• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün benim b.oğlan mızmızlandı hani bensiz gitmeyecektin diye
okulun olmasaydı götürecektim dedimsede yok dindiremedim yaşlarını
bir daha hafta sonu olsun yada
okul tatilinde hafta içi

ooo maşallah çok tatlısınız hepiniz :nazar:ne kadar kalabalık bir buluşma olmuş

bu arada buluştuğunuz yeri piere benzettim ama yanılmış olabilirim

sarp bebekle öbür ufaklığada bayıldım:asigim: allah bağışlasın buluşmalarınızın devamını bekliyoruz kızlar

[/QUOTEmerak etmeyın sibelınız emın ellerde yaw bız yamyam degılız kokmayın yolluyom ablanızı hemencıcık amapromosyon olarak bende gelıyom heheh

sen de gelll canımm ne demek aaaaa...yimeyinn sakın sibelimizi.... cokacimcoook sibel ablam gel sen buraya bakiiimmm kaydirigubbakcemile izmirimize gidiyoz kaydirigubbakcemile4

o bizim oldu vermiyoruz kardeşim. :mymeka:
hadiii başka kapıya.
:lepi::lepi::lepi:

olmas kardeşim olmas o baştan bizimdi size yar etmeyiz :roflol: :roflol:

kızlar müthiş bir buluşma olmuş ...belli resimlerden :)
çok beğendim..umarım böyle güzel nice dostluklara işallah..

heyyy ıtalyada bu yahuuu

kuşum bu resmi niye koydun?
bu bizim italya buluşmasından ya,
ona ayrı topic açacadık....kaydirigubbakcemile3
yoksa gizlimi kalacaktı bu bulşuma. sengözlerimebaksanab

resim057.jpg

veeeee son foto.... harika bir gündü kızlar... hepinizle tanıştığım için çok mutluyum arayı açmadan yine buluşalım
yerimseniben:1hug:a.s.:enbuyukkk:
fotolarda yok ama esse de aramızdaydıa.s:1hug:[/QUOTE]

Son düzenleme:
Rabbim dostluğunuzu daim kılsın kızlar harikasınız kıskandık valla bu arada sarp bebeği de Rabbim korusun çok tatlı maşallah ona a.s.

canım benim güzel dileklerin için çok çok teşekkürler.

kızlar sarp bebek guzel hatunların arasına dusmus :)yawrum cennete :)bebek bızden favorı cıkdı vallaaa kızlar erkek heee yasak kk da anammmm :)dostlugumuz daimolsun canlarrrrrrrrrr

sen ona erkekmi diyon kuşum, cücük daha o....kaydirigubbakcemile3

ooo maşallah çok tatlısınız hepiniz :nazar:ne kadar kalabalık bir buluşma olmuş

bu arada buluştuğunuz yeri piere benzettim ama yanılmış olabilirim

sarp bebekle öbür ufaklığada bayıldım:asigim: allah bağışlasın buluşmalarınızın devamını bekliyoruz kızlar

canım benim çok sağol, sarpda buluşmamızı sevdi sanırım, orada hiiiç sesi çıkmadı yavrumun.

yaaaaaaaaaaa
ooofff 3 gün ağlarımmm bennnn
misafirlerimi yeni uğurladımmm nefes almadan neti açtım valllaaaaaa

Sarp büyümüşşş Allaaahhhııımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

seray ablam şahanesiiinnnnnn
sabah mesaj attım sana hala kk daydınnnn

Mısırdan ben seni orta yaş üzeri bir bayan bekliyordum vala çıtırmışsın sen

Hepiniz harikasınız yaaawwww dostluğunuz daim olsun güzellerrrrr
Aranızda olmayı çok isterdimşutarafagittişutarafagitti

Karcımm sanki birazcık kilo almış gibisinnnn
Ama halaa bildiğim tanıdığııımmm gül yüzlü cici kar işteeeeeea.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

evet canım ben 1 e 10 kala gfalan çıktımda, o zaman görmedim, gelince gördüm mesajını. konuştuk sonrada zaten seninle.

kızlar yüzlerinizden anlaşılıyo ne kadar güzel eğlenceli bir gün geçirdiğiniz.Dostluğunuz daim olsun.:nazar:

Gelip gelmemek konusunda kararsızdım ama o kadar sıcak insanlarla karşılaştım ki yanımdaki arkadaşım bile şaşırdı kaç senedir tanıyorsun onları dedia.s Hepinizi çok sevdim kızlar.. :asigim:
Resimlere şimdi bakabildim. Merakla bekliyordum. Tombidik çıkmışım ama olsun bir dahaki buluşmaya kadar zayıflarız:dilcikar:
Aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldım ama seminer sırasında aklım hep sizdeydi. :çok üzgünüm:
Bir dahaki buluşmaya iple çekiyorum. Beni şimdiden gelecekler listesine yazın. :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile4

beyza cok tatlı çok şeker resim çekilirken birbirimizin üzerina yattık çok güldük çok eğlendik hatta ben yüzüğümü sürttürdüm :roflol: rabbim hiç bitmeyecek mutlulukla taçlandırsın seni inşallah
mısırdan yüzüğünü sürtmen yetmez. havaalanında ayağını sürt tatlum. arkamdan beyzuşumda gelsin de.:utangac:onunda nice nice seyahatleri olsun de.:utangac:çok yüzsüz gördüm kendimi canımkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

mısırdan cnm guzel dıleklerın ııcn cok sagol bugn hepınızı uzun uuzn esıme anlattım sızınle cok guzle vakıt gecrdı mhepınız cok guzeldınız esra manolya sen tugba serap sevıl sıbelabla beyza ve dıger arkadaslar hepınızı ıctenn sevgıyle opuyorum yenı bulusmayı ıple degıl halatla cekıyorum ve tabıkı sızlerın gelmesıne muhahk muthıs bı toplantı ayarlarızz ama cevahır bıdaha bızı almaz yıktık orayı:=)

heyyy İtalyada bu yahuuu

kuşum bu resmi niye koydun?
bu bizim italya buluşmasından ya,
ona ayrı topic açacadık....kaydirigubbakcemile3
yoksa gizlimi kalacaktı bu bulşuma. sengözlerimebaksanab
[/QUOTE]
ah serayy'ım ah sırrımızı ifşa ettim istemedenkaydirigubbakcemile3

YA NE ALAKA DİYEBİLİRSİNİZ KIZLAR ;AMA İstanbul"da alış veriş merkezlerinde sigara içmek yasak değil mi tüm kapalı mekanlarda olduğu gibi kk güzelleri bu kez siz değil bebişler buluşma fotolarının gözdesi olmuş hepinize Adanadan kucak dolusu sevgilerrrrr

YA NE ALAKA DİYEBİLİRSİNİZ KIZLAR ;AMA İstanbul"da alış veriş merkezlerinde sigara içmek yasak değil mi tüm kapalı mekanlarda olduğu gibi kk güzelleri bu kez siz değil bebişler buluşma fotolarının gözdesi olmuş hepinize Adanadan kucak dolusu sevgilerrrrr
yasak hayatım kahve dünyasında içemediler mesela.:lepi: en aşığıda bir mekan vardı orada baca gibi tüttürdülerkafamçokkarıştı

çok haklısın, aslında yasak ama bazı yerlerde uyulmuyor.
Ben kahve içtiğimiz yerde yanlarındaydım ama aşağı inildiğinde bebeğimle dolaştım hep, çok sigara dumanı olduğundan.
resimlerde de hiç hoş görüntü olmamış sigaralar.
keşke heryerde uyulsa yasaklarada bizde rahat etsek.

Aslında bende içiyorum sigara ama bebeğimin yanında asla içmem.
Evimde de içirtmem, tabii herkesin kendi seçimi.

mısırdan yüzüğünü sürtmen yetmez. havaalanında ayağını sürt tatlum. arkamdan beyzuşumda gelsin de.:utangac:onunda nice nice seyahatleri olsun de.:utangac:çok yüzsüz gördüm kendimi canımkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

senden sonra sırada ben varım ortak.. aman unutmayın beni evde kalcam yoksa-tatlicadiarzu-

Back