KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

günaydın kızlar

günaydın :)

Bu da güzel olmuş bitter kuzucuk
böyle siyah kuzular geliyo aklıma
bi de çikolata geliyo tabi

benimde aklıma hani bir çizgi filmde vardı ya kahverengi çikilota gibi kuzucuklar o geldi hımmm

kızlar annem beni hep kara kuzum diye severdi biraz esmere çalıyorum dA :) eşim de kuzucuk der işte böyle bir kombinasyon ortaya çıktı

hımm anladım iyi yapmışşsın o zaman _)

kaç taksit çektiniz ne kadar ödeyeceksiniz ? başladın mı devam ediyor biz 1,5 sene ödemişiz bile rabbim yardım ediyor

10 senelik çektk biz de.850 tl taksitlerimiz.ben hayırlısı ile çalışmaya başlarsam ileride yapılandırma da yaparız belki eğer oluyorsa.
3 tane sigorta da bize yapmışlar.biri hayat sigortası diğerleri de deprem sigortası ile normal ev sigortası sanırım tam bilmiyorum.eşim okudu sözleşmelerini elektirik,su gibi arıza olan durumlarda bile karşılıyormuş banka.

anam yirim seni yirim çilinot kuzucuk kuzenimi bende çikilotalı muhallebim diye severim azcık esmer hayranlığı var da bende :)

hangi bankadan aldınız bilmiyorum ama eşime yine sorarım oluyor mu diye sen özelden yazsana bana banka ismini.. arkadaşı falan var ise bi sorar...

haklısın bizimkini de 120 demiş başta. sonrasında biz gittiğimizde internettren bulduk ama emlakçıydı 105 dediler 98 indik zorla hatta adam 98 veririm ama
sizin komisyonuzu bile vermem dedi emlakçıya adamda buda düğün hediyemiz olsun dedi kabulk ettiler Allah razı olsun ki .. şimdi heryer değişiytor devamlı değerleniyor..

kesinlikle çok zor her haftasonumuz ev bakmakla geçiyordu bizim yaaaaa :2: çok şükür oldu

Bencede yaa şimdiden yaptırmak lazım alışsınlar.eşim geçen dediki çamaşırı yıkayalım,ben gömleklerimi ütülerim
sonra baktı ki gömlekleri yapamicak annesini çağırdı oturmaya
gitmeden de akşamın saat 11 inde bisürü gömlek ütületti kadına

sizin ödemeleriniz azmış. inşallah hayırlısı ile başlar bitirirsinşz canım..
kredi olunca bebek düşüncesi daha ileri gidiyor yani en azından bizim için öyle..
ilk başta ne var ne yok yapıyorlar malesef

kızın belki esmer olur mandiş

evet evet ne güzel olur :)))

asyadan aldık canım ama bize müthaitin yardımı çok oldu en uygun faiz oranı ondaydı ve kefilsiz sorunsuz masrafızı az filan müthaitin bankasıymış telefon etti benim akrabalarım dedi bizim için bir çok defada aradı en uygunu yapın diye filan bastırdı çok kolaylıklar sağladı banka aslında bize

ne güzel düğün hediyesi vermiş maşallah sipidim adam iyi biriymiş

sizinde kalbinize göre göndermiş Allah bak ne güzel yardım etmiş

ayy çok hoş eşinde çok uyanıkmış hee oturmaya çağırıp iş yaptırıyor :))

canım bazı emlakçılar ve mütehatitler bankalar ile anlaşmalı olabiliyor.
getirdiği kredi başına bankadan para alıyor ama işinize yaradı ise süper olmuş aldıysada alsın parasını..
evet çok iyi oldu Allah daha çok versin inş onlara emlakçıyı açalı da 2*3 ay olmuş adam diyordu böyle giderse biz batıcaz zaten diye.
çok iyi birisiydi. Allah böyle iyileri ile karılaştırsın

sipidi burası küçük yer olduğundan müthaiti tanıyoruz yani temelden den girince kaçması batması gibi olaylardan korkumuzdan iyice araştırdık adamın mal varlığına kadar :)) bankayla anlaşması değilde kendi parasıda o bankada olduğundan banka sahibi gibi söz sahibi orada adını duyan ceket ilikliyor biz bankaya gitmeden banka müdürü elinde telefon kapıda bizi bekliyordu şok olduk zaten biz araştırdık en uygun bu bankayı bulunca müthaite gittik bu bankadan çekecezde hesap numaranı ver direk yatıralım diye ooo dedi o banka bizim banka siz gidin ben arıyorum orayı :)) ama aldıysada helal olsun gerçekten iyiliği oldu oldu adamın mesela daha geç çekecektik aradı bizi dedi faizler yükseliyor eğer çekecekseniz şimdi çekin faizler yükselip çok zarar etmeyin ev tamam değildi eksperi bankayı hep ayarladı oradada zaten kredi çektikten sonra faizler neadar yükseldi biliyosun

sizin emlakçıdanda ev sahibinden allah razı olsun inşallah batmaz Allah daha çok versin

amin canım yardımı dokunan herkesten canım inşallah

aynen canım ya.. ne güzel dimi.
evin bittiği günü görücek miyiz diyorum bazen

sen kpss girdin mi ?

evet çok güzel bişiy aynısı bizimde geçerli bilerek yada bilmeyerek yaptıklarımızdan dolayı arkamızdan dua yada beddua alabiliriz belkide alıyoruz birşeyler :))

ahhh ogün geldiinde kızım 8 yaşında olacak okula başlamış olacak işe bak yaa :))

ben devletteyim sipidim kpssye 10 yıl önce girdim ve atandım bu yıl başka kuruma geçiş yapmak istiyorum onun için uğraşıyorum

ne güzel ya maşallah
biz kredi yüzünden çocuk durumunu biraz daha ileri atıyoruz. ileride 1/2 sene sonra inşallah

bu sene yeniden giriceksin ne güzel kpss bizimki de girmek istedi ama şansımıza 2 sene 1 oluyor ve giremiyecek 2014 ancak dün çok canım sıkıldı buna
kendi içlerinde yetkililik sınavı var inş onda deneyecek şansını onunda zamanı belli değiil

her yıl var kpss sipidim 2 yılda bir lise mezunlarına yapılcak diye dedikodu vardı oda her yıl yapılıyor meslek olaraksa bilemiyorum ama illa mesleğini yapmak şart değil herhangi bir memuriyete atama oldumu daha sonra mesleğine geçebiliyor

ala ala iyice karıştı kafam ya
her sene öğretmen ve uzman yetkililk sınavı varmış.

bak burada yazdım böyle bir cevap aldım internetten de baktım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...kpss-cafe-me-gelmek-isteyenler-buyrun-85.html

ayy çok hoş eşinde çok uyanıkmış hee oturmaya çağırıp iş yaptırıyor :))

he çok uyanıktır benim kocam

sipidi borç bitmiyo yawrum ben evi anneme yakın taşıdıktan sonra yapçam diyodum
evi aldık borca girip rahatladık,1 sene sonra bebek geldi.inşallah hayırlısı olsun.
ama borcun bitmesini hafiflemesini bekleme.
o çoook zor bu zamanda,hele ev borcu altına girdiysen.
bizim 9 seneden az kaldı
karşılığı nerdeyse benim menapoza denk geliyo

ay çok güldüm he karşılığı menepoza denk geliyor
ya zaten 1 sene daha istemiyoruz. ikimiz içinde kredide azalır olur diye bahanemiz oluyor..
aslında kredi ödememize rapmen birikim yapıyoruz bebek için
bizimkinin maaşı yükselmeden zor diyebilirim ya kpss ya şeflik sınavı işte aldığı 2 kuruş yoksa

bakayım bir canım

çok haklısın minnak bizdede aynı durum oldu borçlar hafifledi düzene girdi bebiş geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…