KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kar pc sı cokmus bı sure gıremıcke haberınız olsun offffff

yavrum 5 kilo alırsam çok mutsuz olurum ben yabenneyaptımki mutsuz bir arkadaş ister misin? yok tatlum düşündüm de bende kendimi çekemem:1closedeyes: hem mutsuz hem kilolu:1no2: kabus:1shok:

benım 20 fazlallıgm var yasıyorum merak etme cnm sanada bısey olmaz ne demısler kotulere bısey olmaz :)) bırsam sagol cnm ıns beklıyoruz dıger gorusmeyeee

nazara geldı cnm bugunku bulusmada bukadarcık bı seyle kurtulduysak yınede ıyıı tek uzuntum tam gırgır gececektık kar olmuca aramızda inş biranonce doner aramızaaa

nazara geldı cnm bugunku bulusmada bukadarcık bı seyle kurtulduysak yınede ıyıı tek uzuntum tam gırgır gececektık kar olmuca aramızda inş biranonce doner aramızaaa

ßen de pek sık giremiycem Artık essemm :çok üzgünüm: Sınavvım yakLa$ii..

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bizde yalovalı kklar olarak hafta sonu buluşuyoruz... resimlerden gördüğüm kadarıyla buluşmanız çok içten geçmiş, güzel dostlukların başlangıcı atılmış görünüyor.. darısı bizim başımıza...bu arada hepiniz muhteşemsiniz, allah nazardan saklasın sizleri... kaydirigubbakcemile3

inş bızımkınden guzel gecer
beyza sende bneım kayınvalıdem ol bolca cerem kılo verem olup:)
EcnailgRee cnm uzuldum topıgın pırlantaları tek tke gıdıyo hayırdır ne sınavı kppss mı a.ö .f mı?

lisansa tamamlama sınavı yawrumm :çok üzgünüm:

yazları esenköy'de oluyorum.süprizzzzz hazirandan sonra bir buluşma olursa bende katılırım size.a.s yani katılmak isterim.:1rolleyes:

bütün arkadaşlarım adına teşekkürler.... dostluğunuzun daim olması dileğiyle...

hepinizde çok şekrsizniz...ne güzel fotagraflar öyle...içim açıldı valla..kaydirigubbakcemile5

kızlar butun sayfaları tek tek okudum
gercektende katılamayanların pişman olmakta haklı oldugu super bı bulusmaydı
6 ayda bır her ıznımızde geleneksel k.k bulusması yapalım artıkın
kar oncelıkle ılk basta yazdıkların ıcın cok duygulandım bu guzel gunu cok guzel anlatmıssın canım benım ılk karsılaşmadakı sıcacık sarılısın bıle senı tanımak ta zorlanmasını engellıyo ınsanı rabbım bır ömür bahtınıda kalbın kadar güzel kılar inşallah
sibel abla (desıbel) ruhu akranımız şekermi şeker bir abla şarap gibi kadın valla guzelliğini görmek yeter yılların çabuk geçmesini istemek için :1hug:
ecna canımmmmm msn de kanım kaynamıstı zaten buluşmada iyice buhar etti beni hatun kaydirigubbakcemile3 inşallah butun mutlulukların en buyugu senın olur datluummmmm Şeniz
esse nasıl şekerr nasıl guleç bir bayan anlatamam bak yüzüne için açılsın kilosundan şikayetci olup bize kilo aldırma komploları düşünsede kalbinin nekadar sevgi dolu oldugu konusşmasada belli yerimseniben
beyza cok tatlı çok şeker resim çekilirken birbirimizin üzerina yattık çok güldük çok eğlendik hatta ben yüzüğümü sürttürdüm :roflol: rabbim hiç bitmeyecek mutlulukla taçlandırsın seni inşallah
tuğba aramızdan mecburen ayrılmak zorunda olsada forumda cok yeni olsada okadar sıcakkı bundan sonra allahın izniyle çok daha sık görücez onu buralarda :1hug:
büyümeyen bebek ve masum masal bakmaya kıyılamıycak kadar guzeller her nekadar masummasalı ekmiş olsamda tanıstıgıma cok sevındım tabii lokalanestezıyıde oyle
gündüzünkaranlıgı malesef aramızdan çok çabuk ayrıldı ama ben onuda cok sevdım
seray abla sende çookk tatlısın rabbim evlatlarınla birlikte uzuunn saglıklı yüzün kadar güzel bir ömür nasib etsin inşallah :Saruboceq:
ve nıckname lerini hatırlayamadıklarım bütün canlar hepinizi çookkkk sevdim lütfen bugunku bulusmayla kalmasın dostlugumuz
böyle güzel bir günü geçirmemize vesile oldugu için herkeze çok çok ama çok teşekkür ediyorum
rabbim cümlemizin yolunu bahtını açık etsin inşallah
6 ay sonra yine bir bulusmada bu sefer başka bir mekanı yıkmak üzere bulusmak dileğiyle
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

dostluğunuz daim olsun güzeller maşallah sizlere,sakaryadan sevgilerr...

canım misirdan arkadaşım güzel dileklerin için sağol bende seni ve diğer tüm kızları çok sevdim
arada bir araya gelelim vallah
türkiyeye geldiğinde gene buluşalım
hepiniz candan ve içtendiniz
malesef aranızdan erken ayrıldım bende çok üzüldüm
evimi yeniliyorumda aylardan beri masa peşinde koşuşturuyorum
nihayet dün aldım beğenip
görüşmek üzere öptüm

kızlar sarp bebek guzel hatunların arasına dusmus :)yawrum cennete :)bebek bızden favorı cıkdı vallaaa kızlar erkek heee yasak kk da anammmm :)dostlugumuz daimolsun canlarrrrrrrrrr

ay canım bizimkiler yabancı değiller aaaaaaaaaa:roflol:

Maşallah hepinize
Ne kadar kalabalık neşeli ve mutlu bir ortam
Dostluğunuz daim olsun en kötü gününüz böyle güzel olsun işallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…