KK Omegazin :)

bi lorena bi ormancı gamze bitirdi beni

ömrümü yedi Lorena birde ciddiye alıyor her mesajı, senin sabah saat kur git demene, gidemem gözlerim şiş demiş ya yorumsuz o kız, allah yardımcısı olsun çocuğun

Orman-sex karavanı-saç boyama üçlüsünü duyan kitlendiği için kimsenin aklına gelmemiştir.

ama kabul edelim kk da açılan en ibretlik konulardan biriydi

Evet eşek başını

Muhabbete katılasım var ama bağlantım çok yavaş

Zati uzak kaldığım için foruma vakıf olamayan üye kıvamındayım yine, Fransız Fransız izliyorum sizi :26:

Muhabbete katılasım var ama bağlantım çok yavaş

Zati uzak kaldığım için foruma vakıf olamayan üye kıvamındayım yine, Fransız Fransız izliyorum sizi :26:

depreşifim bakabilirsen Lorena için yaptığımız mesajlara bak konuyu hemencecik anlarsın, ya da bakma sen tahmin et biz de kafamızı sallayalım aynı şey

Kankam ellerine sağlık çok güzel olmuş

Selam kızlar.
Depresif hoş geldin :)

Kızlar ben o konuya ormancının konusu olaraktan yorum yapmıştım,
dedim ki önceki konunla birleştirdim eşin tekin değil demiştim :)
Meger bir E fazlaymış

Kadesa çok dikkatlisin

kk tarihi bunu yazsın camii ci kadesa ormancı ablayı yakalattı

adım süslü püslü harflerle yazılsın bence

depreşifim bakabilirsen Lorena için yaptığımız mesajlara bak konuyu hemencecik anlarsın, ya da bakma sen tahmin et biz de kafamızı sallayalım aynı şey

Gördüm şimdi konusunu okumadım, ölü taklidi yaptım onun durumu KK yı aşar uzman psikologların el atması lazım dicem onların da işi zor...

Yalnız şu ormancı konusu ne öyle ya omegazin haberlerinden gördüm, KK bunu da mı görecedi, insanların hayal dünyası sınır tanımıyor

P.S. ben bu mesajı yollayana kadar sizler bir kaç sayfa ilerlemiş, hatta uyumaya gitmiş bile olabilirsiniz

adam dürümcü!! karavanının yanında saç boyuyor depresifim, biz daha kuaförde tutturamıyoruz istediğimiz rengi

karda yürürüm de izimi belli etmem avıma yaklaşır güm diye yakalarım

ben bile ürktüm kendimden şu anda

keşke lorena da böyle sahte olsa..

Degildir o çünkü var öyle insanlar :)

adam dürümcü!! karavanının yanında saç boyuyor depresifim, biz daha kuaförde tutturamıyoruz istediğimiz rengi

Dürümcü ne ofis?

Aman Allahım
Gerçek mi diyorsun

aaa konuyu bilmiyorsun seen, dur hemen özetleyeyim

arkadaş yurtdışında yaşıyormuş, kocasını takip etmiş, bir bakmış ki ormanda ki s..x karavanının yanında duruyor arabası.. nerdesin diye aramış, adam da saçımı boyuyorum demiş ay konu sahibini bilmiyorum ama ben anlatırken koptum neyse kadın da soruyordu bişi yapmışmıdır kocam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…