KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

korkmana gerek yok canim ,biz doktorda yaptirdik bayiltip yapti aci cekmesin diye 1 hafta kadar biraz acisi oldu sonra düzeliyor rahat ol:KK34:

kac yaşında yapıldı canım?bızımkısı kucuk yaa ondan dedım.2yaşını mayısda dolduruyor.ama bende yapılmasın taraftarıyım En Büyük TÜRKİYE

sakin canim esinin gazina gelme :KK52::KK52: 1 hafta yada 10 gün sonra verecegin kilolari düsün :KK52:

sen ne yap biliyonmu sevmedin yemekleri yap aksam yemegine caninda istemez :KK9::KK9:

Aaaaa guzel taktık valla.yarın hemen sevmedıyım yemeklerı yapmaya başlayım.sence 10 gunde kac kılo verırız

kac yaşında yapıldı canım?bızımkısı kucuk yaa ondan dedım.2yaşını mayısda dolduruyor.ama bende yapılmasın taraftarıyım En Büyük TÜRKİYE

evet kücükmüs henüz oglun ,benim oglum 5 yasindayi mizmizlik zamani gecmisti

peki bez bagliyormusun canim ? bez baglayanlarin daha cabuk iyilesiyormus öyle duydum

evet kücükmüs henüz oglun ,benim oglum 5 yasindayi mizmizlik zamani gecmisti

peki bez bagliyormusun canim ? bez baglayanlarin daha cabuk iyilesiyormus öyle duydum

evet canım yaa daha bezden cıkramadım.dr da dedıkı ne kadar erken olura o kadar cabuk ıyleşır

Aaaaa guzel taktık valla.yarın hemen sevmedıyım yemeklerı yapmaya başlayım.sence 10 gunde kac kılo verırız

eger cok cok az yersek rahat 5 veririz diye düsünüyorum canim,birde sindirim sistemimize bagli ,bazilar cok yer kilo almaz bazilari su icer alir

ben cok yemek yer kilo almazdim nasil olduda aldim sasiyorum :44::44:

dün salata yedim sade sabah uyandimda göbegim bi sismis sanki oturup bi kuzuyu bitirmis gibi :KK52: senin sarmalar bana yaradi :KK9::KK9:

eger cok cok az yersek rahat 5 veririz diye düsünüyorum canim,birde sindirim sistemimize bagli ,bazilar cok yer kilo almaz bazilari su icer alir

ben cok yemek yer kilo almazdim nasil olduda aldim sasiyorum :44::44:

dün salata yedim sade sabah uyandimda göbegim bi sismis sanki oturup bi kuzuyu bitirmis gibi :KK52: senin sarmalar bana yaradi :KK9::KK9:

aynen ya canım.bende bekarken oyleydım bılyormusun.belım o kadar ınceydıkı annem hep dalga gecerdı.ne yesem kılo almazdım.46,47 kıol olurdum taş catlasa.ama evledım 3 kılo aldım hamılelıkte kılo aldı başını gıttı vallah.bende ıyıce salı verdım sonra.
turkıyenın suyundamı havasındanmı bura bana yaradı valla:KK9::KK9:
kendı memleketımde hıc kılo almazdım ama

rabiş sen elma su sırke karışımını denedın mı?
yada laha suyu bunlarda ıyı kılo verdırıyormuş bılıyormusn

aynen ya canım.bende bekarken oyleydım bılyormusun.belım o kadar ınceydıkı annem hep dalga gecerdı.ne yesem kılo almazdım.46,47 kıol olurdum taş catlasa.ama evledım 3 kılo aldım hamılelıkte kılo aldı başını gıttı vallah.bende ıyıce salı verdım sonra.

bende tam tersi Türkiyeye gelince eriyip bitiyorum :KK52::KK52:

salmak yok artik canim bakim var resminide gördüm fistik gibisin :KK34: 5,6 kilo gittimide tam oluruz

son yarim saatim :KK1: ne seviniyorum bi görsen sanki lotto vurmus :KK52:

salmak yok artik canim bakim var resminide gördüm fistik gibisin :KK34: 5,6 kilo gittimide tam oluruz

rabiş sen elma su sırke karışımını denedın mı?
yada laha suyu bunlarda ıyı kılo verdırıyormuş bılıyormusn

yok canim hic denemedim sirkeyi nasil icecezki kiz :26: icimizi kavururuz :KK9::KK9:

msjlarim cikmiyor sitede sorunmu var ?

evet ya sitede sorun var..tatlım ben o sırke dıyetını yapmıştım.cok ıyrenc bıesey yaaaa.tatlım senın resmın yok kı bır eklesende gorsek olmazmı?guzel sozlerın ıcın ayrıca tşk.sen nerdesınkı yurtışındamı?

ufff adet oldum yaaa.her tarafıma gecmış.ustumu deyışdım de geldım..bır ay da 2 sefer adet oldum nasıl bıseey anlamdım gıttı

evet ya sitede sorun var..tatlım ben o sırke dıyetını yapmıştım.cok ıyrenc bıesey yaaaa.tatlım senın resmın yok kı bır eklesende gorsek olmazmı?guzel sozlerın ıcın ayrıca tşk.sen nerdesınkı yurtışındamı?

evet canim almanyada yasiyorum,kiz foto koyma yasagi var kiskanc birinden :KK19::KK19: anladin sen kim :KK1::KK1:

yesil cay ic günde 3 bardak cok ise yariyormus

ufff adet oldum yaaa.her tarafıma gecmış.ustumu deyışdım de geldım..bır ay da 2 sefer adet oldum nasıl bıseey anlamdım gıttı

bende salatami yedim geldim simdi cikip yesil cayimida iceyim bu 1 hafta iskenceye devam :KK14::KK14:

bi ayda 2 defami oldun :44: ilac filan kullandinmi ??

kızlar bende bi aralar içmeye calıştım sirkeli suyu ama o kadar iğrençkiiii:KK37::KK37::KK37::KK37:
ayrıca boş mideye çok zararlııı imişş onun yerine ılık su içelim hep beraberr içine bikaaçdamla limon damlatırız daha iyi

kızlar bende bi aralar içmeye calıştım sirkeli suyu ama o kadar iğrençkiiii:KK37::KK37::KK37::KK37:
ayrıca boş mideye çok zararlııı imişş onun yerine ılık su içelim hep beraberr içine bikaaçdamla limon damlatırız daha iyi

X