- 21 Mart 2011
- 5.595
- 80
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #3.021
aaa konuyu bilmiyorsun seen, dur hemen özetleyeyim
arkadaş yurtdışında yaşıyormuş, kocasını takip etmiş, bir bakmış ki ormanda ki s..x karavanının yanında duruyor arabası.. nerdesin diye aramış, adam da saçımı boyuyorum demişay konu sahibini bilmiyorum ama ben anlatırken koptum neyse kadın da soruyordu bişi yapmışmıdır kocam diye
Yahu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım hatta ,
amaaaaa dürüm olayı ne onu bilmiyorum
o zaman bu açıklama depreşifime gelsin kız fransız kalmıştı bu iyi oldu bizim bildiğimiz tek karavan dürümcü cudanam, o isim oradan kaldı
hahahaben kaçırmışım o detayları
Ben bir sure yokum. Guzel gunler gecirdik, bazen gulduk , bazen eglendik, bazen uzulduk.
Belki bir gun yine egleniriz.Kendinize cok iyi bakin. Iyi geceler Omegazin Ahalisi.
Ben bir sure yokum. Guzel gunler gecirdik, bazen gulduk , bazen eglendik, bazen uzulduk.
Belki bir gun yine egleniriz.Kendinize cok iyi bakin. Iyi geceler Omegazin Ahalisi.
bütün dürümlerden nefret ettim aus sayesindedürümü siz şey olarak anlayın işte hahahah
Aman Allahım
Gerçek mi diyorsun
Ha haaaaaaaaaaaa jeton şimdi düştü iyi mi ?
Allah iyiliğinizi versin .
Aus
Bundan sonra Omegazin sayisi yayinlanmayacaktir bilginize.
ooooomegazinenin son sayısına yetişmişim. çok şükür.
kankimstyle bir yere mi gidiyorsun ? kapatıyorsun tükkanı.
Evet dukkani kapatiyoruz.
Oyle gerekti bosver.
dükkanı uzun süreli kapalı tutmayın yaa. sonra özlüyorum. tam alışmıştım. :26:
3 hafta bir arinma surecim var sonra ne olur bilmiyorum.
Sen yine gel office hep burda.
nedenki ben hamıleyım ve merak ettım sımdı
neyden arınacaksın canım.:26: zayıflayıp mı geleceksin yoksa. çiroz olup gelme.
office nelerde göremedim.
Neyi merak ettin. Son sayida istedigin gibi sen varsin.
Estetik olucam gelicem, pamela Anderson gibi cikicam karsiniza.
hahahaadriana lima ol gel kadınlar kulübüne börekler açarız sana .