiiiiißellllllll aßLammmmmm ßi tanesin sennnn.. Tam ßir Izmır Ladysi.... Duru$u ßi asaLet konu$ması samimi kendisi $ip$irin ßi ßayannnnn.....In$aallah tekrar ßuLu$mak diLeğiylee cnmcmm kaydirigubbakcemile

canımsınnnn sen hele bana resım yuklemede nasıl yardımcı oldunsana teşekkur bıle edemedım cunku butun resımlerı attım ve ben rahmetlı oldum :)beyzam suna ınanıyom kı ve acıkca soluyom kı senle dostlugumuz cokuzun olcak canım dılerım kı hayatında yuzun ve kalbın kadar guzel olur..tum guzellıklerısana yolluyorum :)tatliomurler canım..
eger memnun olmussanız ne mutlu bana :)

istiyorum bende bi ist buluşmasına denk geleyim nasip bakalım

Sbluem, Bir İstanbul buluşmasında bulunmanı şiddetle tavsiye ederim...:)) Herkes çok sıcak ve çok samimiydi...Onları çok sefiyom başka sözüm yok...:))

cnm benımmm bneı gorunce seslenısını omrumce unutmucam acaba esımde benı ılk gordugnde boylemı hıssetmıstı:sm_cool: cnmsın hadı yenı rekorlara gııttt ben pesındeyımmmmmmm:)

dostlukların zamanı ve mekanı ve şeklı yok arkadaşlar............bu buluşma bunu gösterıyorrr..........inş bu buluşmada gelebılırım..............hayırlı geceler arkadaşlar........

ben cooooookkkkkk kıskandım yaaaaaaaaaaa.keske bende aranızda olabılseydım.karcım opuyorum cnmm
senı cok opuyom kıskanma cunkus enlede buluscaz bıtenem unutmaa

gelmeden once 1 hafta onceden haber ver canım ayarlım bı ıstanbul bulusması daha senın ıcın ..umarım gelırsın..

cnm benımmm bneı gorunce seslenısını omrumce unutmucam acaba esımde benı ılk gordugnde boylemı hıssetmıstı:sm_cool: cnmsın hadı yenı rekorlara gııttt ben pesındeyımmmmmmm:)

efet kuzum ıkımızın rekorlarrrrr eşine sor cevabını :)ama ben hemen saldırdım sana sen oldgnu bılmeden ya sen olmasaydınn ne halt yerdım ben yaa

dostlukların zamanı ve mekanı ve şeklı yok arkadaşlar............bu buluşma bunu gösterıyorrr..........inş bu buluşmada gelebılırım..............hayırlı geceler arkadaşlar........

ınş canım benım aramızda gormek ısterım senıde..

aybelım ya canım resımlerın cok guzel cıkmısgercekde gercı daha guzelsın ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…