KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ben gidip yemeğimi yapim gelirim yine :KK16:

dnemeye girdim bugün de kafam hala kazan gibi :KK52: bir de sınavda karnım gurlamasaydı süper olucaktı:KK1:

Kolay gelsin..
Açmıydınki heycandanmı guruldadı yoksa :KK9::KK9:
gERÇEK OLAN SINAVINDA BAŞARILAR AZCIK KALDI 1 NİSAN BÜYÜK GÜN..

ben suan bir ara ogun daha yaptım 2 tane havuc yedim açım da ya :KK43:(:-)30:

hosgeldin

kizlar kaciyorum tutmayin beni :KK52::KK52: aksam burda olun ne yediniz ne ictiniz tek tek yazin :KK1:

diyeti bozanin zinhar sülüman kellesini ucurtcak :KK60::KK60:

hoscakalin simdilik :KK3::KK3:

lA BURDAKİLER DİYETTEMİ BACIM Ben kaçam ozaman zaten aşırı zayıfım benide zorla diyete sokarsınız siz sizden korkulur..:KK30:

Güzel,Havalı,sexsü sen Ümraniye'nin neresinde otuyore?? Sorması ayıp olmazsa
İnkılabı bilinmi devlet hastanesinin oldugu yeri :KK50::KK50: Ahh ahh ömrüm orda geçti benim :KK43:

hoşgeldin canımmmmm:KK33:

Ondan zayıfım kıyafet almaya gidince ağlayarak dönüyorum :KK50:
Bide mağazadaki satış elamanlarının dalga geçmesi yokmu :26: tesettürlüyüm 38 beden herşey giydiğim gibi yere düşüyolar :KK19:
Ama iştahım yokki ..
Birde geceden beri uyumadım karnışım ağrıyo çok ağrım var :KK50: midemde bulanıyo yiyemedim kociş kral kahvaltısı hazırladı ama kendi yedi..

sağol kuzum o senin tatlılığın :KK54:

3 üye 0 ziyaretçi
Yuutis,
KK Pro Üyeminiiikkelebek
3.kim yahu :KK52::KK52::KK1::KK1:

gizli prolardan hevuk bacı :KK52:

Minikkelebek naber yavri :KK23:

yavriiiim iyiyim sen nassın kuzuu :KK1:

süperdi bu ayy bu lafı ben eşimdede kullanırım minnak
1 ayın birikimi böle çıkıyo mandişim ağzımdan çıkanı kulaklar duymuyo dilin kemiği kırık vaziyette ne geliyosa sölüyom birikti birikti patladım :KK52:
:KK9::KK9::KK9::KK9:
bENDE GEÇEN SENEKİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE ODUNDAN KÜLTABAĞI YAPTIRIP ADINI YAZDIRDIM UNUTACAGINI BİLDİĞİMDEN..
Seninle özleşebilen tek hediye buydu diyede notumumu yapıştırdım..:KK19:

:KK60: yaaa tam benim kocama göre bi hediye sigara ve odunla alakalı daha ne olsun :KK53:

Pro üye olmanın avantajları casusluk yapabiliyoruz :KK9::KK9:
O kimki acaba :KK9: Bende merak ediyorum böyle olunca :KK9:
4. üye sende açık et kendini..

başka casuslarmı varmış :)

selaaaaaaaaaaaaaaaaam ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim:emir_bebek:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

Ah Mandişim nasıl özledim senii gel öpemm seni :KK19:
4.cASUSDA SENMİŞSİN DEMEK NASILSIN???

hevukummm ballı kurabiyem pudraşekerli çileğim bende özledim bendeee gel sarılayım sana :KK54::KK54:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
bENDE GEÇEN SENEKİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE ODUNDAN KÜLTABAĞI YAPTIRIP ADINI YAZDIRDIM UNUTACAGINI BİLDİĞİMDEN..
Seninle özleşebilen tek hediye buydu diyede notumumu yapıştırdım..:KK19:

hahaaa buda süpermiş yakında doğum günü var ne alayım diye düşünmeye gerek yok

hoşbulduk mandiş :KK16:

ilerde bir gün ben de pro olup casus olucam :21:

yutis hemen yapalım senide pro kazenin saçlarını yeterince dikmişken aradan çıkarsın :KK1:

Hahah çaldılar tacımı hayal gibiydi bi vardı birden yok oldu neye uğradığımı şaşırdım :KK9::KK9:
Ya bakıyorum aslında ben gün boyu kk deyim gecede ama kimseye rastlayamıyorum.
Mandişe bakıyım dedim aa sizin topik çıktı karşıma hemen balıklama atladım öle olunca..

hevukum takıl bana sen bu topik güzel kamp kurdum ama gözüm diğerlerindede oluyor :)) :KK1:

1 ayın birikimi böle çıkıyo mandişim ağzımdan çıkanı kulaklar duymuyo dilin kemiği kırık vaziyette ne geliyosa sölüyom birikti birikti patladım :KK52:

:KK60: yaaa tam benim kocama göre bi hediye sigara ve odunla alakalı daha ne olsun :KK53:

Ben hastayım kuzu kıvranıyorum :KK37: Bira kıvranıp sonra size cavap yazmaya çalışıyorum..
Ben herüfede çok yakıştı o hediye odun işte kendi tarzında bi hediye oldu..
Gizledim gece gündüz burdayım çünkü artık utanıyorum gören bu kgarunun işi gücü yokmu diyodur kesin bende gizledim kendimi casusluk yapıyorum..

hevuk ben diyette değilim bacım korkma tek kalmayım sayende dur yanımda

rabiş ben diyete girmedim sizin yerinizde yerin hoşçakal

merve hoşgeldin

hosgeldin

kizlar kaciyorum tutmayin beni :KK52::KK52: aksam burda olun ne yediniz ne ictiniz tek tek yazin :KK1:

diyeti bozanin zinhar sülüman kellesini ucurtcak :KK60::KK60:

hoscakalin simdilik :KK3::KK3:

sülüman kim rabiş

Kolay gelsin..
Açmıydınki heycandanmı guruldadı yoksa :KK9::KK9:
gERÇEK OLAN SINAVINDA BAŞARILAR AZCIK KALDI 1 NİSAN BÜYÜK GÜN..

sınav stresi vurmuş da anlamadım stres olunca karnına mı vuruyor ki

havuşla doyulurmu ghs yaa bir ekmek yemedimmi doymam

birikim de işe yaramış orjinal sözler üretmişsin

başka casuslarmı varmış :)

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

hevukummm ballı kurabiyem pudraşekerli çileğim bende özledim bendeee gel sarılayım sana :KK54::KK54:

hahaaa buda süpermiş yakında doğum günü var ne alayım diye düşünmeye gerek yok

yutis hemen yapalım senide pro kazenin saçlarını yeterince dikmişken aradan çıkarsın :KK1:

hevukum takıl bana sen bu topik güzel kamp kurdum ama gözüm diğerlerindede oluyor :)) :KK1:

Kuzum yokmuş senmişsin Twity filanda gizli dolanıyo baya var.
Sarıl kuzum sarıl ahh ölüyom mandiş geceden beri karnım ağrıyo ya ağrıdan dudaklarım çatladı senide gördüm burda özlem gidermekte istiyorum.m
Eğer seninkini unutuyosa sende yaptır anacım ne dogum günü hatırlıyo nede evlilik yıldönümü uyuz kocam..
Yinede kıyamadım bu doğum gününde mont aldım ona benimkide yaklaşıyo bakalım jest yapcakmı hiç sanmam ama ümit Fakirin ekmeği :KK14:
Takılırım kuzum burdaysan ama şimdi çıkıyorum ben çok kötüyüm..
Seviyorum senii taklım :KK54:

hoş buldum pro üyelik nsıl oluyo yaa

Ücretli canım 30 lira korgo dahil..
Avantajları var sitede ayrıca pro üyesi olarak
Tekerlikli sandalye almaya yardımcı olursun biz 10 kişi bir akülü sandalye aldık..
Kazene mesaj atıyorsun gerekli olan şeyleri yapıyor.
Ana sayfada var aslında detayları ordan bakabişlirsin..

Kuzum yokmuş senmişsin Twity filanda gizli dolanıyo baya var.
Sarıl kuzum sarıl ahh ölüyom mandiş geceden beri karnım ağrıyo ya ağrıdan dudaklarım çatladı senide gördüm burda özlem gidermekte istiyorum.m
Eğer seninkini unutuyosa sende yaptır anacım ne dogum günü hatırlıyo nede evlilik yıldönümü uyuz kocam..
Yinede kıyamadım bu doğum gününde mont aldım ona benimkide yaklaşıyo bakalım jest yapcakmı hiç sanmam ama ümit Fakirin ekmeği :KK14:
Takılırım kuzum burdaysan ama şimdi çıkıyorum ben çok kötüyüm..
Seviyorum senii taklım :KK54:

evet evet benim hevukum bugün bazı profillerde turlamam gerekti de ondan gizledim normalde gizlemiyorum
sarıldm kuzumm
ben unutuyorum genelde özel günleri kocam hatırlıyor anam banamı gelecek odun küllük yok yok ben alayım ona
benimki romantik takılır yengeç erkeği işte
hevukum bir kaç gün önceden hatırlat yada telefonun uyraılarına gizlice ekle hatırlamasını sağla:))
tamam hevukum dikkat et kendine geçmiş olsun kuzum
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK54:

X