KK Omegazin :)

Ayrıca daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben yeni farkettim.

Rengina adlı arkadaşımız yeşillenmiş. Kendisine burdan da tebriklerimi iletiyorum

Hayırlı olsunn :)
Ray Rayim çok teşekkür ederim kuzum
Ray_Ray kim kendisini cikartamadim.

Magazincilige baslayip, birde haber mi getiriyorsun. Bende hayirli olsun diyorum kendisine.

teşekkürler kankam. yalnız sen neden uı oldun:26: umarım kısa zamanda geri dönersin

Kankammmmmm noldu?nereye gittin?

burda duraydım böyle tam burda;böyle kollarımı açaydım iki yana..tutaydım onu..tutaydım onu ben.. gitme diyeydim..gitme Kankammm

Çok üzüldüm şuan da, kankam ı göremediğim için. Nereye gitti bilen gören yok mu ?

Gunaydin ve iyi bayramlar Omegazinciler.

Dip not: Giderken butun arkadaslarimi silmistim. Profilim boynu bukuk kalmasin demistim. Aklima gelenleri tek tek ekliyorum. Kimse ustune alinmasin.

yeni ismim de güzelmiş. redoo yu beğendim. aslı nerde bilmiyorum. epeydir girmiyor. herhalde bayramda etleri tatlıları götürmekle meşgul.

Bende acim burda. Dun alisveris yapmistim ama dogru duzgun bir sey almamisim. Anlamadim ki alisverisi kim yapti ben mi ? Torbadan cikanlar muesli, sut, 3 tane tatli biskuvi cesidi (bunlari hangi ara almisim hic hatirlamadim guya diyet yapiyorum.), birde grissini. Birazdan ya dayanamayip bir seyler soyluycem ya da kaderime razi olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…