kar içim buz tutmuş.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2007 5.279 10 358 İstanbul 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #341 murgizinannesi .!.: kızlar hepiniz çok güzelsiniz dostluğunz daim olsun canlarım geç gördüm canlarım" Genişletmek için tıkla... sagol ablışım o senın guzel bakıs acın:)
murgizinannesi .!.: kızlar hepiniz çok güzelsiniz dostluğunz daim olsun canlarım geç gördüm canlarım" Genişletmek için tıkla... sagol ablışım o senın guzel bakıs acın:)
misirdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2009 677 1 96 41 - Yurtdışı 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #342 sekerler daha eklemedigim resimler var resim ekleyebilicegim site hata veriyo daha sonra kalanlarida eklicem insallah sabirsizlikla bekleyin a.s.
sekerler daha eklemedigim resimler var resim ekleyebilicegim site hata veriyo daha sonra kalanlarida eklicem insallah sabirsizlikla bekleyin a.s.
Peri Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2007 291 0 96 İzmir 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #343 Gülen yüzleriniz hiç solmasın...Maşallah ne güzel çıkmışsınız hepiniz... dostluğunuz daim olsun inşallah...
Gülen yüzleriniz hiç solmasın...Maşallah ne güzel çıkmışsınız hepiniz... dostluğunuz daim olsun inşallah...
beNnadiye Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2008 4.452 1 116 Diğer 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #344 kk hanımları hepiniz süpersiniz ya kıskandım keşke bende anadolu yakasına taşinmasydım gelirdim çok yakındı bana cevahır mutluluğunuz dayım olsun arkadaşlar neyse sizleri resimlerde olsa tanimiş ve görmış olduk sevgiler. .
kk hanımları hepiniz süpersiniz ya kıskandım keşke bende anadolu yakasına taşinmasydım gelirdim çok yakındı bana cevahır mutluluğunuz dayım olsun arkadaşlar neyse sizleri resimlerde olsa tanimiş ve görmış olduk sevgiler. .
usnachg Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2008 248 0 0 38 İzmir 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #345 desibel abla canım ablam yakaladım seni fotolar çıkmış demek çok özledim seniiii:1shok: :teytey: kızlarrr hepiniz çok güzelsinizzz arkadaşlığınız daim olsumm bizimde yarın hobaaaaaaaaaaaaa:dance:
desibel abla canım ablam yakaladım seni fotolar çıkmış demek çok özledim seniiii:1shok: :teytey: kızlarrr hepiniz çok güzelsinizzz arkadaşlığınız daim olsumm bizimde yarın hobaaaaaaaaaaaaa:dance:
Desibel Okeyin dörtlüsü... Kayıtlı Üye 4 Ekim 2007 3.919 12 683 İstanbul 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #346 mısırdanım daha da fpto varmış demek ki....aaa tüm gün foto çekişmişiz:)) öperem senü...
kar içim buz tutmuş.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2007 5.279 10 358 İstanbul 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #347 Peri .!.: Gülen yüzleriniz hiç solmasın...Maşallah ne güzel çıkmışsınız hepiniz... dostluğunuz daim olsun inşallah... Genişletmek için tıkla... amınnn canım cok sagolonemlı olan kalıcı dostluk kurmak bakalım artık :) FREZYA .!.: kk hanımları hepiniz süpersiniz ya kıskandım keşke bende anadolu yakasına taşinmasydım gelirdim çok yakındı bana cevahır mutluluğunuz dayım olsun arkadaşlar neyse sizleri resimlerde olsa tanimiş ve görmış olduk sevgiler. yakında anadoludayız şeker :) . Genişletmek için tıkla... usnac .!.: desibel abla canım ablam yakaladım seni fotolar çıkmış demek çok özledim seniiii:1shok: :teytey: kızlarrr hepiniz çok güzelsinizzz arkadaşlığınız daim olsumm bizimde yarın hobaaaaaaaaaaaaa:dance: Genişletmek için tıkla... efet asıl resımlerı sızden beklıyom şahsen atın sole ızmırın sultanları dıye bı başlık :) sızede bol sohbetler canımm
Peri .!.: Gülen yüzleriniz hiç solmasın...Maşallah ne güzel çıkmışsınız hepiniz... dostluğunuz daim olsun inşallah... Genişletmek için tıkla... amınnn canım cok sagolonemlı olan kalıcı dostluk kurmak bakalım artık :) FREZYA .!.: kk hanımları hepiniz süpersiniz ya kıskandım keşke bende anadolu yakasına taşinmasydım gelirdim çok yakındı bana cevahır mutluluğunuz dayım olsun arkadaşlar neyse sizleri resimlerde olsa tanimiş ve görmış olduk sevgiler. yakında anadoludayız şeker :) . Genişletmek için tıkla... usnac .!.: desibel abla canım ablam yakaladım seni fotolar çıkmış demek çok özledim seniiii:1shok: :teytey: kızlarrr hepiniz çok güzelsinizzz arkadaşlığınız daim olsumm bizimde yarın hobaaaaaaaaaaaaa:dance: Genişletmek için tıkla... efet asıl resımlerı sızden beklıyom şahsen atın sole ızmırın sultanları dıye bı başlık :) sızede bol sohbetler canımm
kar içim buz tutmuş.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2007 5.279 10 358 İstanbul 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #348 hepınıze teşekkur ederım arkadaslar ama resımlerımızı cekıyoz artık:) bı kadar sergı yeter :)