KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hosgeldin mandisim nasilsin ? bebisimiz nasil ?

kelebegim ofeliam datlucadum merve nerdesiniz önceden sohbetler havada ucusurdu simdi herkese köseye cekildi ben bile

iyiyim kuzum buralardayım sen nerdesın gozukmuyorsn yıne..

kızlarrrr selam ben geldimmm

hosgeldin mandisim nasilsin ? bebisimiz nasil ?

kelebegim ofeliam datlucadum merve nerdesiniz önceden sohbetler havada ucusurdu simdi herkese köseye cekildi ben bile

bunaldımm bunaldım D:

Günaydın kızlar nasılsınız?
Mandişim hoşgeldin tatlım balım nası geçti tatil bebicik napıyo tepiniyo mu çok annesi
şipidi neden bunaldın kuzum kime sıkıldın söle dövelim hemen
ofeli ve rabiş nörüyonuz kızlar.Valla ben arada muhabbete gelmek istiyorum ama maalesef yerim değişti şu an işler daha yoğun ve arkada ekranım net olarak başkaları tarafından görünüyo,o yüzden mesai içinde sürekli gelemiyorum :26:
sinir oluyorum yaaa.evde oturup evimin kadını çocuklarımın anası olajam bee bu ne yawww

hayırdır sipidicim

hiç gelmiyorsun sen de buraya artık hatta kimsecikler gelmiyor

kimse olmuyor ki ben devamlı kk dayım aslında
ne biliyim dün öyle bi anda geldiler

günaydın kelebeğim sen nasılsın?
olsun kız yine de çalışmak gibisi yok,evde otur otur nereye kadar

kimse olmuyor ki ben devamlı kk dayım aslında
ne biliyim dün öyle bi anda geldiler

ben de buralardayım
arada insana geliyor öyle ben de dün öleydim artık dayanamadım akşam eşime patladım

aynen öyle bugüne bişeyciğim kalmadı bile
senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun uzun zamandır yoktun sen de

benim de kalmadı sayılır
her şey iyi çok şükür.evimize taşındık.yerleştik.tek eksik doğalgazımız yok daha.küçük tüpte yemek yapmaya çalışıyorum
bir de dershanede çalışmaya başladım.o da güzel gidiyor

sen neler yapıyorsun?

çok şükür canım oda yakında zamanda gelir bağlanır şansına havalar bahar kış olsa doğalgazsız hiç yapılmaz herhalde

bende bildiğin gibi işte çalışıyorum. aynen devam yani

çok şükür canım oda yakında zamanda gelir bağlanır şansına havalar bahar kış olsa doğalgazsız hiç yapılmaz herhalde

bende bildiğin gibi işte çalışıyorum. aynen devam yani

geçen sene kiradayken çok sıkıntı çekmiştik.kasımda bağlanmıştı gaz,havalar da soğumuştu.umarım o kadar geçe kalmaz bu sefer :18:

ama şimdi kendi evim,geç gelse de no problem :)

geçen sene kiradayken çok sıkıntı çekmiştik.kasımda bağlanmıştı gaz,havalar da soğumuştu.umarım o kadar geçe kalmaz bu sefer :18:

ama şimdi kendi evim,geç gelse de no problem :)

inşallah bu sefer hemen gelir başvuru falan yapmadınız mı ?
insanın kendi evi gibisi yok dimi. Rabbim isteyen herkese ev almayı nasip etsin..

inşallah bu sefer hemen gelir başvuru falan yapmadınız mı ?
insanın kendi evi gibisi yok dimi. Rabbim isteyen herkese ev almayı nasip etsin..

apartman yeni ya ilk başvuruyu hemen biz yaptık çabuk gelsin diye.bakalım proje olayları fln varmış.yoksa kutumuz kondu hemen şansımıza.
sanırım sabrın sonu güzel olacak yeter ki beklemeyi bilmek lazım :)

öyle vallahi canım,kafam çok rahat.ev sahibi derdi yok,ne der ne eder düşüncesi yok.ha çıkardı çıkaracak derdi yok.
süper bir şeymiş dediğin gibi isteyen herkese nasip etsin Allahım

inşallah havalar soğumadan gelir sıkıştırın devamlı proje çizilecek falan zor iş olabilir bide onun için para alıyorlar ama sizden mi kimden alacaklar bilmiyorum

aynen öyle çok şükür kirada oturmadım ama Allah oturana yardım etsin ev kendinin olunca istediğini alıp yapabiliyorsun küçükte olsa sığmasam da en azından benim diyorsun

bizden bişi çıkmıcak canım,mütahit bakıyor ona.sıkıştırcaz artık çabuk olsun diye :)
yemekle uğraşıyorum bir yandan eşim öğlenleri eve geliyor, küçük tüpte de pek zor oluyor

oturduğum yerden karşı odayı görüyorum,camı açıktı,bişi atladı camdan bir baktım kara bir kedi
pisttt dedim kaçtı hemen ama korktum az buçuk

bizden bişi çıkmıcak canım,mütahit bakıyor ona.sıkıştırcaz artık çabuk olsun diye :)
yemekle uğraşıyorum bir yandan eşim öğlenleri eve geliyor, küçük tüpte de pek zor oluyor

eskiden nasıl yapıyorlarmış ya tüm gün küçük tüple :26::26:

oturduğum yerden karşı odayı görüyorum,camı açıktı,bişi atladı camdan bir baktım kara bir kedi
pisttt dedim kaçtı hemen ama korktum az buçuk

sineklik taktır canım benimde girebileceği seviye de bazen camın önüne geliyorlar beni izliyorlar. ama içeri girmiyorlar

eskiden nasıl yapıyorlarmış ya tüm gün küçük tüple :26::26:

sineklik taktır canım benimde girebileceği seviye de bazen camın önüne geliyorlar beni izliyorlar. ama içeri girmiyorlar

dimi ya eskiden hayat gerçekten zormuş,çok rahatız şu çağda çok şükür

sineklik hadi yaza taktırırız dedik,çok masraf oldu onlar da baya tutuyormuş. napim artık gözüm ordayken açıcam camı

güldürdün beni ben severim kedicikleri ama izinsiz giremezler evime :) bazen düşünüyorum sahiplenmeyi ama cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…