Herkeşler uyuyor sanırım ex
hepiciğinin totoşunda pireler uçuşuyor onların ruhu duymuyor bizim gibi çalışkan insanlar sabahın köründe soluğu burda alıyor işte
hepiciğinin totoşunda pireler uçuşuyor onların ruhu duymuyor bizim gibi çalışkan insanlar sabahın köründe soluğu burda alıyor işte
Çalıçkanıs bis kız onlar şu an rüyalarında kimbilir ne görüyolar kimlerlen ne yapıyolarben burda kağaaatlarlan cebelleşiyom.
Kalkııııııııııııııııııııın cadılar
sanada günaydım cnm kolay gelsin .........................
Günaydın sağol tatlım hepicimize kolay gelsin inşallah.Cumanız mübarek olsun
AMİN CNM SAĞOL SANADA HAYIRLI CUMALAR............ Sen çalışıyosun dimi ben evdeyim
Günaydınnnnnlarr
Evet canım çalışıyorum,keşke evde olup televizyon ve kar manzarası keyfi yapsaydım şimdiii
Günaydın canım sana daa
sölemesi ayıp ben bugün izin verdim kendime kardan dolayıevde keyif yapıyom
Valla mı kız nası izin verdin nerem ağrıyo dedin yollar mı kapalı dedin
Biz sanırım bugün erken çıkarız geçen yağdığında 16:30 da çıkabilmiştik
ohh biz hem buraya hem oraya çalışıp kendimizi hızlandırmaya çalışan elemanlarızÇalıçkanıs bis kız onlar şu an rüyalarında kimbilir ne görüyolar kimlerlen ne yapıyolarben burda kağaaatlarlan cebelleşiyom.
Kalkııııııııııııııııııııın cadılar
ooo süper ya ben kahvaltı bilem yapmadım banada hazırlasana gelip 5 dk yiyimmgünaydın cnm ben 7 den beri ayaktayım kahvaltı hazırladım kocişe ve oğluşlarıma yaptılar kociş işe oğluşlarıda okula gönderttim şekerim bende çalışkanım tembel hiçççççççççç değilim
Günaydınnnnnlarr
ohh biz hem buraya hem oraya çalışıp kendimizi hızlandırmaya çalışan elemanlarız
ooo süper ya ben kahvaltı bilem yapmadım banada hazırlasana gelip 5 dk yiyimm
günaydınnnnnnnnn
Bende annem uyansında kahvaltıyı hazırlasın diye bekliyommm
Kim hazırlayacak kahvaltıyıben mi
ofiste ısınma sistemi bozulduda küçük bi sobayla ısınıyoz bu havada ısıtmaz evde çalışcam o yüzden
İnşallah erkn çıkarsınız :13:
ohh biz hem buraya hem oraya çalışıp kendimizi hızlandırmaya çalışan elemanlarız
Ben sabahınan kayfaltı da etmemişidim ve şu an karnımdan polifonik sesler gelmeye başladı
Bi kaşarlı sucuklu ketçaplı ve biberli ve pul biberli tost alabilir miyiiim