KK Omegazin :)

aaa konuyu bilmiyorsun seen, dur hemen özetleyeyim :KK53:

arkadaş yurtdışında yaşıyormuş, kocasını takip etmiş, bir bakmış ki ormanda ki s..x karavanının yanında duruyor arabası.. nerdesin diye aramış, adam da saçımı boyuyorum demiş :KK53: ay konu sahibini bilmiyorum ama ben anlatırken koptum :KK53: neyse kadın da soruyordu bişi yapmışmıdır kocam diye :KK53:

Yahu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım hatta ,
amaaaaa dürüm olayı ne onu bilmiyorum :KK1:

Hatta millet Türkiye'de sex karavanı yok dedi,
ben de olmaz olur mu bizde de fuhuş otobüsleri var ,
polisler baskın yapıyor dedim,
adı aklıma gelmemişti,
biri de dedi ki evet adı mobil genelev :)
Biri de Ugur Dündar bu konuyu açığa çıkarmıştı demişti
Ha haaaaaaaaaaaaaa :))))))))

Son düzenleme:
Yahu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım hatta ,
amaaaaa dürüm olayı ne onu bilmiyorum :KK1:

:KK60: o zaman bu açıklama depreşifime gelsin kız fransız kalmıştı bu iyi oldu :KK60: bizim bildiğimiz tek karavan dürümcü cudanam, o isim oradan kaldı :KK60:

hahaha:KK70: ben kaçırmışım o detayları :KK53:

Son düzenleme:
:KK60: o zaman bu açıklama depreşifime gelsin kız fransız kalmıştı bu iyi oldu :KK60: bizim bildiğimiz tek karavan dürümcü cudanam, o isim oradan kaldı :KK60:

hahaha:KK70: ben kaçırmışım o detayları :KK53:

Ha haaaaaaaaaaaa jeton şimdi düştü iyi mi ? :KK1:

Allah iyiliğinizi versin .

Aus :KK51: :KK51:

Son düzenleme:
Ben bir sure yokum. Guzel gunler gecirdik, bazen gulduk , bazen eglendik, bazen uzulduk. :KK6:

Belki bir gun yine egleniriz. :KK16:Kendinize cok iyi bakin. Iyi geceler Omegazin Ahalisi. :KK34:

bütün dürümlerden nefret ettim aus sayesinde :KK53: dürümü siz şey olarak anlayın işte :KK60: hahahah :KK60:

Aman Allahım :KK53::KK53:
Gerçek mi diyorsun :KK53: :KK53:

Ha haaaaaaaaaaaa jeton şimdi düştü iyi mi ? :KK1:

Allah iyiliğinizi versin .

Aus :KK51: :KK51:

Şu mesajlaşmaların ardından bir açıklama da ben yapmazsam sanki akıllarda sapukusdurumbus olarak kalacağım :KK52:

Şimdi sevgili arkadaşlarım, seks karavanı ne yahu diye sorduğunda , bende dürümbüs gibi bir şey dedim . Bu kadar saf ve masumum yani:KK9:

Ben bir sure yokum. Guzel gunler gecirdik, bazen gulduk , bazen eglendik, bazen uzulduk. :KK6:

Belki bir gun yine egleniriz. :KK16:Kendinize cok iyi bakin. Iyi geceler Omegazin Ahalisi. :KK34:

:63::63::63:

O bir süre 24 saat , hadi bilemedin 48 saat kadar bir süre değil miiiii ? Öyle öyleeee ...

X