- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
henüz zorlanmalar pek başlamadı işim oturarak memurum ben sıkıntısı olmuyor şimdilik zaten henüz 6 aylık bir iki ay sonra fenalaşırım
isim duru düşündük artık her kafadan bir söz çıkmaya başlamıştı herkes isim söyleme hatta dikte etmeye başlayınca kestirip atalım dedik yoksa farklı isimler düşünüyorduk :)
tecrübe edinelim senden :)
Duru ismi çok güzel çok beğendim.siz başkalarına onu söyleyin ama belki değiştirirsiniz fikrinizi.
evet başkalarının fikir beyan etmesi benim de hoşuma gitmiyor.Kimin çocuğu ise o koysun dimi ya
başkalarıda annem oluyor :)) oyüzden kırmakta istemediğimden adı var dedim duru aslında bizde sevdik anlamıda güzel ama değişmeyecek değil değişebilir :))
karışma diyemeyeceğimize göre mutlaka yorum eklenecektir. oğlum olursa kimse ağzını açamaz daha şimdiden yağız diyorum. ama kızım olursa da
çok karıştırtmam gibi geliyor fikir alırım ama son karar benim olacaktır
gönlünden oğlan geçiyor demek ki :)
yalan yok evet ama kız çocuğu başka derler ve buna inanıyorum ayrıca eşimde kız istiyor.. çin takvimine bakıyor bol bol
ben kıza meraklıyım.abimin 2 oğlu var o yüzden kızım olsa severken yer bitirirler herhalde :)
çin takvimi ne oluyor ya? ona göre denk getirince oluyor mu acaba :44:
bizde de çok kız var ondan erkeğe merak sardım sanırımkız olsa ayrı sevinirim çünkü kız çocuk büyütmek apayrı bir nimet
çin takvimie bakıyorsun mesela yaş 25 hamile kaldığın ay mart denk getirdiğinde kutu da kız yazıyor öyle bişey işte çinde 700 yıldır uygulanan bişeymiş
ama herkese tutmuyrönce Allah bilir tabiki.
kız anne babaya daha yakın oluyor.yuvadan uçuyor ama olsun bırakmıyor.
evet canım gönülden geçiyor elbette ama allah bilir artık her zaman hayırlı evlat olsun denir ya o hesap.
çin takvimini ben de denerim belki
TABİKİ DE önce hayırlı sağlıklı olsun bizimkisi hayal işte.
düşünüyor musun artık bebek ? inşallah kızın olur istiyorsan
daha değil aslında.şubatta alım olur atanırsam bir süre daha ertelenir ama atanamazsam düşünesim var :))
hem şubata kadar mali yönden de işleri az buçuk yoluna koyarız,bir düzen oturturuz evimizde.
inş canım allah herkesin gönlüne göre versin
sipidim çin bende tutmadı erkek dedi bana :)
sipidiii sen bebiş yapma oğlan oluncada adı yağız değil cango :)) hem arkadaşlarını evine davet etme ihtimali var :)) Allah hayırlısını nasip etsin
AYH KOPtum yine heeee aynen öyle yağız canga koyacağız zaten 2 isim daha hoş olur dedik
ne güzel dost canlısı bir evlada sahibim
hayırlısı olsun canım inşallah istediklerin olur
dr gidip kontrole gir mutlaka gebelik öncesi 6 ay önceden kontrole gelin diyorlar ya
kuzucuk
mügede çok güzel isim bende seviyorum o ismi inşallah gönlüne göre olur
yok desende etkisinde kalıyorsun aa evet aslında güzel olabilir filan diyorsun aslında beğenmesen bile sevdiğin birinin fikri olduğu için filan bir an önce koyalım dedik bizde :))börte umay filan aslında hoşuma gidiyordu
sipidim çin bende tutmadı erkek dedi bana :)
sipidiii sen bebiş yapma oğlan oluncada adı yağız değil cango :)) hem arkadaşlarını evine davet etme ihtimali var :)) Allah hayırlısını nasip etsin
çok dost canlısı :)))
amin hepimizin :)
haklısın,ne olur ne olmaz.sağlıklı bir gebelik için şart.
iyi yapmışsınız :) sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inş.
sizin mesai bitiyor gidersiniz birazdan
amin hepimizin :)
haklısın,ne olur ne olmaz.sağlıklı bir gebelik için şart.
iyi yapmışsınız :) sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inş.
sizin mesai bitiyor gidersiniz birazdan
yaa bitsin artık gidelim kuzucuk bu gün pek güzel şeyler yaşatmadılar bana
hadi bitti bitti :)
hayırdır moralini mi bozdular