- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
ne yedin sipidi
ben zeytin peynir erik marmelatı turşu yedim :)
bugün menümüz
peynir
kavun
salatalık
domates
yaa kavun dedin de kaç gündür canım çekiyor eşime demeyi unutuyorum hemen arayım aklıma gelmişken alsın akşama bana :)
canım .eker diye söylemek istemediim ama sonra dedim bunları hepsi ulaşabilieceği şeyler akşam ye sende afiyet olsun
evet o kısmı var sipidim herkesi tembihliyorum zaten bana göndereceğiniz birşey değilse söylemeyin gönderebileceğiniz şeyse söyleyin diye :)))
o saydıkların bahçede bol bol varya evde de bol var o yüzden sorun değil ama kavu gerçekten kaç gündür aklımdaydı hep söylemeyi unutuyordum eşime sen hatırlatmışken hemen aradım dedim akşama alacak
hem kavun yemek bebeğin tatlı dilli olması demekmiş :))
evet canım dikkat etmeye çalışırım genelde canı ister bişey olur yapamam diye.
akşam bol bol ye bal gibi bir çocuk olsun
geçenlerde eşime dedim kavun yemek bebişi tatlı dilli yaparmış diye diyorki o zaman kavun yemek yasak sana kız olacak tatlı dilli olup erkekleri peşinden koşturmasın :) adamın mantığına bak
Allahım ya nasıl bir mantıkla düşündü ise
böyle çok mantıklı düşünceleri vardır kocamın :)şakada yapmıyor ciddi ciddi söylüyor :)
minnakında belli olsun onun eşide aynı benimki gibi incileri oda döker
büyük ihtimalle sipidim seninde aynı olur :)
Afiyet olsun kızlar.
Az önce baktım akıntım artmış gibi o yüzden akşam doktora gidicem
eşim de akşam doktor varmıdır bi sor diyo
nöbetçi olmaz mı
olur dimi yaa
erkeklerin mantığı hemen hemen aynı. benim eşim daha olmayan üzerine yorumlar yapıyor..
kızı olucakmış. büyüyünce hiç anne demeyecek hep babasını sevicekmiş.falan filan.. mutlaka hepsi aynı düşüncede oluyor.
eşim kız çocuk delisi hiç oğlum olsun demiyor
yaa sende ona baba der hepde 18 inden sonra koca der bakalım görsün acı gerçekleri :))
hahaha onun kızı evlenmeyecekmiş ciddi ciddi hayallar kuruyor ya ilk çocuk erkek olsa ne yapar bilmiyorum
yaa benimkide aynısını diyor evlenmeyecekmiş diyorum annesini niye aldın baban haklı diyor ne yapsa ne etse
olur canım devlette de özeldede olması lazım en son gidişimizde sormuştuk bizim doktora doğum gece olursa ne yapacaz diye 6 doktoruz burada her birimiz sırayla nöbet tutuyoruz kime denk gelirsen o ilgilenir demişti devlettede acilde pratisyenler var ama kendileri aşan durumlarda uzmanları çağırıyorlar nöbetçi uzmanlar yukarda odalarda dolanıyor normalde ama aşan durumlarda iniyorlar
minnak hemen izin alıp gitmeyi neden düşünmedin aşırı değil sanırım kendi kendine en iyisini anlarsın ayaklarını uzat koltuğunuda yatır azcık dinlen eğer imkanın yarsa uzanmaya çalış bir yarım saat
aynen öyle , :) turşunu kurarız artık napalım.
Uzancak yer revir var burda koltukta dinlenme moduna geçemiyorum kalabalık dikkat çeker.çok yoğun mandiş bırakıp gidemiyorum da.
Şimdi tekrar lavaboya gidicem kontrole.Yakında tuvalet yok gidip gelmem nerdeyse 10 dk sürüyo ne biçim işyeri yaaa
akşam hastaneye baskın vericem en azından kontrol etsin kesede falan sorun var mı diye
aynen öyle , :) turşunu kurarız artık napalım.
Uzancak yer revir var burda koltukta dinlenme moduna geçemiyorum kalabalık dikkat çeker.çok yoğun mandiş bırakıp gidemiyorum da.
Şimdi tekrar lavaboya gidicem kontrole.Yakında tuvalet yok gidip gelmem nerdeyse 10 dk sürüyo ne biçim işyeri yaaa
akşam hastaneye baskın vericem en azından kontrol etsin kesede falan sorun var mı diye
kuramaz merak etme hele şimdikiler ane karnında bilip doğuyor ne fettan oluyorlar :))
minnak okadar uzun sa niye yürüyorsun bırak gitme revire git azcık yoğunsa yoğun sen den önemlimi revirde azcık dinlen kuzum tuvalate gidip gelme okadar yol yürüme minnak