KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Valla mı yaa ben esenevlerde oturuyorum.Hani mercimik köftesi artar da yiemezseniz haberim olsun
Şu an gözümün önünden neler geçior yarabbim

oyyy bende özledm yaa çekilişten beri hiç muhabbet edemyrz iyi oldu bu topik

Valla mı yaa ben esenevlerde oturuyorum.Hani mercimik köftesi artar da yiemezseniz haberim olsun
Şu an gözümün önünden neler geçior yarabbim

sende gelsene cnm buyur yaniiiiiiiiiiiii aşkolsunn her ay böle negüzel kopmadan görüşcezzz

oyyy bende özledm yaa çekilişten beri hiç muhabbet edemyrz iyi oldu bu topik

ay süper oldu yaaa ne kdr eksikmişizz

sende gelsene cnm buyur yaniiiiiiiiiiiii aşkolsunn her ay böle negüzel kopmadan görüşcezzz

ay süper oldu yaaa ne kdr eksikmişizz

ayy bende öylee sık sık fırsat bulup giremesemde bende burdayım katılmaya çalışıcam canlarrr:)

bakkkkkkkkkk bu kızcagızda biz mantı yapıcakkkkkkkkkkkkkkkk oooooooooh beee

Ya ama olmaz ki bide kilo veremiyom diyonuz bu gidişle biraz zor
ben de gelsem size ne yaparııım ne yaparım hımmm
en ii yapabildiğim sanırım kıymalı pide yaparım çok da öle çeşit çeşit bişey bilmiyom ki ben

işte bende bunu bekliyordummmmmmm kıymalı pidemiiiiiiiiiiii e daha nolsun o eksikti bak

işte bende bunu bekliyordummmmmmm kıymalı pidemiiiiiiiiiiii e daha nolsun o eksikti bak

kıymalı pide de mantının suda haşlanmamış bi türevi olaraktan yenebilir
siz yarın yiyecesiniz ben nası geleyim bidahaki ay beni de alın ajlıktan ölejeeeem buralarda
kaç kişisiniz siz siskelebeğiynen beraber ikiniz mi yiyonuz o kadar şeyi

muhteşemm çok güzeldi ama cariyelerin yaptıkları çooook saçmaydı herhalde boyle bir saçmalık olmamışdır tarihde

Dün bi diziye kaçtım herkes kaybolmuş:)

hee aksam olunca ölee ama gece takılmıs kızlarrr

ctesi buluscaz cnm oglen.yarın degilll :)))) yetiştirebilirsin yaniiiiiiiii hey gidi heyyyyyyyyy kaçmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…