KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

vayyy ben yirim bunları yirim yirim :KK56:

valla canım van olur ardahandan olur edirneye kadar heryerin kahvaltısı makbul şu an :KK56:
dönüp dolaşıp boğaza geliyo konu arkadaş bu ne yaa :KK52:
Allah önce gözümüzü doyursun yarım saat sonra yemeğe gidicem :KK70: oyüzden içim rahat ama boşşş senfoni eşliğinde hareketler ve danslar ediyorlar :KK76: :118: Cuma bereketli derler sabah pek bereketli olmadı akşama doğru olur herhalde :KK70: :KK52::KK52::KK52:
gözüm gönlüm açıldı 60 kiloya merdiven dayadım hala sucuklu yumurta hayali kuruyorum.Beni baştan çıkarıyosun yengeç :KK53:

Dayama çek o merdiveni ordan valla bende 55e doğru gidiyorum hatta gittim 45e düşmem lazım benim sizin gibi boyum yok 1.55im :KK35: ama yere yakın olandan korukun demiş atalarımız benden korkunnn :KK47: :KK52::KK52::KK52::KK52:

gel gel bişi olmaz sabah kahvaltısından :KK53:

Bende öyle valla ama spora başladım vericem inşallah :KK31:

Ben bütün gün totomun üstünde olduğumdan dolayı yeme konusunda frene basmam şart oldu.Spor yok hareket yok.
Yoksa benim yeme performansımla kimse yarışamaz.Gece kalkıp soğuk pirinç pilavı yemiş kadınım ben.
Gerçi yediğimi ancak sabah lavabodaki tabaktan kaşıktan hatırlıyorum.Bi psişikoloğa gitmem lazım sanırım :KK56:

kelebeeeeemmmmm kıyamam sana ya :KK70: bende evli olmasamda çocuğum olmasada formumu korayamıyorum ne evlilier var benden zayıf ve bakımlı bazen onları kıskanmıyor değilim :) Ama kötü gözlede hiç bakmam tebrik ederim aferim alırlar benden :KK9::KK9::KK52::KK52::KK52:

kelebeeeeemmmmm kıyamam sana ya :KK70: bende evli olmasamda çocuğum olmasada formumu korayamıyorum ne evlilier var benden zayıf ve bakımlı bazen onları kıskanmıyor değilim :) Ama kötü gözlede hiç bakmam tebrik ederim aferim alırlar benden :KK9::KK9::KK52::KK52::KK52:

Ben evlenirken 49,5 kiloydum şu an 58 falanım boyum 1,62.daha fazla almamam lazım şekerim burda dur demeliyim kendime.

Kızlar size bişey sormak istiyorum avatarım nasıl olmuş ? :26::KK25:

vaaaauuuuww güzel hatunsun karalama çalışmasının arkasından bile belli oluor :KK1:

Ben evlenirken 49,5 kiloydum şu an 58 falanım boyum 1,62.daha fazla almamam lazım şekerim burda dur demeliyim kendime.

vaaaauuuuww güzel hatunsun karalama çalışmasının arkasından bile belli oluor :KK1:

beraber dur diyelim mi ne dersin :KK70: benimde 45 kilo olmam lazım :KK70: ama malesef şuana kadar o kiloyu hiç görmedim va hatırlamıyorum :KK70: :KK60:

Foto için teşekkür ederim benim olduğumu nasıl anladın teşekkürler :KK70: çok sevindim bunu duyduğuma :KK52::KK52::KK52: :21: :KK16:

Ben bütün gün totomun üstünde olduğumdan dolayı yeme konusunda frene basmam şart oldu.Spor yok hareket yok.
Yoksa benim yeme performansımla kimse yarışamaz.Gece kalkıp soğuk pirinç pilavı yemiş kadınım ben.
Gerçi yediğimi ancak sabah lavabodaki tabaktan kaşıktan hatırlıyorum.Bi psişikoloğa gitmem lazım sanırım :KK56:

soğul pilavvvvvvvv ııımmmmmmmmmmmmm:KK14:

Kızlar size bişey sormak istiyorum avatarım nasıl olmuş ? :26::KK25:

harikasın güzelllkkk

beraber dur diyelim mi ne dersin :KK70: benimde 45 kilo olmam lazım :KK70: ama malesef şuana kadar o kiloyu hiç görmedim va hatırlamıyorum :KK70: :KK60:

Foto için teşekkür ederim benim olduğumu nasıl anladın teşekkürler :KK70: çok sevindim bunu duyduğuma :KK52::KK52::KK52: :21: :KK16:

Rica ederim o senin çıtırlığın :KK52: beraber dur diyelim de beraber ölmeyelim 45 kilo olursak anaaarekziya bulemiya neyin oluruz maazallah :KK53:

soğul pilavvvvvvvv ııımmmmmmmmmmmmm:KK14:

Hoşgeldin tatlım iyi uyudun mu :KK52:
Soğuk pilav yaa sorma manyaklık benimki

Evet canım çalışıyorum,keşke evde olup televizyon ve kar manzarası keyfi yapsaydım şimdiii :KK8:

Günaydın canım sana daa

öyle deme para kazanılmıyo buseferrde güne ne götürcem simdi onu düşünüommm kocama kaldım :KK51:

sölemesi ayıp ben bugün izin verdim kendime kardan dolayı :KK53: evde keyif yapıyom :KK53:

oooh yat aşağııı bnm temizlik yapmam lazımmm buzdolabı temizle koltukları sil kapıları sil yapcam bugun

Günaydın kızçelerrrrrrrrr :KK3:

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :KK24:

biri bana kolay gel desin :KK19:

Rica ederim o senin çıtırlığın :KK52: beraber dur diyelim de beraber ölmeyelim 45 kilo olursak anaaarekziya bulemiya neyin oluruz maazallah :KK53:

Hoşgeldin tatlım iyi uyudun mu :KK52:
Soğuk pilav yaa sorma manyaklık benimki

cnm evet uyudum ama simdi temizlik zamanı poffff burda konusmak daha zevkliiiiiiiiiiiiiiiiiii........sizi özlüyorum.dün sana cagrı attım. naptın konustunmu koçişleee bizler hazırızzz yani :KK9:

cnm evet uyudum ama simdi temizlik zamanı poffff burda konusmak daha zevkliiiiiiiiiiiiiiiiiii........sizi özlüyorum.dün sana cagrı attım. naptın konustunmu koçişleee bizler hazırızzz yani :KK9:

Bana çağrı gelmedikiii bebem ben sana attım en son.Bi daha kurcaliim telefonumu.
Yok canım kocacıkla konuşmadım henüz.Nası gelirim diye düşünüyorum.Araba bu havada çıkmaz ben kendi imkanlarımla gelebilirim ancak.Vesait konusunu çözersek inşallah gelirim

Bana çağrı gelmedikiii bebem ben sana attım en son.Bi daha kurcaliim telefonumu.
Yok canım kocacıkla konuşmadım henüz.Nası gelirim diye düşünüyorum.Araba bu havada çıkmaz ben kendi imkanlarımla gelebilirim ancak.Vesait konusunu çözersek inşallah gelirim

kız millet gültepeden gelicek Allah seniiiiiiiiiiiii :KK47:

öyle deme para kazanılmıyo buseferrde güne ne götürcem simdi onu düşünüommm kocama kaldım :KK51:

biri bana kolay gel desin :KK19:

Ev hanımlığı da zor şekerim Allah kolaylık versin hepimize kadınlık zor bi kere.
Bu arada sen beni aramışsın evet annemin cevapsızıyla seninkine aynı anda bakmışım,orda bi karışıklık olmuş :KK53:
Koltuk kapı silmeyiver yat aşağaaa dinlen

X