- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
ben size hazırladım bide van kahvaltı sofrası hazırlamışım farkında bile değilim
Woow daha ne olsun eline koluna sağlıkk
minikkelebek gell bacım yumull sende
gözüm gönlüm açıldı 60 kiloya merdiven dayadım hala sucuklu yumurta hayali kuruyorum.Beni baştan çıkarıyosun yengeç
Allah önce gözümüzü doyursun yarım saat sonra yemeğe gidicemvayyy ben yirim bunları yirim yirim
valla canım van olur ardahandan olur edirneye kadar heryerin kahvaltısı makbul şu an
dönüp dolaşıp boğaza geliyo konu arkadaş bu ne yaa
gözüm gönlüm açıldı 60 kiloya merdiven dayadım hala sucuklu yumurta hayali kuruyorum.Beni baştan çıkarıyosun yengeç
gel gel bişi olmaz sabah kahvaltısından
Bende öyle valla ama spora başladım vericem inşallah
kelebeeeeemmmmm kıyamam sana yabende evli olmasamda çocuğum olmasada formumu korayamıyorum ne evlilier var benden zayıf ve bakımlı bazen onları kıskanmıyor değilim :) Ama kötü gözlede hiç bakmam tebrik ederim aferim alırlar benden
Kızlar size bişey sormak istiyorum avatarım nasıl olmuş ? :26:
Ben evlenirken 49,5 kiloydum şu an 58 falanım boyum 1,62.daha fazla almamam lazım şekerim burda dur demeliyim kendime.
vaaaauuuuww güzel hatunsun karalama çalışmasının arkasından bile belli oluor
Ben bütün gün totomun üstünde olduğumdan dolayı yeme konusunda frene basmam şart oldu.Spor yok hareket yok.
Yoksa benim yeme performansımla kimse yarışamaz.Gece kalkıp soğuk pirinç pilavı yemiş kadınım ben.
Gerçi yediğimi ancak sabah lavabodaki tabaktan kaşıktan hatırlıyorum.Bi psişikoloğa gitmem lazım sanırım
Kızlar size bişey sormak istiyorum avatarım nasıl olmuş ? :26:
soğul pilavvvvvvvv ııımmmmmmmmmmmmm
harikasın güzelllkkk
beraber dur diyelim mi ne dersinbenimde 45 kilo olmam lazım ama malesef şuana kadar o kiloyu hiç görmedim va hatırlamıyorum
Foto için teşekkür ederim benim olduğumu nasıl anladın teşekkürlerçok sevindim bunu duyduğuma
soğul pilavvvvvvvv ııımmmmmmmmmmmmm
Evet canım çalışıyorum,keşke evde olup televizyon ve kar manzarası keyfi yapsaydım şimdiii
Günaydın canım sana daa
sölemesi ayıp ben bugün izin verdim kendime kardan dolayıevde keyif yapıyom
Günaydın kızçelerrrrrrrrr
Rica ederim o senin çıtırlığınberaber dur diyelim de beraber ölmeyelim 45 kilo olursak anaaarekziya bulemiya neyin oluruz maazallah
Hoşgeldin tatlım iyi uyudun mu
Soğuk pilav yaa sorma manyaklık benimki
cnm evet uyudum ama simdi temizlik zamanı poffff burda konusmak daha zevkliiiiiiiiiiiiiiiiiii........sizi özlüyorum.dün sana cagrı attım. naptın konustunmu koçişleee bizler hazırızzz yani
Bana çağrı gelmedikiii bebem ben sana attım en son.Bi daha kurcaliim telefonumu.
Yok canım kocacıkla konuşmadım henüz.Nası gelirim diye düşünüyorum.Araba bu havada çıkmaz ben kendi imkanlarımla gelebilirim ancak.Vesait konusunu çözersek inşallah gelirim
öyle deme para kazanılmıyo buseferrde güne ne götürcem simdi onu düşünüommm kocama kaldım
biri bana kolay gel desin
kız millet gültepeden gelicek Allah seniiiiiiiiiiiii
Valla mı
Ay gelmek istiyom kuzum ben de yaa
kızım gel cnm ya ben seni esensehir sapağından alıyım hatta erken cık önce bize gider sonra oglen oraya giderizz