- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
[/QUOTEmerak etmeyın sibelınız emın ellerde yaw bız yamyam degılız kokmayın yolluyom ablanızı hemencıcık amapromosyon olarak bende gelıyom heheh
o bizim oldu vermiyoruz kardeşim. :mymeka:
hadiii başka kapıya.
:lepi::lepi::lepi:
Rabbim dostluğunuzu daim kılsın kızlar harikasınız kıskandık valla bu arada sarp bebeği de Rabbim korusun çok tatlı maşallah ona a.s.
kızlar sarp bebek guzel hatunların arasına dusmus :)yawrum cennete :)bebek bızden favorı cıkdı vallaaa kızlar erkek heee yasak kk da anammmm :)dostlugumuz daimolsun canlarrrrrrrrrr
ooo maşallah çok tatlısınız hepinizne kadar kalabalık bir buluşma olmuş
bu arada buluştuğunuz yeri piere benzettim ama yanılmış olabilirim
sarp bebekle öbür ufaklığada bayıldım:asigim: allah bağışlasın buluşmalarınızın devamını bekliyoruz kızlar
yaaaaaaaaaaa
ooofff 3 gün ağlarımmm bennnn
misafirlerimi yeni uğurladımmm nefes almadan neti açtım valllaaaaaa
Sarp büyümüşşş Allaaahhhııımmm
seray ablam şahanesiiinnnnnn
sabah mesaj attım sana hala kk daydınnnn
Mısırdan ben seni orta yaş üzeri bir bayan bekliyordum vala çıtırmışsın sen
Hepiniz harikasınız yaaawwww dostluğunuz daim olsun güzellerrrrr
Aranızda olmayı çok isterdimşutarafagittişutarafagitti
Karcımm sanki birazcık kilo almış gibisinnnn
Ama halaa bildiğim tanıdığııımmm gül yüzlü cici kar işteeeeeea.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
mısırdan yüzüğünü sürtmen yetmez. havaalanında ayağını sürt tatlum. arkamdan beyzuşumda gelsin de.beyza cok tatlı çok şeker resim çekilirken birbirimizin üzerina yattık çok güldük çok eğlendik hatta ben yüzüğümü sürttürdüm :roflol: rabbim hiç bitmeyecek mutlulukla taçlandırsın seni inşallah
[/QUOTE]heyyy İtalyada bu yahuuu
kuşum bu resmi niye koydun?
bu bizim italya buluşmasından ya,
ona ayrı topic açacadık....kaydirigubbakcemile3
yoksa gizlimi kalacaktı bu bulşuma. sengözlerimebaksanab
yasak hayatım kahve dünyasında içemediler mesela.:lepi: en aşığıda bir mekan vardı orada baca gibi tüttürdülerkafamçokkarıştıYA NE ALAKA DİYEBİLİRSİNİZ KIZLAR ;AMA İstanbul"da alış veriş merkezlerinde sigara içmek yasak değil mi tüm kapalı mekanlarda olduğu gibi kk güzelleri bu kez siz değil bebişler buluşma fotolarının gözdesi olmuş hepinize Adanadan kucak dolusu sevgilerrrrr
yasak hayatım kahve dünyasında içemediler mesela.:lepi: en aşığıda bir mekan vardı orada baca gibi tüttürdülerkafamçokkarıştı
YA NE ALAKA DİYEBİLİRSİNİZ KIZLAR ;AMA İstanbul"da alış veriş merkezlerinde sigara içmek yasak değil mi tüm kapalı mekanlarda olduğu gibi kk güzelleri bu kez siz değil bebişler buluşma fotolarının gözdesi olmuş hepinize Adanadan kucak dolusu sevgilerrrrr
mısırdan yüzüğünü sürtmen yetmez. havaalanında ayağını sürt tatlum. arkamdan beyzuşumda gelsin de.onunda nice nice seyahatleri olsun de. çok yüzsüz gördüm kendimi canımkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?