KK Omegazin :)

Yahu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım hatta ,
amaaaaa dürüm olayı ne onu bilmiyorum

Hatta millet Türkiye'de sex karavanı yok dedi,
ben de olmaz olur mu bizde de fuhuş otobüsleri var ,
polisler baskın yapıyor dedim,
adı aklıma gelmemişti,
biri de dedi ki evet adı mobil genelev :)
Biri de Ugur Dündar bu konuyu açığa çıkarmıştı demişti
Ha haaaaaaaaaaaaaa :))))))))

Son düzenleme:
Yahu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım hatta ,
amaaaaa dürüm olayı ne onu bilmiyorum

o zaman bu açıklama depreşifime gelsin kız fransız kalmıştı bu iyi oldu bizim bildiğimiz tek karavan dürümcü cudanam, o isim oradan kaldı

hahaha ben kaçırmışım o detayları

Son düzenleme:
o zaman bu açıklama depreşifime gelsin kız fransız kalmıştı bu iyi oldu bizim bildiğimiz tek karavan dürümcü cudanam, o isim oradan kaldı

hahaha ben kaçırmışım o detayları

Ha haaaaaaaaaaaa jeton şimdi düştü iyi mi ?

Allah iyiliğinizi versin .

Aus

Son düzenleme:
Ben bir sure yokum. Guzel gunler gecirdik, bazen gulduk , bazen eglendik, bazen uzulduk.

Belki bir gun yine egleniriz. Kendinize cok iyi bakin. Iyi geceler Omegazin Ahalisi.

bütün dürümlerden nefret ettim aus sayesinde dürümü siz şey olarak anlayın işte hahahah

Aman Allahım
Gerçek mi diyorsun

Ha haaaaaaaaaaaa jeton şimdi düştü iyi mi ?

Allah iyiliğinizi versin .

Aus

Şu mesajlaşmaların ardından bir açıklama da ben yapmazsam sanki akıllarda sapukusdurumbus olarak kalacağım

Şimdi sevgili arkadaşlarım, seks karavanı ne yahu diye sorduğunda , bende dürümbüs gibi bir şey dedim . Bu kadar saf ve masumum yani

Ben bir sure yokum. Guzel gunler gecirdik, bazen gulduk , bazen eglendik, bazen uzulduk.

Belki bir gun yine egleniriz. Kendinize cok iyi bakin. Iyi geceler Omegazin Ahalisi.

O bir süre 24 saat , hadi bilemedin 48 saat kadar bir süre değil miiiii ? Öyle öyleeee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…