KK Omegazin :)

adam dürümcü!! karavanının yanında saç boyuyor depresifim, biz daha kuaförde tutturamıyoruz istediğimiz rengi

Office nasil kaynadin araya lafimi mi ettin ne ettin. Ben reddmars i alinti yapmistim oysa ki. :)

Simdi hastahaneye gidip gun aliyorum dermisim.

Oyle birsey yok, kisisel gelisim uzerine kursa baslayacagim icin 3 haftalik arinma surecim baslayacak. Yani bana kisa bir sure Laptop , KK gibi seyler yasak.

Gittim ben. Herkese mutluluklar.

Yemek yarismasinda oylama hala devam ediyor. Haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Teee iki gundur yokum bir arkadas kisisi de nerede bu kiz dememis kustum daha da gelmem buralara :alinip bir daha konusmayan uye smileyi:

Gununuz aydin olsun Oooooooooooomegazinciler,

Bunlari paylasmadan edemedim. :)

Bir haber:

Cerys Cooksammy Parnell adlı 11 yaşındaki küçük kızın IQ'su ünlü astrofizikçi Stephen Hawking ve Einstein'dan yüksek. Zeka belirleme testi Mensa'ya göre Parnell'in IQ'su 162.

Stephen Hawking ve Einstein'ın IQ seviyesi ise 160 olarak ölçülmüştü.

Mensa aynı testi kızın babasına da yaptı. Avukat babanın IQ'su 142 çıktı. İngiliz Independent'a konuşan Cerys Cooksammy Parnell, "Kendimi zeki bulmuyorum sadece sayılarla aram iyi" dedi.

Kaynak: haber8

Bir karikatur:

Bir doga resmi:

Resimler alintidir.

Kendimi birini evlendiriyor gibi hissettim. :)

yemek yarışması nerde ?

Reddmars yemek yarismasi burada, sen ve baska bilmeyenler icin linki :

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html

Son düzenleme:
Gunaydin , camasirlari attim. Simdi kahvemi iciyorum sonra bulasiklara basliycam. Banyo ,mutfak , supurme derken bugun cok isim var. :))

Senden naber?

bende iyiyim canım sağ ol. çok hızlısın maşallah. bende yeni kalktım. gece geç yatınca anca kalkıyorum. bende birazdan duş alıp dışarı çıkıcam. arkadaşlarla buluşucam.

bende iyiyim canım sağ ol. çok hızlısın maşallah. bende yeni kalktım. gece geç yatınca anca kalkıyorum. bende birazdan duş alıp dışarı çıkıcam. arkadaşlarla buluşucam.

Bugun temizlik yapmaya programladim kendimi. Kac gundur bu ani bekliyordum. :))

Ohh , ne guzel benim yerime de gez. Nerdeydin sen Ankara mi?

Bugun temizlik yapmaya programladim kendimi. Kac gundur bu ani bekliyordum. :))

Ohh , ne guzel benim yerime de gez. Nerdeydin sen Ankara mi?

benim toza alerjim var. o yüzden pek seviyorum , uzak duruyorum. Annem yapıyor çoğunlukla. ben de yemek yapmaya bayılırım.

evet canım. Ankara da oturuyorum. senin yerine de gezerim.

Bu da kova burclarina gelsin.

Aus sen kovaydin degil mi. Kendini nasil savunacaksin bakalim.

Mutfagima doneyim ben. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…