KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hepiciğinin totoşunda pireler uçuşuyor onların ruhu duymuyor bizim gibi çalışkan insanlar sabahın köründe soluğu burda alıyor işte

Çalıçkanıs bis kız onlar şu an rüyalarında kimbilir ne görüyolar kimlerlen ne yapıyolar ben burda kağaaatlarlan cebelleşiyom.
Kalkııııııııııııııııııııın cadılar

hepiciğinin totoşunda pireler uçuşuyor onların ruhu duymuyor bizim gibi çalışkan insanlar sabahın köründe soluğu burda alıyor işte

günaydın cnm ben 7 den beri ayaktayım kahvaltı hazırladım kocişe ve oğluşlarıma yaptılar kociş işe oğluşlarıda okula gönderttim şekerim bende çalışkanım tembel hiçççççççççç değilim

sanada günaydım cnm kolay gelsin .........................

sölemesi ayıp ben bugün izin verdim kendime kardan dolayı evde keyif yapıyom

Valla mı kız nası izin verdin nerem ağrıyo dedin yollar mı kapalı dedin
Biz sanırım bugün erken çıkarız geçen yağdığında 16:30 da çıkabilmiştik

Valla mı kız nası izin verdin nerem ağrıyo dedin yollar mı kapalı dedin
Biz sanırım bugün erken çıkarız geçen yağdığında 16:30 da çıkabilmiştik

ofiste ısınma sistemi bozulduda küçük bi sobayla ısınıyoz bu havada ısıtmaz evde çalışcam o yüzden

İnşallah erkn çıkarsınız :13:

ohh biz hem buraya hem oraya çalışıp kendimizi hızlandırmaya çalışan elemanlarız
ooo süper ya ben kahvaltı bilem yapmadım banada hazırlasana gelip 5 dk yiyimm
Günaydınnnnnlarr

günaydınnnnnnnnn

ohh biz hem buraya hem oraya çalışıp kendimizi hızlandırmaya çalışan elemanlarız

ooo süper ya ben kahvaltı bilem yapmadım banada hazırlasana gelip 5 dk yiyimm

günaydınnnnnnnnn

Bende annem uyansında kahvaltıyı hazırlasın diye bekliyommm

Son düzenleme:
ofiste ısınma sistemi bozulduda küçük bi sobayla ısınıyoz bu havada ısıtmaz evde çalışcam o yüzden

İnşallah erkn çıkarsınız :13:

inşallah canım,benim evde çalışma ihtimalim sıfır olduğundan mecbur yollara düştük işte

Elemanız biz eleman evet

Ben sabahınan kayfaltı da etmemişidim ve şu an karnımdan polifonik sesler gelmeye başladı
Bi kaşarlı sucuklu ketçaplı ve biberli ve pul biberli tost alabilir miyiiim

Ben sabahınan kayfaltı da etmemişidim ve şu an karnımdan polifonik sesler gelmeye başladı
Bi kaşarlı sucuklu ketçaplı ve biberli ve pul biberli tost alabilir miyiiim

ben size hazırladım bide van kahvaltı sofrası hazırlamışım farkında bile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…