- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Ücretli canım 30 lira korgo dahil..
Avantajları var sitede ayrıca pro üyesi olarak
Tekerlikli sandalye almaya yardımcı olursun biz 10 kişi bir akülü sandalye aldık..
Kazene mesaj atıyorsun gerekli olan şeyleri yapıyor.
Ana sayfada var aslında detayları ordan bakabişlirsin..
Kolay gelsin..
Açmıydınki heycandanmı guruldadı yoksa
gERÇEK OLAN SINAVINDA BAŞARILAR AZCIK KALDI 1 NİSAN BÜYÜK GÜN..
yutis hemen yapalım senide pro kazenin saçlarını yeterince dikmişken aradan çıkarsın
arada sadece bir bisküvi yiyince öyle oldupoğaça alcam bir daha ya.
ben kpssye gircem canım temmuzda bizimki
canım ben daha olamam sanırsam,maaş almaya başlayınca kesin olıcim
inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir işten maaş almaya başlarsın
Ben hastayım kuzu kıvranıyorumBira kıvranıp sonra size cavap yazmaya çalışıyorum..
Ben herüfede çok yakıştı o hediye odun işte kendi tarzında bi hediye oldu..
Gizledim gece gündüz burdayım çünkü artık utanıyorum gören bu kgarunun işi gücü yokmu diyodur kesin bende gizledim kendimi casusluk yapıyorum..
Ücretli canım 30 lira korgo dahil..
Avantajları var sitede ayrıca pro üyesi olarak
Tekerlikli sandalye almaya yardımcı olursun biz 10 kişi bir akülü sandalye aldık..
Kazene mesaj atıyorsun gerekli olan şeyleri yapıyor.
Ana sayfada var aslında detayları ordan bakabişlirsin..
sülüman kim rabiş
akşam 6 da son yemeyımı yedım.kapattım dükanı.demin acıktım yıne bır elma yedimm.offf nasıl dayanıcam allahımm
muhtesem yüzyildaki sülüman
ne yemegi yedin ? ben hala kahvaltiyla duruyorum 1 saat sonra salatami yapip yicem acim ben ac
tatlım ben dun gece yaptıgım lahana sarmamı yedım yaaa yogurtla.yarından salata yıyıcem.ekmek yemedım yaaa acım yaaa.ama sabr edıyorum.sen nıye bekledın bu saate kadar
gece cok gec uyuyorum ya tekrar acikip yemiyim diye bu saate kadar bekledim
ben salatayi 1 dilim siyah ekmekle yicem ,umarim ise yarar diyetlerimiz bosa ac kalmamis oluruz
aynen canım yaaa sence kılo vere bıleckmıyız?ben korsemıde gıyındım mıdeme yapıştı yaaa.cok dar
eger diyetimize devam edersek bak nasil vercez görama dayanamayip bozup gizli gizli yersek zor
eve güzel soslu makarna yaptim burnuma kokusu geliyor ve yiyemiyorum ne kötü
bozamamak icin diyeti zor tutuyorum kendimi
oglumu bu sene yazın sunnet etırmek ıstıyoruz.ama korkuyorum bıraz.
tatlım tut kendını dıyıcem ama zor oldugunu bılıyorum.
ama ne olursa olsun yemıyeceyız buna kendımızı şartlandıralım yoksa dedıyın gıbı işimiz zor..
bizim evde de ayın yaa eşim sanki bana inad bu gun bır suru abur cubur seyler almış.pasta şeklınde dondurma cok ıstıyorum ama dayamam lazım..