- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
dimi ya eskiden hayat gerçekten zormuş,çok rahatız şu çağda çok şükür
sineklik hadi yaza taktırırız dedik,çok masraf oldu onlar da baya tutuyormuş. napim artık gözüm ordayken açıcam camı
güldürdün beniben severim kedicikleri ama izinsiz giremezler evime :) bazen düşünüyorum sahiplenmeyi ama cesaret edemiyorum.
hoşgeldin tatildemiydin yoksa :44::44:
hosgeldin mandisim nasilsin ? bebisimiz nasil ?
kelebegim ofeliam datlucadum merve nerdesiniz önceden sohbetler havada ucusurdu simdi herkese köseye cekildi ben bile
bunaldımm bunaldım D:
Günaydın kızlar nasılsınız?
Mandişim hoşgeldin tatlım balım nası geçti tatil bebicik napıyo tepiniyo mu çok annesi
şipidi neden bunaldın kuzum kime sıkıldın söle dövelim hemen
ofeli ve rabiş nörüyonuz kızlar.Valla ben arada muhabbete gelmek istiyorum ama maalesef yerim değişti şu an işler daha yoğun ve arkada ekranım net olarak başkaları tarafından görünüyo,o yüzden mesai içinde sürekli gelemiyorum :26:
sinir oluyorum yaaa.evde oturup evimin kadını çocuklarımın anası olajam bee bu ne yawww
evet canım şimdi herşeyin ya hazırı var ya cidden çok kolay oluyor annelerimiz özellikle de ananelerimiz çekmiş fazlasıyla...
sineklik koçtaşta falan 15 TL 2 pencereye çıkıyor ama yapıştırmalı diğerlerinden yaptırırsanız da biz 4 odaya toplam 6 cama geçen sene 70 TL verdik plastik çekip açıyorsun falan
benim öyle 1 kedim vardı akşam eve gidiyim mutfak ışığı yandığı anda camın önünde cama sürtünüyor miyavlıyor sinekliği açıyordum gelsin diye elimi çıkardığım anda kaçıyordu sinekliği takana kadar da gelmiyordu
hamileydi dışarı yemek koyuyordum camın önünden falan asla yemiyordu sonra doğum yaptı sanırım beni unuttu
aa uygunmuş ya bizi kandırmışlar o zaman
işte kediler iyi hoş da nankör oluyorlar gerçektenevin içinde çok zor ki eşim istemez.benden pinpiriklidir.
mandişçim nasılsın? :)
Bİ ARaştır ÖYLE çok pahalı bieşy değil yapışkanlıdan al eşin yapar
evin içien bende almam onu hamile diye alıyım dedim yemek yedi mi yine yallaj dışarı çok şişmandı herhalde son zamanı falandı
mandalina nasılsn ?
eti canganın yeni reklamını gördün mü ? eşim diyor ki bizim çocuk eve misafir çağırmış
baktım şimdi sitesinden uygunmuş.olmadı hemen alıp o odaya takarız.diğerlerini de sabit yaptırırız yaza.
senin eşin de öyle mi? çok maharetli benimki.sürgülü gardropu kendi söküp tekrar monte etti.ama zor oldu
banyo dolabı sipariş ettik netten.gelicek kendi kurup monte edicek,matkap falan her şey mevcut evde.çok şanslıyım bu yönden
kayınvalidemlerin apartmanda vardı kedicik,doğurdu sadece bir oğlu var şimdi ayrılmıyorlar ordan.oğlan annesi kadar oldu hala annesini emiyor bilmem artık oyun mu yapıyor :))
aa uygunmuş ya bizi kandırmışlar o zaman
işte kediler iyi hoş da nankör oluyorlar gerçektenevin içinde çok zor ki eşim istemez.benden pinpiriklidir.
mandişçim nasılsın? :)
Bİ ARaştır ÖYLE çok pahalı bieşy değil yapışkanlıdan al eşin yapar
evin içien bende almam onu hamile diye alıyım dedim yemek yedi mi yine yallaj dışarı çok şişmandı herhalde son zamanı falandı
mandalina nasılsn ?
eti canganın yeni reklamını gördün mü ? eşim diyor ki bizim çocuk eve misafir çağırmış
iyiyim sipidim sen nasılsın
yaa bu sabah izledim onu koptum gülmekten esim diyorki neyine güldün bu kadar komik degil anlattım sonra seni oda koptu aklıma direk sen geldin :)))
aynen bizde çok güldük her çıktığında da acayip gülüyorum
çocuk derdimiz bitti bide başımıza arkadaşları çıktı
face kullanıyor musun ?
sipidim eklisin ya bende yoksa benmi sen sandıgım kisi baskasımı :)
emin misin ? bende öyle çok kk dan kişiler varki
bende yok :) genelde birebir tanıdıklarım var
iyiyim kuzum buralardayım sen nerdesın gozukmuyorsn yıne..
Günaydın kızlar nasılsınız?
Mandişim hoşgeldin tatlım balım nası geçti tatil bebicik napıyo tepiniyo mu çok annesi
şipidi neden bunaldın kuzum kime sıkıldın söle dövelim hemen
ofeli ve rabiş nörüyonuz kızlar.Valla ben arada muhabbete gelmek istiyorum ama maalesef yerim değişti şu an işler daha yoğun ve arkada ekranım net olarak başkaları tarafından görünüyo,o yüzden mesai içinde sürekli gelemiyorum :26:
sinir oluyorum yaaa.evde oturup evimin kadını çocuklarımın anası olajam bee bu ne yawww
iyiyim kuzucuk sen nasılsın yabsenin aatama sonucların belli olmadımı tercih yapmısmıydın
kediler mi hımm heryeri tırnaklayan kıl döken varlıklar :))
Günaydın cankızlar nasılsınız?
Yine pazartesi geldisevmiyorum sevmiyorum
evet pazartesi bugün malesef ve benim için 16 gün sonra iş başı puffffffffff
hamileyken zor oluyor mu çalışmak
nasıl bu arada bebişin,isim düşündünüz mü