KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

evet canım şimdi herşeyin ya hazırı var ya cidden çok kolay oluyor annelerimiz özellikle de ananelerimiz çekmiş fazlasıyla...

sineklik koçtaşta falan 15 TL 2 pencereye çıkıyor ama yapıştırmalı diğerlerinden yaptırırsanız da biz 4 odaya toplam 6 cama geçen sene 70 TL verdik plastik çekip açıyorsun falan

benim öyle 1 kedim vardı akşam eve gidiyim mutfak ışığı yandığı anda camın önünde cama sürtünüyor miyavlıyor sinekliği açıyordum gelsin diye elimi çıkardığım anda kaçıyordu sinekliği takana kadar da gelmiyordu

hamileydi dışarı yemek koyuyordum camın önünden falan asla yemiyordu sonra doğum yaptı sanırım beni unuttu

hoşgeldin tatildemiydin yoksa :44::44:

evet kuzucuk :)

hosgeldin mandisim nasilsin ? bebisimiz nasil ?

kelebegim ofeliam datlucadum merve nerdesiniz önceden sohbetler havada ucusurdu simdi herkese köseye cekildi ben bile

hosbuldum rabisim iyiyiz gezdik geldik :) sohbetler yine ucusur insallah :)

bunaldımm bunaldım D:

hayırdır sipidim

tatil süperdi minnagım niye biterki güzel seyler hemen tatil günleri calıssak is günleri tatil yapsak :)
tepiniyor minnagım
ekranının göz önünde olması kötü malum ispiyonlar havalarda ucabilir özelini görebilirler filan neyse cevirme ihtimalin yokmu minnak ekranı
ahhh ahhh evimin kadını cocuklarımın anası olmak benimde hayalim minnak kocam zengin aga olsa her istedigim olsa pufff :))

aa uygunmuş ya bizi kandırmışlar o zaman

işte kediler iyi hoş da nankör oluyorlar gerçekten evin içinde çok zor ki eşim istemez.benden pinpiriklidir.

mandişçim nasılsın? :)

işte kediler iyi hoş da nankör oluyorlar gerçekten evin içinde çok zor ki eşim istemez.benden pinpiriklidir.

Bİ ARaştır ÖYLE çok pahalı bieşy değil yapışkanlıdan al eşin yapar

evin içien bende almam onu hamile diye alıyım dedim yemek yedi mi yine yallaj dışarı çok şişmandı herhalde son zamanı falandı

mandalina nasılsn ?
eti canganın yeni reklamını gördün mü ? eşim diyor ki bizim çocuk eve misafir çağırmış

baktım şimdi sitesinden uygunmuş.olmadı hemen alıp o odaya takarız.diğerlerini de sabit yaptırırız yaza.
senin eşin de öyle mi? çok maharetli benimki.sürgülü gardropu kendi söküp tekrar monte etti.ama zor oldu
banyo dolabı sipariş ettik netten.gelicek kendi kurup monte edicek,matkap falan her şey mevcut evde.çok şanslıyım bu yönden

kayınvalidemlerin apartmanda vardı kedicik,doğurdu sadece bir oğlu var şimdi ayrılmıyorlar ordan.oğlan annesi kadar oldu hala annesini emiyor bilmem artık oyun mu yapıyor :))

Son düzenleme:
ben kaçıyorum şimdilik,kitap okuyayım biraz.
sana kolay gelsin sipicim hayırlı işler.ben de 3 gibi gidicem.
görüşürüz

Bizde de var elinden geldiklerinin hepsini yapar çekyatın altındaki bir bölüm sadece ona ait

emiyordur annesi de rahatsız olmuyor ise

iyiyim kuzucuk sen nasılsın yabsenin aatama sonucların belli olmadımı tercih yapmısmıydın

kediler mi hımm heryeri tırnaklayan kıl döken varlıklar :))

iyiyim sipidim sen nasılsın
yaa bu sabah izledim onu koptum gülmekten esim diyorki neyine güldün bu kadar komik degil anlattım sonra seni oda koptu aklıma direk sen geldin :)))

iyiyim sipidim sen nasılsın
yaa bu sabah izledim onu koptum gülmekten esim diyorki neyine güldün bu kadar komik degil anlattım sonra seni oda koptu aklıma direk sen geldin :)))

aynen bizde çok güldük her çıktığında da acayip gülüyorum
çocuk derdimiz bitti bide başımıza arkadaşları çıktı

face kullanıyor musun ?

iyiyim kuzum buralardayım sen nerdesın gozukmuyorsn yıne..

zamansizlik yedi bitirdi beni
duydumki bi oglusun daha oluyormus tebrikler canim hamilelin nasil gecti bulantin filan oldumu ?

nörem kiz calis calis calis :2: herseyden istifa etcem olca bu
evde otur cocuklarinin anasi olda gör gercek dünyayi

iyiyim kuzucuk sen nasılsın yabsenin aatama sonucların belli olmadımı tercih yapmısmıydın

kediler mi hımm heryeri tırnaklayan kıl döken varlıklar :))

çoktan oldu canım atamalar ben tercih yaptım da puanım yetmedi dershanede çalışıyorum şimdi.
ben kedileri hem seviyorum hem de senin dediğin yönden de bakıyorum.kılı tırnağı ağır basıyor

Günaydın cankızlar nasılsınız?
Yine pazartesi geldi sevmiyorum sevmiyorum

hamileyken zor oluyor mu çalışmak
nasıl bu arada bebişin,isim düşündünüz mü

henüz zorlanmalar pek başlamadı işim oturarak memurum ben sıkıntısı olmuyor şimdilik zaten henüz 6 aylık bir iki ay sonra fenalaşırım

isim duru düşündük artık her kafadan bir söz çıkmaya başlamıştı herkes isim söyleme hatta dikte etmeye başlayınca kestirip atalım dedik yoksa farklı isimler düşünüyorduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…