KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

minnak okadar uzun sa niye yürüyorsun bırak gitme revire git azcık yoğunsa yoğun sen den önemlimi revirde azcık dinlen kuzum tuvalate gidip gelme okadar yol yürüme minnak

çişim de geliyo mandişim gitmem lazım :KK1:
az önce gittim yine gelmişti.zaten sildikçe geliyo
çok koyu renkte değil.kasık ağrım kesildi şu an

dün de eşime sinir oldum canım sıkkın zaten oturup ağlicam :KK43:
kuzenim mesaj atmış ya sen gel ya biz diye.ne zamandır gelelim diyo hep bişey çıkıyo haftalardır ayıp oldu.
kuzenimi çağırim dedim cumartesi için çağırma yorulursun,sen git dedi.
ben de bi iş yapmicam ne yorulcam dedim.
iyi nası istersen öyle yap sonra bana yok öyle oldum yok böyle oldum deme dedi :KK43:
sanki ben bilerek yapıyorum.çok üzüldüm konuşmadım sorduklarına da yarım ağızla cevap verdim yattım koltukta uyuyakalmışım
rüyamda da evden kaçıyodum koşa koşa

çişim de geliyo mandişim gitmem lazım :KK1:
az önce gittim yine gelmişti.zaten sildikçe geliyo
çok koyu renkte değil.kasık ağrım kesildi şu an

dün de eşime sinir oldum canım sıkkın zaten oturup ağlicam :KK43:
kuzenim mesaj atmış ya sen gel ya biz diye.ne zamandır gelelim diyo hep bişey çıkıyo haftalardır ayıp oldu.
kuzenimi çağırim dedim cumartesi için çağırma yorulursun,sen git dedi.
ben de bi iş yapmicam ne yorulcam dedim.
iyi nası istersen öyle yap sonra bana yok öyle oldum yok böyle oldum deme dedi :KK43:
sanki ben bilerek yapıyorum.çok üzüldüm konuşmadım sorduklarına da yarım ağızla cevap verdim yattım koltukta uyuyakalmışım
rüyamda da evden kaçıyodum koşa koşa

ooo minnağım hormanların horon tepmeye başlamış senin kuzum
eşin bir bakıma haklı ne olursa olsun evine çağırdığın birine elbet yoruluyorsun hiç birşey yapmadım desende yorulıyorsun bu günlerin önemli dikkat etmelisin hee eve kapan demiyorum ama azcık daha dikkat etmelisin
şu sık tuvalete gitmeler anladım ama başka yere gitme yürüme çok
rüyalar normal kabuslar görmen de normal dert etme
doktorunu aradınmı akşam için bir arayıp sor belki kendi doktorun yoktur sen arayınca bekler filan

:KK1::KK1::KK1: aynen bizimkide öyle, ben oğlum olsun istiyorum ama ya kız çocuğu çok başkadır ama ne biliyim :KK16::KK16:

tabiki kız başka sipidi birkere anneye daha düşkün daha vijdanlı merhametli yardımsever oluyorlar ev işlerinde yardımcın alışverişte arkadaşın sohbette sırdaşın olur erkekler öyle değilki ama bende ilk ocuğum erkek olsun isterdim ne bileyim daha güçlülerya kızlar daha kırılgan ya kötü bir eşe düşüp kırılmasından kokrtuğumdan oğlum olursada ev işinde herşeyde eşine yardımcı merhametli biri yetiştirmek eşine eziyet etmeyen biri olsun diye sağlıklı olsun hayırlı olsunda gerisi önemli değil gerçi

tabiki kız başka sipidi birkere anneye daha düşkün daha vijdanlı merhametli yardımsever oluyorlar ev işlerinde yardımcın alışverişte arkadaşın sohbette sırdaşın olur erkekler öyle değilki ama bende ilk ocuğum erkek olsun isterdim ne bileyim daha güçlülerya kızlar daha kırılgan ya kötü bir eşe düşüp kırılmasından kokrtuğumdan oğlum olursada ev işinde herşeyde eşine yardımcı merhametli biri yetiştirmek eşine eziyet etmeyen biri olsun diye sağlıklı olsun hayırlı olsunda gerisi önemli değil gerçi

evet canım bizim ailede kız çocuğu da çok fazla sanırım ben ondan da istiyorum. bakalım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ikiz olmasında

evet canım bizim ailede kız çocuğu da çok fazla sanırım ben ondan da istiyorum. bakalım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ikiz olmasında

hii ikiz korkum var zaten eşim ikiz annesi babası ikiz ve eşimin kardeşlerinin ikiz bebeği yok yani o gen ortada bana patlama ihtimali yüksek hamiş kaldığımda ilk sordukları ikizmi oldu :)))

hii ikiz korkum var zaten eşim ikiz annesi babası ikiz ve eşimin kardeşlerinin ikiz bebeği yok yani o gen ortada bana patlama ihtimali yüksek hamiş kaldığımda ilk sordukları ikizmi oldu :)))

:KK1::KK1: benimde eşimin kardeşi ikizmiş ama yaşamamış 1 tanesi ölmüş. umarım bize de patlamaz

melek olarak gitmiş Allah rahmet etsin
ihtimalleri yüksek sipidim hayırlısı olsun aslında güzel olur bir seferde iki tane ama çalışan için bakması büyük sıkıntı işte

Allah isteyene versin canım ya. o zman ultrason olmadığı için anlamamışlar.
ben ayrı zamanlarda isterim dediğin gibi zor :KK16:

ooo minnağım hormanların horon tepmeye başlamış senin kuzum
eşin bir bakıma haklı ne olursa olsun evine çağırdığın birine elbet yoruluyorsun hiç birşey yapmadım desende yorulıyorsun bu günlerin önemli dikkat etmelisin hee eve kapan demiyorum ama azcık daha dikkat etmelisin
şu sık tuvalete gitmeler anladım ama başka yere gitme yürüme çok
rüyalar normal kabuslar görmen de normal dert etme
doktorunu aradınmı akşam için bir arayıp sor belki kendi doktorun yoktur sen arayınca bekler filan

Ya kaç haftadır erteliyorum gelirlerse otururuz bi makarna yediririm yeter dedim.
Şimdi onlar kimbilir ne düşüncekler hep olmaz diyorum.bi de oturup konuşurlar istemedi bizi diye :KK43:
Ama asıl canımı sıkan onun böyle söylemesi.Sanki senden oldu diyecek gibi konuşuyo.Bişey olursa başına kakıcam demek olmuyomu bu.
Doktorun cebi yok ama hastaneyi arıyorum doğum servisini 5 defadır kimsenin açtığı yok delirdim burda

Allah isteyene versin canım ya. o zman ultrason olmadığı için anlamamışlar.
ben ayrı zamanlarda isterim dediğin gibi zor :KK16:

Amin canım Allah isteyene versin çalışana çok zor

Ya kaç haftadır erteliyorum gelirlerse otururuz bi makarna yediririm yeter dedim.
Şimdi onlar kimbilir ne düşüncekler hep olmaz diyorum.bi de oturup konuşurlar istemedi bizi diye :KK43:
Ama asıl canımı sıkan onun böyle söylemesi.Sanki senden oldu diyecek gibi konuşuyo.Bişey olursa başına kakıcam demek olmuyomu bu.
Doktorun cebi yok ama hastaneyi arıyorum doğum servisini 5 defadır kimsenin açtığı yok delirdim burda

minnak hastane santraline söyleyip bağlatsan yada fikir alsan belki onlarda bilgi sahibi olurlar
düşünürlerse düşünler kuzum senden bebişinden önemli kaldıki senin için öyle düşüncek seni yanlış anlayaccak insanlar kim olursa olsun sallama bıoşver seni tanıyan niyetini bilen insanlar gelsin evine bence derrt etme
eşinede kızma oda seni düşündüğünden bebişi düünden belki yanlış şekilde ifade etmiş ama sonuçta düz mantık tır erkekler inca düşünemezler asıl amacı aba altından sopa göstermek değildir

Amin canım Allah isteyene versin çalışana çok zor

minnak hastane santraline söyleyip bağlatsan yada fikir alsan belki onlarda bilgi sahibi olurlar
düşünürlerse düşünler kuzum senden bebişinden önemli kaldıki senin için öyle düşüncek seni yanlış anlayaccak insanlar kim olursa olsun sallama bıoşver seni tanıyan niyetini bilen insanlar gelsin evine bence derrt etme
eşinede kızma oda seni düşündüğünden bebişi düünden belki yanlış şekilde ifade etmiş ama sonuçta düz mantık tır erkekler inca düşünemezler asıl amacı aba altından sopa göstermek değildir

Aradım hastaneyi mandiş acili aradım artık,kızı fırçaladım kadın doğum biriminizde telefona niye bakan yok diye.
sabaha kadar doktor varmış nöbetçi
bende eve gider üstümü değişir giderim mandiş.
kocama gelince,bu konuyu açıp ne kadar beni kırdığını anlatıcam
dikkat etsin biraz mantığını oyarım yamulturum onun ben :KK52:

Aradım hastaneyi mandiş acili aradım artık,kızı fırçaladım kadın doğum biriminizde telefona niye bakan yok diye.
sabaha kadar doktor varmış nöbetçi
bende eve gider üstümü değişir giderim mandiş.
kocama gelince,bu konuyu açıp ne kadar beni kırdığını anlatıcam
dikkat etsin biraz mantığını oyarım yamulturum onun ben :KK52:

sevindim minnak yoldada dikkatli git

kocanı dürtmek konusunda ihmal etme yarın öbütr gün daha büyük gaf yapmasını engellersin hee haksız olmadığını bil ama yinede dürt ki temkinli olsun erkek milleti çabuk unutuyor malum :)))

sevindim minnak yoldada dikkatli git

kocanı dürtmek konusunda ihmal etme yarın öbütr gün daha büyük gaf yapmasını engellersin hee haksız olmadığını bil ama yinede dürt ki temkinli olsun erkek milleti çabuk unutuyor malum :)))

Kocayla gidicez mandişim o götürcek arabayla.arabada yastığım falan var oturma grubu gibi oldu araç :KK52:
muhtemelen ben seni düşündüm öyle demek istemedim dicek neyse onu demesi bile iyi bişey olur.
zaten mail attım akıntım arttı doktora gidelim diye
telaşlandı şimdi farkındayım zırt pırt mail atıyo:KK1:
mandiş bak ne buldum,anne bebeğin burçlara göre uyumu :KK1:
biz ufaklıkla pek bi zıtız anladığım kadarıyla :KK52:
sen de bakarsın canım

Bebeğin Burcu | Bebek | Bebisler.com

ANNE: BAŞAK

Koç burcundaki bebek ve Başak bir anne birbirlerinin hiçbir ortak noktası olmadığını düşünebilir, hatta bazen nasıl olup da akraba olduklarını anlayamayabilirler. Bu anne-çocuk ilişkisinin gelişimi zaman alabilir. Her ikisi de birbirinin fikirlerini, bakış açılarını ve davranışlarını anlamak için çaba sarf etmek durumundadır.

Her bakımdan Başak anne ve Koç bebek birbirine zıttır. Koç, atılgan, baskın ve agresifken, Başak, detaycı, sakin, hatta çekingen ve amacına ulaşmak için planlı biçimde ilerleyen ve risk almaktan kaçınan yapıdadır.

Kocayla gidicez mandişim o götürcek arabayla.arabada yastığım falan var oturma grubu gibi oldu araç :KK52:
muhtemelen ben seni düşündüm öyle demek istemedim dicek neyse onu demesi bile iyi bişey olur.
sen de bakarsın canım

Koç burcundaki bebek ve Başak bir anne birbirlerinin hiçbir ortak noktası olmadığını düşünebilir, hatta bazen nasıl olup da akraba olduklarını anlayamayabilirler. Bu anne-çocuk ilişkisinin gelişimi zaman alabilir. Her ikisi de birbirinin fikirlerini, bakış açılarını ve davranışlarını anlamak için çaba sarf etmek durumundadır.

Her bakımdan Başak anne ve Koç bebek birbirine zıttır. Koç, atılgan, baskın ve agresifken, Başak, detaycı, sakin, hatta çekingen ve amacına ulaşmak için planlı biçimde ilerleyen ve risk almaktan kaçınan yapıdadır.

hemen bakıyorum canım cevabını yarın yazarım çıkıyorum şimdi :)) iyi akşamlar güzel haberler ver doktorda rapor yazsın azcık ya en azından yarın için :))

sen de bakarsın canım

sen başakmıydın anamm anamm başakların detaycı şüpheci plancı hallerinden çok çekmiştim :)) minnak eski müdürüm başaktı neler yaşadık neler ilk ve tek tanıdığım başaktı ki sen ikinci oldun :)=) ooo koç olacak yiğenim sorar sana hesabını görürsün sen başak annesi :))

benimkide buymuş:)

ANNE: YAY

Oğlak bir çocuk, Yay bir anneye sahipse, çok az ortak noktaları olduğu düşünülebilir. Karakterleri o kadar zıttır ki, anne-çocuk konuşacak konu bulmakta zorlanabilir. Bu aile iletişiminin gelişmesi için zaman ve karşılıklı anlayış gerekmektedir.

Yay her zaman yenilik peşinde koşan, dış dünyayı seven, sabırsız, gezgin ruhluyken, Oğlak, detaycı, sessiz, sabırlı ve önündeki işe bakan, gelenekçi yapıdadır. Anne-çocuğun birbirini anlamaya ve sabırlı olmaya ihtiyaçları vardır.

X