KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

35 tl bacım engelli kampanyası bitmiş şuan sadece pro üyelikbedeli o

Kolay gelsin..
Açmıydınki heycandanmı guruldadı yoksa
gERÇEK OLAN SINAVINDA BAŞARILAR AZCIK KALDI 1 NİSAN BÜYÜK GÜN..

arada sadece bir bisküvi yiyince öyle oldu poğaça alcam bir daha ya.
ben kpssye gircem canım temmuzda bizimki

yutis hemen yapalım senide pro kazenin saçlarını yeterince dikmişken aradan çıkarsın

canım ben daha olamam sanırsam,maaş almaya başlayınca kesin olıcim

arada sadece bir bisküvi yiyince öyle oldu poğaça alcam bir daha ya.
ben kpssye gircem canım temmuzda bizimki

canım ben daha olamam sanırsam,maaş almaya başlayınca kesin olıcim

inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir işten maaş almaya başlarsın

Hasta derken nası hastasın baaayan hastalığı mı kan gövdeyi mi götürüyo
geçmiş olsun şekerli su iç yada ılık suya reçel kat çok iyi gelior denenmiş onaylanmış formül
ben de kendimi gizleyip açık seçik şeyler okicam
hakkaten yaa bankacıya bak dicekler bütün gün topikte top yuvarlıyo

hmmmmm anladım teşekkür ederim güzelmiş

Kızlar bana da müsaade
Akşam belki gelebilirsem gelirim biraz ev işim var
öpüyom sizi

akşam 6 da son yemeyımı yedım.kapattım dükanı.demin acıktım yıne bır elma yedimm.offf nasıl dayanıcam allahımm

muhtesem yüzyildaki sülüman

ne yemegi yedin ? ben hala kahvaltiyla duruyorum 1 saat sonra salatami yapip yicem acim ben ac

tatlım ben dun gece yaptıgım lahana sarmamı yedım yaaa yogurtla.yarından salata yıyıcem.ekmek yemedım yaaa acım yaaa.ama sabr edıyorum.sen nıye bekledın bu saate kadar

tatlım ben dun gece yaptıgım lahana sarmamı yedım yaaa yogurtla.yarından salata yıyıcem.ekmek yemedım yaaa acım yaaa.ama sabr edıyorum.sen nıye bekledın bu saate kadar

gece cok gec uyuyorum ya tekrar acikip yemiyim diye bu saate kadar bekledim

ben salatayi 1 dilim siyah ekmekle yicem ,umarim ise yarar diyetlerimiz bosa ac kalmamis oluruz

gece cok gec uyuyorum ya tekrar acikip yemiyim diye bu saate kadar bekledim

ben salatayi 1 dilim siyah ekmekle yicem ,umarim ise yarar diyetlerimiz bosa ac kalmamis oluruz

aynen canım yaaa sence kılo vere bıleckmıyız?ben korsemıde gıyındım mıdeme yapıştı yaaa.cok dar

oglumu bu sene yazın sunnet etırmek ıstıyoruz.ama korkuyorum bıraz.

aynen canım yaaa sence kılo vere bıleckmıyız?ben korsemıde gıyındım mıdeme yapıştı yaaa.cok dar

eger diyetimize devam edersek bak nasil vercez gör ama dayanamayip bozup gizli gizli yersek zor

eve güzel soslu makarna yaptim burnuma kokusu geliyor ve yiyemiyorum ne kötü

bozamamak icin diyeti zor tutuyorum kendimi

eger diyetimize devam edersek bak nasil vercez gör ama dayanamayip bozup gizli gizli yersek zor

eve güzel soslu makarna yaptim burnuma kokusu geliyor ve yiyemiyorum ne kötü

bozamamak icin diyeti zor tutuyorum kendimi

tatlım tut kendını dıyıcem ama zor oldugunu bılıyorum.
ama ne olursa olsun yemıyeceyız buna kendımızı şartlandıralım yoksa dedıyın gıbı işimiz zor..
bizim evde de ayın yaa eşim sanki bana inad bu gun bır suru abur cubur seyler almış.pasta şeklınde dondurma cok ıstıyorum ama dayamam lazım..

sakin canim esinin gazina gelme 1 hafta yada 10 gün sonra verecegin kilolari düsün

sen ne yap biliyonmu sevmedin yemekleri yap aksam yemegine caninda istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…