KK Omegazin :)

Az uyumak belki metabolizmayı daha iyi çalıştırdığı için olumlu etki verecek , hiç uyuyamıyor değilsin yaa:44:

Hic uyuyamiyorum Aus. Bir iki saat bana yetmez en az yedi saat uyumam lazim.

Bugun az yedim eminim yatamam. Az dedigim de normal ama bana gore degil. Konserve sarma yedim mesela: P

Hic uyuyamiyorum Aus. Bir iki saat bana yetmez en az yedi saat uyumam lazim.

Bugun az yedim eminim yatamam. Az dedigim de normal ama bana gore degil. Konserve sarma yedim mesela: P

İyi de kaç saat oldu onu yiyeli , şimdi bir şeyler yemelisin zaten , hatta geç bile oldu . 9-10 gibi ara öğün yapmalıydın , yağsız süt ile

İyi de kaç saat oldu onu yiyeli , şimdi bir şeyler yemelisin zaten , hatta geç bile oldu . 9-10 gibi ara öğün yapmalıydın , yağsız süt ile

Dedigim gibi Pazartesi konusalim bu konuyu. :) Simdi birsey yiyicem tabi birde kahve kuru pasta kadayif . Gunu oyle kapaticam.

Yarin bilmiyorum. :)

Ay ben 12. sayıyı kaçırmışım :26: Hemde benden söz edilmiş öncelikle teşekkür ederim :)

Buarada Ray_Ray olan üye adımı RibbonS olarak değiştirdim. Kısa sürede talebime cevap veren KK yönetimine de teşekkürler

Ayrıca daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben yeni farkettim.

Rengina adlı arkadaşımız yeşillenmiş. Kendisine burdan da tebriklerimi iletiyorum

Hayırlı olsunn :)

Ray_Ray kim kendisini cikartamadim.

Ayrıca daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben yeni farkettim.

Rengina adlı arkadaşımız yeşillenmiş. Kendisine burdan da tebriklerimi iletiyorum

Hayırlı olsunn :)

Magazincilige baslayip, birde haber mi getiriyorsun. Bende hayirli olsun diyorum kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…