KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

yaaa azönce demiştimya işlemlerimiz var banyo vs :))))

hee bacım kızz ne cabuk yedinnnn aah ahh zayıf olunca böle oluyooooooooo

yarın ekmeyin gelin haaa:nazar:

ay resmen hadi gidin diyo bize yaa:KK60: taam taam gidiyoz. hadi kolay gelsin size:KK53:

kapatsin biz devraliriz :KK1:

bol acili tost yaptim simdide midem yaniyor iyimi :KK1: kiz hani nickinin yaninda jan 2009 yaziyor ya ordan gördüm üyelini bende ayni tarihde üye olmusdum :KK70::KK70: januar bu arada ocak ayi oluyor

he hadi bize gidek:KK34:

ay yok bacım kızzz ask olsunnn topiğim her daim canlı capcanlı heyecanlı delicanlı olsun kalsııın siz takılınnnn :KK55:

he he biliyoz kız. sen git . biz yıkarız bulaşıkları. bişey ikram etmedin gerçi ya olsun.

ay resmen hadi gidin diyo bize yaa:KK60: taam taam gidiyoz. hadi kolay gelsin size:KK53:

Kovulduk valla :KK53:

kapatsin biz devraliriz :KK1:

bol acili tost yaptim simdide midem yaniyor iyimi :KK1: kiz hani nickinin yaninda jan 2009 yaziyor ya ordan gördüm üyelini bende ayni tarihde üye olmusdum :KK70::KK70: januar bu arada ocak ayi oluyor

Afiyet bal şeker olsunn.

Evet ben onu yeni farkettimde :KK9:

Günaydın cici kariler akşamınan iyi kaynatmışınız yatakları topladınız mı bakem siz :KK53:
ghs yawrum demek evlenmeden önce planların vardı he :KK1:
bi şeyi planlamak tamamlamanın en büyük kısmıdır.Gerisi gelmese de haz verir :KK52:

Aneyler misafir geldi dün katılamadım.Kocama son zamanlarda okkuüüzz demeye başladım ben yaptığı şeylerden ötürü.
O bana hala bebişim dior :KK52:
ee bugün ne yapıyonuz?
cuma olduğu içün çok mutlu ve sakinim dışarda kar var sabah da minibüsün biri beni eziyodu:KK52:
Güldüğüme bakmayın çok korktum la

ah kuzu boyasan bi makbule gecerki

canım ya ah yaa hangi ülkedesin sende bizi davet et biz gelelim

sen bnm fotografcı oldugumu bilimuydun pekiiiiiii :KK14::KK14::KK14:

Valla mı kız ben saçlarımı kendim boyuyom valla

200 mü :44: hay MASALLAH :KK1: kiz 200 fotoyu buraya ekledinde sayfa donar :KK52:

Hepsini eklemeyik en manyakları eklerik kız :KK1:

X