KK Omegazin :)

Az uyumak belki metabolizmayı daha iyi çalıştırdığı için olumlu etki verecek , hiç uyuyamıyor değilsin yaa:44:

Hic uyuyamiyorum Aus. Bir iki saat bana yetmez en az yedi saat uyumam lazim.

Bugun az yedim eminim yatamam. Az dedigim de normal ama bana gore degil. Konserve sarma yedim mesela: P

Hic uyuyamiyorum Aus. Bir iki saat bana yetmez en az yedi saat uyumam lazim.

Bugun az yedim eminim yatamam. Az dedigim de normal ama bana gore degil. Konserve sarma yedim mesela: P

İyi de kaç saat oldu onu yiyeli , şimdi bir şeyler yemelisin zaten , hatta geç bile oldu . 9-10 gibi ara öğün yapmalıydın , yağsız süt ile

Omegazin Dünyası Haberleri Sayı 12

Kazen: Omegazin olarak sitenin kurucusu Kazen'le samimi röportajı yaptık . Çoğu Omegazin takipçisi güzel dileklerini dile getirdi ve beğendiklerini söyledi. Onlara teşekkür ediyoruz. Kazen kendisiyle yapılan röportajı star gazetesine de yolladığını açıkladı. İtiraf edeyim ben bile bu kadar esprili cevaplar beklemiyordum. Artık Kazen'i öcü gibi görmüyoruz değil mi. :)

Rengina, sevcan62, ray_ray, yaseminA, sedulu, office, Ausencia, pegasus07, after_before , Cudana, azerinn, _BADE_ Kazen'in röportajına beğenilerini dile getirenlerden.

Aus: Muhalefet Aus, Kazen'in röportajını analiz edenlerden. Neden kırmızı ayakkabım yok , niçin Mars'a otobus yok sorularıyla röportaj analiz çalışmasına renk kattı. Ayrıca sex karavanını dürümbus ile karsilastiran Aus, office in bir daha dürüm yememesine sebep oldu. Bayram arifesinden beri sesi çıkmayan Aus 'un hasta olduğunu yeni öğrendik. Kendisine Omegazin olarak çok gecmis olsun diyoruz.:nazar:

Office: Psikolocikmanım bozuldu diyen Ofis bir daha dürüm yemeyeceğini açıkladı. Yasının kücük oldugunu sanan ofis, bayram harçlığı altında Parkon ve Kankam'ı haraca bağladı. Ona kücülde cebimize gir sen diye ekliyoruz. Nickini hintli bir kadın ismiyle değiştirmek isteyen office 'in hangi ismi düşündüğü merak konusu. Amerikalilardan sonra hintlilere el atan ofis'in sınırdışı edilmesi bekleniyor.

Pegasus07: Omegazinin yeni takipçilerinden. Çikolatasını kaptı geldi. Kendisine teşekkür ediyor ve hosgeldin diyoruz.

Sedulu: "Kankam herif tiplerimiz benzeşiyor" derken neyi demek istedi. Gerard Butler in yeni film çekmemesinden yakınan Sedulu, Gerard' i Türkiye' ye bekliyorum. Hayatının aşkını bende bulacak dedi.

Kindarrr: Rocco yu kısa bir süre önce terkeden Kındar , yeni aşkı Alexander Skarsgard ile görüntülendi. Artık tipim bu , tipini yediğim diyen Kindar, tipitip'in de sponsoru olduğu yaz düğünüyle evlenip Isvec'e yerlesmeyi düşünüyor.

Aslı85: Gerard Butler ve Matt Damon ıcın tipim değil dedi. Tipinin kim olduğunu uzun araştırmalar sonucu Kindarrr dan geldi. Ian Somerhalder ' da karar kılan Aslı kendisine gelinlik aramaya başladı bile.

DepresifPolyanna: Uzun zamandır ortada görünmeyen depresif aslında kalbim burada ama evden uzaktayım dedi. Fırsat buldukça geleceğini ekleyen depresif 'in ofis in ruh sağlığı icin bir an önce gelmesini tavsiye ediyoruz.

reddmars: Omegazin in yeni takipçilerinden. Hemen havaya girip office in arkasından konuşmaya başladı. KankamStyle nickini de Kankimstayla olarak degistirdigini açıkladı.

limon1988: Havada aşk kokusu var adlı eseri kankam'a hediye eden Limon , fransızca romantik ben olmazsam kritik dedi.

Mune: Bayram tatilinden dönen Mune, bronzlaşmış bir şekilde karşımıza çıktı. Kendisi Mavu kürkünü kimseye ödünç vermeyip gizli dolaba kapatmış ve anahtarını yutmus. Bize de avatarını yansıtan bol bol mavu bileklik getirmiş.

Eki Görüntüle 776362
Resim: alintidir.​

Cudana: Harry Potter i çok begenmedigini söyleyen Cudi , tam bir Yüzüklerin efendisi hastasıymış. Kendisine film tavsiyesinde bulunduğumuz Cudi en kısa zamanda Runaway Vacation ' i izlemeyi düşünüyor.

CuteMom, akandeniz yeni hamile üyelerimizden . Kendilerine mutlu , sağlıklı ve huzurlu hamilelik gecirmelerini diliyoruz. :nazar:

BDV:

Haftanın en traji-komik konusu.
"Eşini saç boyası ve havlusuyla ile ormanda sex karavanin yaninda yakalayan ve beni aldatıyor mu" diyen üyemizin konusu oldu.

Duyuru: Ramazan Masası Özel Yarışması

Ramazan ve iftar sofrası yarışmasında birbirinden güzel yemek ve sofra hazırlayan yarışmacılar belli oldu.

E_M_A: "Gül"Masası :) Analı Kızlı Köfte & Yelkenli Salata Sponsor ♥ ELOSSA'M ♥

PembeHipopotam: Kalbinizi Çalacak İftar,Borcamda Kebap ve Türkmen Dolması,sponsor:Et Evi (kasabımız)

fatmaipek : Mevsim manav ın katkılarıyla....beğendi...incir tatlısı

zeynep_canan: ♥ ♥ ♥*İftar Soframız:)Gürcü Kebabı&Tepsi Mantı&Profiterol* Sponsor:Güzel Kızım ♥ ♥ ♥

Ausencia: Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

egunal: Egunal'ın Ramazan Sofrası...Çökertme Kebabı,Su Böreği,Ev Baklavası...

DatluCadu: Arabası Çorbası,Odun ateşinde Güveç,Pastane Usulü Şekerpare (Mutluluk Sponsorluğunda)

Oylama Bugün itibariyle 11 Ağustos 2013 te başlıyor. Emeklerinden dolayı hepsine tesekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

Omegazin olarak geçmiş Seker Bayramı'nızı kutluyoruz. Umarım kazasız , belasız atlatıp sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmişsinizdir.

Ay ben 12. sayıyı kaçırmışım :26: Hemde benden söz edilmiş öncelikle teşekkür ederim :)

Buarada Ray_Ray olan üye adımı RibbonS olarak değiştirdim. Kısa sürede talebime cevap veren KK yönetimine de teşekkürler :KK16:

Ayrıca daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben yeni farkettim.

Rengina adlı arkadaşımız yeşillenmiş. Kendisine burdan da tebriklerimi iletiyorum :KK16:

Hayırlı olsunn :)

Ay ben 12. sayıyı kaçırmışım :26: Hemde benden söz edilmiş öncelikle teşekkür ederim :)

Buarada Ray_Ray olan üye adımı RibbonS olarak değiştirdim. Kısa sürede talebime cevap veren KK yönetimine de teşekkürler :KK16:

Ray_Ray kim kendisini cikartamadim. :KK53:

Ayrıca daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben yeni farkettim.

Rengina adlı arkadaşımız yeşillenmiş. Kendisine burdan da tebriklerimi iletiyorum :KK16:

Hayırlı olsunn :)

Magazincilige baslayip, birde haber mi getiriyorsun.:21: Bende hayirli olsun diyorum kendisine. :KK34:

X