- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
bekarken benimki de aramazmış ama niyeyse evlendikten sonra arar oldu
herhalde karısının yapıp getirmesi ayrı keyifli oluyor :)
Türk kahvesi hımm bende şu çaycıya söyleyim getirsin eşim grip olmuş iki gündür halsiz içmiyor dolayısıyla bende içmiyorum :))
iş yerinde de içmek istiyorum ama öyle çayçı olayı yok.bir kettle var onunla nescafe yapıyoruz.
şu şazili var ya güzel oluyor mu acaba?
Bide şekersiz içiyor ikimize de ayrı ayrı yapmak zorunda kalıyorum.
1 milyncularda 5 tl kahve makiesi var al yap bizim kend kahve mak. var yapıp içiyorz
nescafeyi şekersiz içiyorum ama niyeyse türk kahvesini içemiyorum
hafta içi ders aramız 5 dk,h.sonu da 10dk ama yine de vakit yetmiyor.derse çay kahve ile girmek de yasak.bir tek birebir derslerde alabilirmişiz yanımıza.
nescafeyi de boş dersim varsa yapabiliyordum ancakartık okullar da açıldı yoğunluktan onu bile bulamayabilirim.
BENDe sevmem şekersiz
o zaman öyle karıştırmalılardan al dene belki güzeldir
markette tanıtımını yaparlarken burun kıvırıyordum ama sanırım denicem
BEN hazır içecekleri çok fazha sevemiyorum ama bi dene vardır güzel bir yanı
Bide şekersiz içiyor ikimize de ayrı ayrı yapmak zorunda kalıyorum.
iç bakalım fazla içme ama sen kahve sonuçta
iş yerinde de içmek istiyorum ama öyle çayçı olayı yok.bir kettle var onunla nescafe yapıyoruz.
şu şazili var ya güzel oluyor mu acaba?
günde bir fincan serbest canım bende o hakkımı sonuna kadar kullanıyorum :))
tatildeyken kumda kahveyi denedim ilk defa çok hoşuma gitti evde aynı sistemi kurmayı planlıyorum denedinizmi beğendinizmi bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti
denedik biz onu kuzucuk sazilli Türk kahvesine bire bir benzetmişler tadını ama senni evde yaptığına değil çaycıdan gelen kahveye benziyor bu kadar benzer yakalayacaklarını tahmin etmemiştik ama iyiydi paket olarak alıyoruz gelen misafirlerimize zaman varsa yapıyoruz işyerinde yoksa çaycıdan söylüyoruz bardağıda var paketinde herşeyiyle tam takım yapmışlar bir kullanımlık :) yanlız ortası yazan şekersiz şekerli yazanı orta tadında ilave şeker isteyebilir
aslında sevmesek iyi.ne kadar sağlıklılar ki hiç bilmiyoruz.
ama işte hızlı hayata ayak uydurmaya çalışıyoruz.
günde bir fincan serbest canım bende o hakkımı sonuna kadar kullanıyorum :))
tatildeyken kumda kahveyi denedim ilk defa çok hoşuma gitti evde aynı sistemi kurmayı planlıyorum denedinizmi beğendinizmi bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti
bende ilk defa duydum kızlar kumda izmirde içtim kızlarağasında kumda dibek kahvesi ama normal kahvede kumda oluyormuş ocağın üstüne bir tepsi koymuşlar içinede akvaryum kumu koymuşlar ocak yandıkça kızgın kumda bakır cezvede tek fincanlık yapıyorlar
sipidi benim facede fotosu var bak istersen
!ÇİMDEN GELDİGİ GİBİ ~~~: KUMDA NEFİS TÜRK KAHVESİ ...
Eki Görüntüle 517419
netten bunları bulabildim kızlar
evet gercekten turk kahvesi cok guzel biz kızlar aramızda bazı gunler kahve gunu yaparız ve fal bakarız gerci tutturamıyoruz ama olsun
!ÇİMDEN GELDİGİ GİBİ ~~~: KUMDA NEFİS TÜRK KAHVESİ ...
Eki Görüntüle 517419
netten bunları bulabildim kızlar
günaydın